Sivu 1/1

Moneybookers ja osoitteenvahvistus

Lähetetty:
Kirjoittaja PiruParka
Vetohommille ei juuri jääny viime aikoina aikaa joten päätin imaista rahaa pankkitilille vaan mukava yllätys: MB tahtoo vahvistaa osoitteeni lähettämällä minulle snail meiliä. 2-5 työpäivää pitäis mennä vaan on menny jo ja ylikin. Kunnes kirje tulee (jos tulee, lieneekö edes lähtenyt matkaan?) rahat on jumissa, mukavaa :x . Onko täällä kokemuksia tästä, kestääkö vain pitkään vai tuleeko ollenkaan?

MB:lle muuten jättimiinus siitä etteivät informoineet kotiutusehtojen muuttuneen, aiemmin riitti pankkitilin vahvistus.

Lähetetty:
Kirjoittaja playerone
Itellä tuli muutaman arkipäivän kuluessa...kyl se sieltä tulee vielä. Siin lapussa oli joku koodi muistaakseni ja se sit syötettiin moneybookerissa, ei sen kummempia.

Lähetetty:
Kirjoittaja Keisari
mulla meni yli 4 viikkoo, mutta oon kuullu että jollekki tullu kahdessa viikossa.

Lähetetty:
Kirjoittaja JAH
Mulla menit joku 2-3 viikkoa aikanaan. Kyllä se sieltä tulee kun malttaa odottaa. Ei mikään elämää nopeampi palvelu kylläkään kyseessä.

Lähetetty:
Kirjoittaja credit
Ei tosiaan ole maailman nopeinta toimintaa Moneybookersilla noiden kirjeiden lähettely. Kun kirjeen tilaa, tulee parissa tunnissa vahvistusviesti, että kirje on lähetetty ja että se saapuu vastaanottajalle 3-5 päivässä. Todellisuudessa kirje ei ole vielä lähtenyt matkaan ja sen saapumista voi hyvinkin joutua odottelemaan jopa kaksi viikkoa.

Itse jouduin tämän vuoden alussa varmistamaan oman osoitteeni jo toista kertaa. Helvetin ison miinuksen annan minäkin Moneybookersin toiminnasta, sillä rahat jäävät jumiin tilille, kunnes osoitteenvahvistus on suoritettu loppuun, ja sen nopeus riippuu ensisijaisesti Moneybookersista, ei tilinhaltijasta. Lisäksi (mikä pahinta) Moneybookers ei mitenkään informoi tilinhaltijaa siitä, että osoitteenvarmennus olisi tarpeen, vaan tilinhaltija saa tämän selville vasta yrittäessään (turhaan) kotiuttaa varoja omalle pankkitililleen. Käytännössä kotiuttamiseen voi tällaisessa tilanteessa mennä hyvinkin 3-4 viikkoa (aika laskettuna ensimmäisestä kotiutusyrityksestä siihen, kun rahat vihdoin ovat pankkitilillä).

Lähetetty:
Kirjoittaja cacmac
Otahan supportiin yhteyttä, että olet odotellut kirjettä jo turhnak kauan. Ne pystyvät varmistamaan sun osotteen ihan sähkösestikin, kuhan skannaat jonkun ID:n ja jonkun laskun, joka on postitettu sun voimassaolevaan osotteeseen. Itse toimin näin ja homma skulasi päivässä.

Lähetetty:
Kirjoittaja PiruParka
cacmac kirjoitti:Otahan supportiin yhteyttä, että olet odotellut kirjettä jo turhnak kauan. Ne pystyvät varmistamaan sun osotteen ihan sähkösestikin, kuhan skannaat jonkun ID:n ja jonkun laskun, joka on postitettu sun voimassaolevaan osotteeseen. Itse toimin näin ja homma skulasi päivässä.
Venailen perjantaihin asti kirjettä, jos ei kuulu niin toimin kuten neuvoit. Kiitos infosta.

Lähetetty:
Kirjoittaja PiruParka
Kirje tuli sitten perille tänään. Kroatiasta näkyvät sen lähettäneen. Sen verran viisaita ovat ettei kuoressa lue moneybookers vaan on ihan valkoinen kirje. Sana "money" kuoressa tuppaa lisäämään sen "häviämis"-riskiä reippaanlaisesti :wink: