Tänään on 24.01.2020, 08:18.

Betsson - ei veto mennyt perille

Vastaa Viestiin
joekki
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 10.05.2012, 22:08
Pisteitä: 0

Betsson - ei veto mennyt perille

Viesti Kirjoittaja joekki »

Pakko jonnekin päästä vuodattamaan, oikein oksennus kurkussa kun ajattelinkin tätä...

Ei nyt mistään mahdottomista rahoista puhuta mutta vituttaa suomeksi sanottuna. Pistin tuossa mobiiliversiolla Betssonilta livevetoa tuosta Ranska-Suomi ottelusta ja laitoin että tulee yli 3.5 maalia toisessa erässä. Pistin muistaakseni 50e tai 100e panokseksi ja kerroin oli jotain 3:n luokkaa.

Sitten kun koitin mennä katselemaan mitä muuta tilillä oli tapahtunut, eli tapahtuma- ja vetohistoriaa niin se ilmoittikin poikkeuksetta "Tiliä koskeva poikkeus, yritä uudelleen myöhemmin" ja Sovellusvirhe: "Tapahtui odottamaton virhe, yritä uudelleen".. No, en ajatellut sen olevan mitään vakavaa, koitin mennä www-selaimella sivuille ja katsoa sieltä, mutta kappas - eihän sieltä näy missään menossa olevia vetoja jota on kännykällä tehnyt.

Sitten vasta kun ottelussa kävikin hyvin, Suomi veteli maaleja 4kpl toisessa erässä niin koitin uudestaan mennä katsomaan että paljonko oli tullut mutta paskat. Eihän siellä mitään ollut. Otin yhteyttä livetukeen Betssonilla ja Marcus siellä ystävällisesti kertoi ettei näe koko vetoa siellä ja rahat oli mennyt. Mitään screenshottiakaan en tietenkään tajunnut ottaa puhelimella ko. vedosta.

Vastausta tuohon ei tullut, eikä myöskään siihen mistä nuo virheet johtuvat .."Tiliä koskeva poikkeus".. wtf?

Taitaa tämä poika siirtyä unibetille tekemään livevedot tästä lähtien, tämä oli ainakin todella .... ttumainen kokemus..

Mitäpä tehdä arvon pelaajat? Ainoastaan Marcus kertoi, että "Marcus: Pahoittelen todella.".. Oliko se tässä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Escobar
Avatar
Jäsen
Viestit: 319
Liittynyt: 11.08.2010, 11:54
Pisteitä: 2

Re: Betsson - ei veto mennyt perille

Viesti Kirjoittaja Escobar »

joekki kirjoitti:Marcus siellä ystävällisesti kertoi ettei näe koko vetoa siellä ja rahat oli mennyt.
Ni oliko panoksen verran massia hävinnyt kuiteskin pelitililtä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

ihminen on tyytyväinen silloin, kun saa jotain sisään tai ulos!

Minikommentit


Rush
Jäsen
Viestit: 76
Liittynyt: 25.11.2011, 12:05
Pisteitä: 19

Re: Betsson - ei veto mennyt perille

Viesti Kirjoittaja Rush »

Offtopic, mutta mitä mieltä betssonin toiminnasta:

"Maksuosastomme on pyytänyt meitä ilmoittamaan sinulle, että tarvitsemme sinulta kuvakaappauksen (screenshot) tilisi tiliottesta.

Pyydämme tiliotettasi siksi, koska olemme huomanneet, että olet pelaamatta koittanut kotiuttaa saman määrän rahaa, minkä olet tallettanut. Tämä on käyttöehtojemme vastaista, sillä talletus tulisi panostaa kertaalleen ennen kotiuttamista. Mikäli haluat kotiuttaa ilman peliaktiivisuutta, joudumme ottamaan 5% käsittelymaksun. "

5% käsittelymaksu sen takia, että heidän sivu näytti virheellisesti väärää kerrointa eikä päivittynyt missään vaiheessa. Sivulla lukee 1.45, talletan sitä varten ja yritän siihen panostaa niin tulee viesti, että kerroin onkin 1.40. Matsin alkuun asti kerroin ei päivittynyt, oddsportalista kun katsoo niin kerroin on vieläkin 1.45. Onko Betsson tahallaan päivittämättä kertoimia jotta joku kuten minä tallettaa siinä uskossa rahaa, että kerroin on mikä sivulla lukee ja käykin juuri näin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Betsson”