Tänään on 24.01.2020, 06:14.

Vältä Betssonin "ilmais"pyöräytyksiä

Vastaa Viestiin
alf
Jäsen
Viestit: 38
Liittynyt: 21.09.2010, 12:37

Tuotto: -5.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 22

Vältä Betssonin "ilmais"pyöräytyksiä

Viesti Kirjoittaja alf »

Kannattaa miettiä kaksi kertaa ennen kuin vastaanottaa jotain ilmaista betssonilta. Tai lukea säännöt tarkkaan, koska ne eivät ole samat kuin muualla.

Heiltä tuli aiemmin virheellinen sähköposti, jonka johdosta laittoivat anteeksipyyntönä 10 ilmaispyöräytystä johonkin casinopeliin.
Kiva, käydään koittamassa onnea.
Voitot olivat vajaat 8 euroa, jonka jälkeen alkaa normaali kierrätys, jotta voitot saa käyttöön. Ei käynyt tuuri, ja hävisin bonuksen (ihan vähän yli).
Eipä haittaa, kun oli vain lahjarahaa? Juu ei tässä firmassa.

Kaikissa muissa tuntemissani paikoissa bonus häviää kierrätettävien listalta siinä vaiheessa kun vastaava määrä rahaa on hävitty. Betssonilla kuulemma bonus säilyy niin kauan, kunnes kierrätys (35*bonus) on täysi. Ja ensin kierrätetään aina omaa rahaa, ja sen jälkeen vasta bonusrahaa :shock:
Pakko oli luovuttaa bonus, koska kierrätystä oli liikaa jäljellä. Eli 8 euroa tuottaneet anteeksipyynnön omaiset ilmaispyöräytykset maksoivat lopulta itselleni tasan sen verran. Ty. Onneksi en voittanut enempää.

Täysin oman oikeustajun vastaista toimintaa, että ilmaisen lahjan takia pitää riskeerata vaikka koko tilin saldo. Mutta osaapahan vältellä betssonia jatkossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Betsson”