Tänään on 10.07.2020, 09:53.

Unibetillä eletään kivikautta?

Vastaa Viestiin
JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 15:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Unibetillä eletään kivikautta?

Viesti Kirjoittaja JAH »

Vai mistäköhän kertoo seuraava teksti (suora kopio unibeti.comista):

"NHL:n pudotuspelit ovat edenneet finaaleihin. Himoitusta Stanley Cup -pokaalista taistelevat suuryllättäjä Calgary ja Philadelphia...

Stanley Cupin finaalisarjasta on odotettavissa todella mielenkiintoinen taistelu, sillä vastakkain ovat kaksi täysin erityylistä joukkuetta. Itäisen konferenssin mestarilta Philadelphialta löytyy valtavasti maalintekovoimaa ja Flyersin vahvuus on nimen omaan hyökkäyspelissä. Läntisen konferenssin mestarin Calgaryn menestys nojaa puolestaan tiiviseen koko joukkueen puolustuspeliin ja rajuun luisteluun sekä yritykseen.

Joukkueiden erilaisuudesta huolimatta finaalin lähtökohdat ovat tasaiset. Molemmat joukkueet pelaavat täynnä itseluottamusta, joten finaalisarjassa pelataan varmasti yli neljä ottelua. Mikäli finaalit venyvät seitsemänteen otteluun, on Stanley Cupin voittaja 2004 selvillä vasta kesäkuun 7. päivä.

Suomalaisittain suurin mielenkiinto kohdistuu luonnollisesti Calgaryn maalivahtiin Miikka Kiprusoffiin. Neljä nollaa pitänyt ”Kipper” on ollut yksi pudotuspelin suurin tähdistä ja maalivahdin on venyttävä taas huippusuorituksiin, mikäli suuryllättäjä Calgary haluaa tarrata kiinni Stanley Cup -pokaaliin."

:roll: :oops: :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


Vastaa Viestiin