Tänään on 06.12.2019, 00:52.

Tilisi ei ole aktiivinen

Vastaa Viestiin
kovaleka
Jäsen
Viestit: 1070
Liittynyt: 07.09.2003, 19:12

Tuotto: +212.40 yks.

Palautus%: 115.26%

Panosten ka: 6.50 yks.

Vetoja: 214

Pisteitä: 116
Paikkakunta: Helsinki

Tilisi ei ole aktiivinen

Viesti Kirjoittaja kovaleka »

"Tilisi ei ole aktiivinen" tälläinen teksti tulee kun yrittää asettaa panostaan mihin tahansa vetoon. Ei auta mikään vaikka laittaisi panoksen ihan sentteihin asti. No kyselin asiakaspalvelusta mitäs peliä tälläinen on. Jonnin joutavaa potastaa tuli vastaukseksi.

Kiitos sähköpostistasi Betssonille.


Panosraja vaihtelee riippuen siitä mistä urheilulajista/markkina-alueesta lyöt vetoa, sekä kuinka riskialtis kyseinen valikoima on meille. Tämä riippuu useista tekijöistä, kuten kokonaissumma, josta molemmille puolille on lyöty vetoa, tai tapahtuman merkitys. Jos panos ylittää rajan, sinulle ilmoitetaan suurin sallittu panos kyseiselle vedolle. Tässä vaiheessa tarjottu panos on suurin, jolla voit lyödä vetoa kyseiselle tapahtumalle.

Pelitilisi tarkistamisen jälkeen huomasimme, että Vedonlyönti Managerimme on asettanut lisärajoituksia. Vedonlyönti Managerimme tarkistaa tilejä säännöllisesti ja voi asettaa rajoituksia tileille. Tarjottu panos on suurin panos, jolla voit lyödä vetoja tälle valinnalle.

Jos uusia kysymyksiä tai ongelmia ilmenee, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä uudestaan.

Ystävällisin terveisin

Tiia
Betsson Asiakaspalvelu


Tiian mielestä "tilisi ei ole aktiivinen" on varmaankin tuo tarjottu suurin panos, jolla voi lyödä vetoa. Pitää varmaankin tulkita tuo niin etten ole enään tervetullut asiakas firmaan, en ole kyllä moneen vuoteen varmaan ollutkaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


NoFear
Jäsen
Viestit: 905
Liittynyt: 08.02.2005, 19:30
Pisteitä: 277

Re: Tilisi ei ole aktiivinen

Viesti Kirjoittaja NoFear »

Sanasta sanaan saman viestin sain viime viikolla Betssonin Jonnalta, kun parin vuoden tauon jälkeen satuin kysäisemään heiltä, eikö heistäkin ole naurettavaa, että maksipanokseni on säädetty lajista riippuen 0-4 euron välille ja silti lyömällä sen heidän kertoimensa saattavat muuttua useampia kymmenyksiä. Tili on toki edelleen "aktiivinen".

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"No, tulihan todistettua vääräksi se mantra että ylikertoimia pitää etsiä ja pelata."
- sinitähti

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Betsson”