Sivu 1/1

Nordicbet ja jälkikäteen hyväksytyt vedot (2000€ hävis)

Lähetetty:
Kirjoittaja E.Clipperton
Tällainen tapaus.

On ollut jonkin verran vaikeuksia Nordicbetin softan kanssa. Vedot ei mene läpi. Pitkästä aikaa loggasin sisään ja näyttäisi puuttuvan aika reilusti euroja saldosta. Vetohistoriasta sain kaivettua seuraavat kummalliset tapahtumant:

30.11 Kohteeseen HIFK - HPK löytyy lyötynä HPK ml 2.25 neljä kertaa panoksilla 2000€, 8.64€, 8.64€ ja 8€. Muistan koettaneeni lyödä tuolloin HPKta ja mikään noista neljästä vedosta ei mennyt läpi tuolloin päivällä 30.11 eikä saldo muuttunut eikä vetohistoriaan tullut mitään eikä vetokuittia ilmestynyt. Loggasin ulos ja unohdin koko homman. Jossain vaiheessa Nordicbet on kuitenkin hyväksynyt kaikki neljä yritystä mukaanlukien 2000€ vedon, mikä on ihan naurettavaa, sillä panokseni on suomikiekkoon rajattu juurikin kymppeihin. Manuaaliseen tarkistukseen en ikinä Nordicbetillä tai muualla vetojani pyydä, enkä tälläkään kertaa pyytänyt.

Tässä herää nyt epäilys, että milläköhän ajanhetkellä nuo vedot on hyväksytty ja olisikohan niitä hyväksytty HPKn voittaessa? Olin asiasta jo yhteydessä Nordicbettiin ja toistaisesti heidän näkemyksensä on että:
"Panosraja on tapahtuma kohtainen. Joissain suuremmissa urheilu tapahtumissa on mahdollista asettaa suuri panos kun taas joissain se pyörii tuossa alle 10 eurossa.
Meille näyttää siltä, että olette asettaneet tuon panoksen ja se on sitten tosiaan mennyt kyseiseen otteluun läpi."

Re: Nordicbet ja jälkikäteen hyväksytyt vedot (2000€ hävis)

Lähetetty:
Kirjoittaja -Santtu-
Miksi olet yrittänyt panostaa 2000€, jos tiedät että limppusi liigaan on kymppejä? Ja manuaaliseen tarkastukseen et ikinä vetojasi pyydä?
Vai mistä tuo 2000€ on ilmestynyt?

Muutenhan se on buginen softa, joten kaikki data vedoista, asettamisesta hyväksyntään kellonaikoineen (mikä aikaväli tässä?) ja sisään/ulos loggaukset (eli onko vedot hyväksytty sen jälkeen kun olet uloslogannut, jolloin et ole voinut k.o. hyväksymisistä edes tietää (s-postejahan ne ei lähettele vaikka lupaa?) sikäli kun se nyt mitään auttaa...) ja sitten vaan postia valvoville tahoille ja foorumeille, jos Nordicbetin kanssa asiat ei selviä!

Re: Nordicbet ja jälkikäteen hyväksytyt vedot (2000€ hävis)

Lähetetty:
Kirjoittaja E.Clipperton
07.12.2016 21:29 <E.Clipperton> laittelen yleensä sen summan minkä haluaisin ja sitten
07.12.2016 21:29 <E.Clipperton> pompahtaa esiin rajat minkä saa suoraan ja ehdottaa loppua
07.12.2016 21:30 <E.Clipperton> manuaaliseen. Nyt ei tapahtunut mitään. yritin uudestaan ja
07.12.2016 21:30 <E.Clipperton> 8.64€ otti suoraan, mutta sekään ei menny läpi. kuten ei seu
07.12.2016 21:31 <E.Clipperton> raavakaan 8.64, koetin vielä 8e eikä sekään menny.

Lähinnä tässä vituttaa se, että Nordicbet pystyi hyväksymään nuo bugittaneet vedot tahtomallaan tavalla jälkeenpäin. Eikä ole mitään tietoa koska ne on hyväksytty. Ja kas kummaa tällaisessa tapauksessa sielä on 2000€ veto mukana. Aikaleima kaikissa neljässä vedossa on 30.11.2016 13.12. Todennäköisesti tuo on se aika kun vetoja yritin, joskin näin yli viikon jälkeen on hankala muistaa. Loggautumistietoja en löynny Nordicbetin sivuilta.

Re: Nordicbet ja jälkikäteen hyväksytyt vedot (2000€ hävis)

Lähetetty:
Kirjoittaja E.Clipperton
Sanottakoon vielä tarkennukseksi. Tuo 2000 euroa on varmastikkin minun oma kirjaama panos. Tuollaisia summia olen tottunut kirjottamaan pinnyn sarakkeisiin ja sen nyt sitten olen näemmä NBllekkin hutassu. Eikä se veto tosiaan alunperin mennyt läpi, kuten ei menny myöhemmät 8euron yrityksetkään.

Bugitilanteessa näyttäisi käyvän niin, että Nordicbetillä on mahdollisuus taikoa vedot voimaan halutessaan. Ja nyt ne on taikonu voimaan tommosen 2000 euron vedon, vaikka muuten rajat on SMliigassa kympin luokkaa.

Re: Nordicbet ja jälkikäteen hyväksytyt vedot (2000€ hävis)

Lähetetty:
Kirjoittaja Muikkuz
Minulla kävi kerran niin, että panostin normaalisti sellaisen summan, mikä ei automaattisesti mene koskaan läpi. Jotain minä nappailin ja sitten siihen tuli ponnahdusruutuun joku pikkusumma, että haluanko veikata sillä vai en, mutta ei normaalia ruutua, jossa lukee vaihtoehtoja, haluanko pelata pelkästään hiluilla, pelata hiluilla ja laittaa loput manuaaliseen hyväksyntään jne. Napautin ne hilut sisään ja siihen tuli taas se sama ponnahdusruutu. Napautin sitäkin ja mietin, että enkö minä jo painanu tätä kerran. Jotenkin se vetojen laittaminen ei mennyt niinkuin normaalisti, joten halusin asiaan varmistuksen asiakaspalvelusta. Selvisi, että se minun alkuperäinen iso veto oli hyväksytty siltään ja myös kahdesti pikkurahan veto sen jälkeen. Se kelpasi minulle oikein hyvin.
Luulen, että tuossa tilanteessa oli kyseessä joku bugi, minkä takia sain normaalin panoksen sisään ilman manuaalista hyväksyntää. Näin ollen ei ole aivan pois suljettu vaihtoehto, että sinulle olisi käynyt hieman samaan tapaan ja Nordicbetillä olisikin puhtaa jauhot pussissa. Mutta mistäpä näistä tietää...
Nyt kun vain saisi selville, mikä tuo bugi oli, niin voisi jatkossakin uhmapelata ihan rahan kanssa eikä vain kolikoilla.

Re: Nordicbet ja jälkikäteen hyväksytyt vedot (2000€ hävis)

Lähetetty:
Kirjoittaja E.Clipperton
Muikkuzin viestin myötä käännyn uskomaan, että 2000 euron veto nyt vain sattui menemään sukkana läpi ja hyväksyttiin on the spot, vaikkei siitä mitään merkkiä minullepäin tullutkaan. Minun puolesta asia siis ok. Olisi pitänyt tarkastaa vetojen tilanne supportilta samantien. Virheitä sattuu kaikille ja nyt sattui minulle. Sen verran uskomaton homma kuitenkin, että jätän pennivedoilla leikkimisen muille ja suuntaan muualle.

Kiitos kommentoijille ja erityisesti Muikkuzille avusta.