Tänään on 14.07.2020, 15:43.

BET365/palpable errors

Vastaa Viestiin
chang
Jäsen
Viestit: 363
Liittynyt: 27.03.2006, 13:51
Pisteitä: 34

BET365/palpable errors

Viesti Kirjoittaja chang »

Sain äsken Bet365:lta seuraavan postin:

Reference: *****

The bet referred to had an incorrect price of 1/2 and as such has been replaced at
the correct price of 1/5 in accordance with our betting rules-

"Palpable errors in-play - when it is clear which participant is the wrong
price/line/handicap/totals, bets on this participant will be settled at the intended
bet365 price/line/handicap/totals at the time the bet was placed. If it is unclear
which participant was the wrong price/line/handicap/totals (due to large
fluctuations around the time a bet was placed), then we reserve the right to void
all bets placed at the time of an over-broke book."

Jos joku ystävällinen paremmin lontoota hallitseva sielu voisi suomentaa mitä tämä tarkoittaa, olisin kiitollinen.

Luin juuri eilen bettingadvicella seuraavan ketjun: http://forum.bettingadvice.com/viewtopi ... ght=bet365 Tässä ketjussa kerrotaan käsittääkseni vastaavanlaisesta tapauksesta ja saa sen käsityksen, että bet365 yrittää jotenkin venkuloida ehdoissaan ja kehoitettiin ottamaan yhteyttä IBAS nimiseen yhtiöön (on ilmeisesti joku riippumaton elin, joka selvittää vedonlyöjien ja bookkereitten välisiä konflikteja).

En kuitenkaan ainakaan ensivilkaisulla löytänyt omasta vetohistoriastani kyseistä sarjanumeroa. Ei tässä kuitenkaan taida uskaltaa Bet365:lle lyödä vetoja ennen kuin asia selviää. Mitä nämä palpable errorit oikein ovat??

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Strat
Jäsen
Viestit: 397
Liittynyt: 06.05.2003, 11:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Strat »

Palpable = selkeästi väärin asetettuja kertoimia ja/tai linjoja. Esim. kertoimet 1.5 ja 2.8 ovat menneet väärin päin. Tai linja (hc tai totals) väärin esim. U/O 3.0 kun piti olla U/O 2.0.

Olen myös jostain lukenut että Bet365 ei hylkää vetoa vaan korjaa siitä joko kertoimen tai linjan oikeaksi (kuten myös englanninkielisessä tekstissä todetaan). Järkevämpää olisi tietysti jos koko veto hylättäisiin ko. tapauksessa.

IBAS on UKssa toimiva "riippumaton" organisaatio joka periaatteessa tutkii heille tulevat pyynnöt mutta käytännössä sillä ei ole mitään merkitystä koska kyseessä on enemmän tai vähemmän vedonlyöntitoimistojen "kattojärjestö".

Eli sinun tapauksessasi ilmeisesti kerroin muuttui 1.5 -> 1.2 jos nyt meni yhtään oikein nuo Brittien kertoimet. Tough luck.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


chang
Jäsen
Viestit: 363
Liittynyt: 27.03.2006, 13:51
Pisteitä: 34

Viesti Kirjoittaja chang »

Kiits kattavasta vastauksesta. Löysin nyt kyseisen vedon vetohistoriastani ja se oli kyllä merkitty aivan oikein voitetuksi kertoimella 1.5 niin kuin kuuluikin. Ihme juttu - ilmeisesti väärä hälytys tai joku virhe heidän päässä. Nykyään sitä on jo sen verran harjaantunut, että selvästi virheellisiin kertoimiin ei tule kajottua - siinähän ei ole mitään muuta kuin hävittävää.

Eli kyseessähän on sama sääntö kuin kaikilla bookkereilla - tosin kaikilla muilla tuntemillani bookkereilla virheellisillä kerroinasetteluilla lyödyt vedot hylätään. Luulenpa, että bet365 joutuu vielä tulevaisuudessa selvittelemään erikoista säännöstään muidenkin kuin sen bettingadvicessa avautuneen kaverin kanssa..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pmmp
Jäsen
Viestit: 46
Liittynyt: 19.12.2004, 18:16
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja pmmp »

Tästähän oli pitkä ketju SBR foorumillakin viime kuussa, tiputtivat Bet365:n A+ -> A.
29.12.2006 18:22:00
Bet365 (SBR rating A) gives player losing wager he did not place. The bettor wagered on an erroneous line where the spread was reversed, making the -4.5 favorite a +4.5 point underdog. Instead of canceling the wager and addressing the client who attempted to gain an unfair advantage, Bet365 gave the player a bet with the "corrected" line, making the would-be winning bet a loser. SBR expects upper management to address the policy flaw, void the obviously bad-line bet and refund the 1800 Euros in losses.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin