Tänään on 15.07.2020, 20:38.

Miksi Betsson tekee tappiota?

Vastaa Viestiin
byte
Jäsen
Viestit: 703
Liittynyt: 04.02.2004, 16:17
Pisteitä: 51

Miksi Betsson tekee tappiota?

Viesti Kirjoittaja byte »

Pienpelurit hävinneet kuvasta täysin. Ennen tosi paljon massaa pelaamassa pikku vetoja. Sen jälkeen botit tuli kuvaan oli pienpelureiden mahdoton myydä kohteita hyvällä hinnalla (rankoilla alikertoimilla). Suurinosa siirtyi Betfairille. Oleellista vedonlyöntipörssissä että pelaaja pääsee MYYMÄÄN eikä joku kone nokittamassa heti tarjousta. Betsson muistuttaa perinteistä välittäjää täysin (betfairin huora). Mitäs sitten kun ne muutama isompi "kauppias" lähtee botteineen veke?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


labako
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 18.02.2004, 18:27
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja labako »

Tosi mielenkiintoista! Onko todellakin Betssonilla joitain koneita pelaamassa? Siltä se tosiaan vaikuttaa välillä, kun tarjouksiin tulee nokitus välittömästi. Mitä ne ns. botit ovat? Onko muuten Betfairilla myös koneita pelaamassa? Voiko pörssi estää sellaista jotenkin?

terveisin

labako

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Strat
Jäsen
Viestit: 397
Liittynyt: 06.05.2003, 11:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Strat »

labako kirjoitti:Tosi mielenkiintoista! Onko todellakin Betssonilla joitain koneita pelaamassa? Siltä se tosiaan vaikuttaa välillä, kun tarjouksiin tulee nokitus välittömästi. Mitä ne ns. botit ovat? Onko muuten Betfairilla myös koneita pelaamassa? Voiko pörssi estää sellaista jotenkin?

terveisin

labako
Joka pörssistä löytyy. Ja vieläpä niin että saman kaverin botti voi olla useassa pörssissä esim. Betfair/Parbet/Betsson häärimässä saman ottelun kimpussa. Huomaa siten että jos nokitat tarjousta/teet kaupat niin botti muuttaa omia tarjouksia noissa kolmessa pörssissä. Jos olisivat toisistaan riippumattomia niin hinta muuttuisi vain yhdessä pörssissä tai ainakin viive toisiin olisi suurempi.

Estää? Pahuksen pörssithän tukevat moista toimintaa. Tosin Mansion ilmoitti vähän aikaa sitten vähentävänsä tukeaan ns. market makereille. Likviditeetti Mansionilla onkin mennyt alaspäin.

Onneksi botit/niitä säätelevät ihmiset tekevät välillä aivan karmeita mokia joita voi hyödyntää kun vaan on nopea. Viimeisimpänä esimerkkinä tulee mieleen Betssonilla ollut kerron 8.00 Jukureiden tämän illan matsiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3815
Paikkakunta: Helsinki 00140

Re: Miksi Betsson tekee tappiota?

Viesti Kirjoittaja Gini »

Itsellä ei ole tiliä tonne, enkä pääse tarkistamaan, mutta Oddsportalin mukaan pulju tarjoaa tälle päivälle otteluun: Mayer L. v Giraldo Over 15,5 games @ 1.8!!!

Ottelu josta odoteen aika tasaista ja muutenkin omasta mielestäni räikeä ylikerroin vaikka tossa pelaisi Federer ja Heliövaara.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin