Tänään on 15.10.2019, 12:19.

Centrebet

Vastaa Viestiin
byte
Jäsen
Viestit: 703
Liittynyt: 04.02.2004, 16:17
Pisteitä: 51

Centrebet

Viesti Kirjoittaja byte »

Meneekö teillä muilla vedot automaattisesti hyväksyntään riippumatta panoksesta?

Minikommentit


Puttaaja
Jäsen
Viestit: 400
Liittynyt: 13.11.2004, 11:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Puttaaja »

Ei mene kaikki. Centre ottaa minusta oikein hyvin vastaan pikkaisen isommankin voiton riskejä ilman hyväksymisen odottelua, välillä sitten ilmeisesti lajikohtaisista syistä menee veto vahvistukseen. Centrebet ja Ladbrokes on omista kokemuksista ihan eri kastissa muihin Suomen markkinoilla toimiviin bookkereihin verrattuna vetojen vastaanottokyvyn suhteen. Kauan olen ollut Centrellä asiakkaana, eikä ongelmia ole ollut mitä voi pitää erittäin harvinaisena asiana. Kehuskeluksi meni. :lol:

Minikommentit


tipeto
Jäsen
Viestit: 181
Liittynyt: 18.07.2003, 19:35
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tipeto »

Aika usein menee hyväksyntään mutta melkein aina myös hyväksytään. Jos mahdollinen voitto jää alle tonnin niin ei yleensä mene hyväksyntään.
Puttaaja kirjoitti:Centrebet ja Ladbrokes on omista kokemuksista ihan eri kastissa muihin Suomen markkinoilla toimiviin bookkereihin verrattuna vetojen vastaanottokyvyn suhteen.
Minullakin Ladbrokes on eri kastissa, nimittäin muut ottavat paljon isompia vetoja vastaan. Centrebetin lisäksi ainakin Paffille, Expektille ja Unibetille saa lähes aina sisään sen suuruisen vedon kuin haluaa ja jopa Bet24 ottaa isompia vetoja vastaan. Niin ja Veikkaus...

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Centrebet”