Sivu 1/1

PAF ja Moneybookers

Lähetetty:
Kirjoittaja Thunderpick
Mitähän varten PAFfilla on Moneybookersin logo kun sinne ei MB:n kautta voi tallettaa? Koriste?

Lähetetty:
Kirjoittaja JAH
Ulkomaisia asiakkaita varten... kyllähän sinne voi luottokortillakin rahaa tallettaa kunhan ei vaan ole suomalainen tai asu Suomessa.

Lähetetty:
Kirjoittaja lammpa-1
Täh? Minä en ainakaan PAF:lla mitään muuta talletus/nosto -menetelmää ole käyttänytkään kuin Moneybookersia.

Lähetetty:
Kirjoittaja JAH
lammpa-1 kirjoitti:Täh? Minä en ainakaan PAF:lla mitään muuta talletus/nosto -menetelmää ole käyttänytkään kuin Moneybookersia.

Oho, otetaanpa sanat sitten takaisin. Itselläni ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin verkkopankki. Johtuneeko siitä että olen rekisteröitynyt tuonne joskus vuonna kivi ja sakset kun PAF avattiin vai mikä mahtaa olla syynä.... tulipahan kuitenkin tämänkin väärinkäsitys oikaistua. Vai vaikuttaako tuohon se, onko rekisteröitynyt paf.fi vai paf.com -osoitteesta. Mahtaneeko tuonne sitten onnistua luottokorttitalletuskin Suomesta - sitä kyllä ihmettelisin?

Lähetetty:
Kirjoittaja jarihfi
Enpä minäkään kyllä löytänyt aikoinaan keinoa Moneybookersin käytölle sieltä => enpä ole noiden tilisiirtojen kanssa jaksanut leikkiä, joten pelailut jäänyt Pafille

Lähetetty:
Kirjoittaja Ventti
Jos tilillä on rahaa, jotka on talletettu verkkopankilla, ei voi käyttää muuta menetelmää, kuin verkkopankkia. Saldon pitää olla alle 1eur, eikä avoimia vetoja saa olla, että voit vaihtaa talletusmenetelmää. Joskus supportista kysyin, kun ihmettelin. Itselläni moneybookers on toiminut ihan hyvin PAFin kanssa.

Lähetetty:
Kirjoittaja Last Call
Pafilla pystyy käyttämään Moneybookersia tai Netelleriä menemällä Tilini-osioon. Sieltä asiakastiedot-kohtaan. Sitten valitsee verkkopankin tilalle Moneybookersin tai Netellerin maksutapa-valikosta.

Rahat tarvitsee nostaa samalla tavalla kuin on tallettanutkin.

Lähetetty:
Kirjoittaja fidel
Paljon kiitoksia tärkeästä informaatiosta! :)

Oli yksikin kerta yöllä, kun piti rahaa siirtää nopeasti moneybookersista pelitillle, mutta enpä tiennyt miten voi moneybookersilla rahaa siirtää. No nytpä tiedän tämänkin. :)

Lähetetty:
Kirjoittaja Thunderpick
Kiitokset tiedoista. Vielä kun löytäisi firman jolta voi nostaa Moneybookersilla talletetuilla rahoilla saadut voitot suoraan omalle tilille...odottelen nimittäin jo kymmenettä päivää Moneybookersin "postittamaa" osoitteenvahvistuskoodia. MB:n sivuilla vielä rohkaisevasti mainitaan että jos koodikirje ei jostain syystä saavu, osoitetta ei voida vahvistaa. Mikä kai tarkoittaa etten voi niitä rahoja koskaan tililleni siirtää. Tämähän ei siis liity PAFfiin.

Lähetetty:
Kirjoittaja fidel
Nordicbetilla tuo onnistuu 100% varmasti, koska juuri viikko sitten kotiutin isohkon summan pankkisiirtona, josta suurin osa oli moneybookersilla talletettuja rahoja.

Lähetetty:
Kirjoittaja jone
fidel kirjoitti:Nordicbetilla tuo onnistuu 100% varmasti, koska juuri viikko sitten kotiutin isohkon summan pankkisiirtona, josta suurin osa oli moneybookersilla talletettuja rahoja.
Ei onnistu 100% varmasti, koska itsellä evättiin tässä jokunen aika sitten pankkitilille kotiutus Nordicbetillä johtuen Moneybookersilla talletetuista rahoista. Olen käyttänyt sekä pankkitiliä että Moneybookersia talletuksissa ja kotiutuksissa. Viimeisimmät kerrat talletin Moneybookersilla ja sinne siis joutunen talletusten verran vähintään kotiuttelemaan.

Lähetetty:
Kirjoittaja Joolsa
Nyt voi mennä vähä aiheen vierestä mutta:
Kannattaisiko ajatella että pelaa kaikki rahat esim netellerin kautta?
Ensin siirtää pankista netelleriin ja sitten sieltä hajauttelee tarvittaviin pelitileihin. Siirto netelleriin ja netelleristä on nopeaa ja jos tulee isompia voittoja niin ne saa kätevästi netellerin kortillekkin jos ei pankkitilillä ole enää tilaa niille. :lol:
Harva bookkeri nyhtää välistä netelleriä käyttäessä kun taasen luottokorttisiirroista menee helposti jonkun verran...

Lähetetty:
Kirjoittaja fidel
Olen pahoillani, jos olen antanut väärää informaatiota jollekin. :oops:

Oli liian hätäinen johtopäätös tuo, että toimii 100% varmasti. Täytyykin olla jatkossa huolellisempi. Kiitos, että valaisitte taas tyhmempää. :)

Lähetetty:
Kirjoittaja jarihfi
Heh toiset täällä miettii, että kuinka saisi edes osan rahoista nostettua muulla kun Moneybookersilla. Minä taas tuossa hieman aiemmin tuskailin Betsafen kanssa, kun en sieltä saanut nostettu Moneybookersilla kuin juurikin sen saman verran mitä olin sillä sinne tallettanutkin. :lol:

Taustalla tässä se, että olen sinne joskus kauan kauan sitten tallettanut myöskin Mastercardilla. Kyseinen kortti ei kyllä edes ole ollut voimassa enää reiluun vuoteen ja siltikin se siellä aina vaan kanittaa.

Toki sitten pienellä potkimisella sain nostettua Moneybookersillekin hieman reilummin aspa avustuksella. Toki pari kertaa piti potkia vielä matkan varrella, että rahat kanssa saapui tilille. :evil: