Sivu 1/1

Bet365 bonus raha jumissa?

Lähetetty:
Kirjoittaja matti65
Terve

Melko uusi vedonlyöjä tässä ja luonnollisesti tuolla bet365 englanninkielisellä saitilla tulee pikkuisen ongelmaa.
hiljakkoin avattu tili tuonne ja talletettu 100eur josta tuli bonusta toiset 100eur eli kassa oli 200eur.

Nyt aloitettu vedon lyönti ja panostettu 100eur, ongelmaksi tuli se seikka että järjestelmä ei anna veikata enempää
elikkä koko bonus raha on käyttämättömänä. kun yritän laittaa jonkin vedon ponnahtaa uusi ikkuna jossa kehoitetaan tallettamaan lisää.

Olisiko kenelläkään antaa vinkkiä mistä moinen tilanne johtuu?

Re: Bet365 bonus raha jumissa?

Lähetetty:
Kirjoittaja credit
Muistaakseni talletus pitää kierrättää ympäri muutamaan kertaan ennen kuin bonus vapautuu pelattavaksi. Sitten on vielä kierrätettävä itse bonuskin. Katso tarkemmin bonusehdoista.

Re: Bet365 bonus raha jumissa?

Lähetetty:
Kirjoittaja matti65
Kiitos kommenteista, saattaa olla juurikin niin että talletus pitää kierrättää ensin 1x ennenkuin bonus tulee käyttöön.

Laitoin aamulla mailiakin aspaan mutta vastaustra ei ole vielä tullut.

Re: Bet365 bonus raha jumissa?

Lähetetty:
Kirjoittaja rocknroll
Avasin itsekin tilin tuonne Bet365:een viime perjantaina ja talletin 10 euroa. Sain bonuksen välittömästi pelattavakseni. Luin ehdot, ja muistaakseni se pitäisi kierrättää kolme (3 kertaa) kertaa ennen ulosmaksupyyntöä ja aikaraja on 90 päivää. Ja ehdoissa taisi olla vieläpä, että urheiluvedonlyönnin puolella. Kierrätin bonuksen reilussa viikossa kympin kassallani, ja sain sähköpostitsekin tiedon, että bonus on kotiutustilassa.

Olen ottanut pari kertaa yhteyttä live -chat -tukeen, joka toimii englanniksi, ja sieltä saa ystävällistä ja asiallista palvelua. Jos englannin kieli tuottaa ongelmia, pelaa Veikkauksella tai Paffilla.

Re: Bet365 bonus raha jumissa?

Lähetetty:
Kirjoittaja montuttaja
Mulla oli joskus reload-bonuksen yhteydessä sama ongelma. Johtui muistaakseni siitä, että ensin piti pelata täsmälleen talletuksen määrää vastaava summa ennen kuin niitä näkyviä bonusrahoja pystyi pelata. En muista summaa, mutta sanotaan, että talletin 10€ jolloin sain 10€ bonusta. Siitä jos laitat vedon 9.85€ panoksella, niin tilille jää 0.15€ omaa rahaa ja 10€ bonusrahaa. Ongelmaksi muodostui minimipanos joka on 0.20€, jolloin en voinut pelata mitään kohdetta sillä jäljellä olevalla omalla rahalla.

Jos sinulla on enemmän kuin minimipanoksen vaatima summa jäljellä, esim 101.25€, niin kokeile asettaa veto panoksella 1.25€, jonka jälkeen pystyt betsata taas normaalisti. Omalla kohdalla tuo ratkaisi ongelmani.