Tänään on 23.08.2019, 10:57.

Unibet

Vastaa Viestiin
Velho
Jäsen
Viestit: 182
Liittynyt: 04.06.2005, 00:55
Pisteitä: 29

Unibet

Viesti Kirjoittaja Velho »

Piti avata uusi topic, kun tuo aikaisempi oli tyytyväisten asiakkaitten ylistysvirsien takia jo lukittu :lol:

Jatkoin Unibetille pelaamista pitkästä aikaa kun olin siinä toivossa, että panosrajoitukset olisivat poistuneet. Alkuun näyttikin hyvältä kun sain esimerkiksi valioliigaan ja sm-liigaan sisään muutaman satasen vetoja mukisematta. Lyhyen hot streakin jälkeen tilanne on taas palautunut entiselleen. Aluksi luulin, että kyseessä ovat vain jenkkilajit (NFL ja NBA), joista olen suurimmat voittoni Unibetilta ansainnut, mutta nykyään samat rajoitukset on isketty myös tennikseen ja muihin lajeihin. Myöskään sillä laitanko vedot yöllä vai päivällä ei näyttäisi olevan merkitystä. Yleensä manuaalihyväksynnän päätöstä saa odottaa niin kauan että kohde sulkeutuu(ja päätös lähes poikkeuksetta on kielteinen). Tälläkin hetkellä manuaalikäsittelyssä on NFL-veto, joka on odottanut hyväksyntää jo parisen tuntia. Hyväksyivät siis reilun satasen suorilta ja loput panoksesta menivät manuaalihyväksyntään.

Ymmärrän kyllä miksi panosrajoituksia laitetaan pelaajille, mutta minkä takia tuota manuaalihyväksyntää pitkitetään näin helvetin kauan? Olisi kiva tietää, että lyönkö jollekin muulle bookkerille puuttuvan panoksen vai tullaanko tuo loppuosakin lopulta hyväksymään? Vastaavanlainen manuaalihyväksyntä esimerkiksi Expektillä on hoidettu omalla kohdallani huomattavasti sutjakkaammin ja ammattimaisemmin. Loppuosa panoksesta on joko hyväksytty tai hylätty yleensä 15 minuutin sisään.

Pääpointtini siis on se, että mitä helvettiä Unibet luulee voittavansa tällä kuhnimisella?! Pidetäänkö asiakkaita tyhminä vai vitun tyhminä?

Unibet Euroopan paras vedonvälittäjä vuonna 2008, hohhoijaa. :roll:

Ja niille tiedoksi, jotka ihmettelevät miksi jatkan Unibetille pelaamista, niin en todellakaan aio jatkaakaan. Heti huomenna lähtee pelitili tyhjäksi. Saa tosin taas nähdä kuinka kauan tuota siirtoa saa taas odottaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


erik
Jäsen
Viestit: 2040
Liittynyt: 25.07.2004, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja erik »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4067
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +49.10 yks.

Palautus%: 100.89%

Panosten ka: 2.96 yks.

Vetoja: 1864

Pisteitä: 19583
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Ite roiskasin eilen anita hirvosta putoo idols finaalista. Panos mitä yritin oli 125e ja kerroin (sama mikä Nordicbetillä meni läpi), no 4e olis suoraan menny läpi, mutta kun 4e oo mitään iloo niin pistin hyväksyntään koko summan, Toki se kokonaan hylättiin ja tästä pelästyneenä unibet laski kertsiä viä 4.0 =3.5 :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

S.Sukkela kirjoitti:Ite roiskasin eilen anita hirvosta putoo idols finaalista. Panos mitä yritin oli 125e ja kerroin (sama mikä Nordicbetillä meni läpi), no 4e olis suoraan menny läpi, mutta kun 4e oo mitään iloo niin pistin hyväksyntään koko summan, Toki se kokonaan hylättiin ja tästä pelästyneenä unibet laski kertsiä viä 4.0 =3.5 :D

Samoin toimivat BB- vetojen kanssa. Tosin itse aina ruksin sen että se 4-8€ menee sisään ja loput hyväksyntään. Poikkeuksetta hylkäävät ja pudottavat kerrointa.

Sellaista panosten hyväksymismenettelyä toivoisi muidenkin käyttävän, kuin mikä löytyy Bet365:lla ja 10Bet:llä. Ja täsmennyksenä, että tarkoitan sitä tapaa jolla ylimääräiset panokset hyväksytään, en toivo samanlaisia rajoja muille :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pka
Jäsen
Viestit: 887
Liittynyt: 30.01.2004, 22:53
Pisteitä: 335

Kotiutus Unibetiltä kestää ja kestää

Viesti Kirjoittaja pka »

Itselläni on todella huonoja kokemuksia viimeisimmästä Unibetiltä tehdystä kotiutuksesta, kyse on viisinumeroisesta eurosummasta.

Kotiutuksen tein jo syyskuussa, ja kun siitä ei reiluun viikkoon kuulunut mitään, lähetin asiakaspalveluun sähköpostia kyselläkseni sen perään.

Siinä vaiheessa halusivat jotain dokumentteja, jotka lähetin samantien. (Siis odottivat, että otan itse yhteyttä ennen kuin edes kyselivät dokumenttien perään. Lisäksi aiemmin lukuisat kotiutukset ovat hoituneet ongelmitta ilman noita dokumenttejakin. On kuitenkin mahdollista, että joskus vuosia sitten olen moisia sinne jo lähettänyt.)

Sen jälkeenkään ei rahoja kuulunut, ja kyseltyäni useampaan kertaan niiden perään, väittivät toistuvasti siirtäneensä ne 7.10., mutta eivät pyynnöistäni huolimatta antaneet tilisiirroista tarkempia tietoja, jotta olisin voinut itse tiedustella pankista/pankeista, miksi eivät tililläni näy.

Viimeksi viime viikonloppuna kyselin viimeksi rahojen perään. Eivät enää väittäneet tehneensä tilisiirtoa 7.10., vaan ilmoittivat pahoittelujen kera, että nostopyyntö on nyt käsitelty ja valmiina maksettavaksi. Lienee sanomattakin selvää, että rahoja en vielä ole nähnyt.

Mainittakoon, että tämä on ensimmäinen kotiutus, jossa Unibetin kanssa on ollut suuria ongelmia. Yleensä nostot ovat tulleet Nordean tililleni hyvin nopeasti, viikonlopun kotiutukset yleensä jo maanantaina/tiistaina. En tiedä, olisiko firmalla tilapäisiä likviditeettiongelmia, ja viivyttelevät siksi suurempien kotiutusten kanssa, vai mistä tässä on kyse. Olisi hyvin vaikea uskoa, että firmalla olisi kuitenkaan mitään suurempaa taloudellista ongelmaa. Joka tapauksessa, itse en ole kovin tyytyväinen heidän toimintaansa.

Lisäys-edit: Tämä syyskuussa tehty kotiutus oli tullut pankkitililleni myöhemmin samalla viikolla. Mahdollisesti tämä täällä esitetty valittelu nopeutti Unibetin toimintaa. Kovin tyytyväinen en edelleenkään voi olla saatuani kotituksen vasta noin 1,5 kk odottelun ja useamman sähköpostin jälkeen, mutta ei tätä firmaa täysin maksukyvyttömäksikään voi syyttää. Hyvä, että pienemmät kotitukset muilla ovat hoituneet ongelmitta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut pka, 16.11.2008, 20:13. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Velho
Jäsen
Viestit: 182
Liittynyt: 04.06.2005, 00:55
Pisteitä: 29

Viesti Kirjoittaja Velho »

Itse tein viime keskiviikkona reilun tonnin nostot Nordicin ja Unibetin pelitileiltä. Nordicin tonni oli jo seuraavana päivänä pankkitilillä, mutta Unibetin suoritusta ei vieläkään kuulu. Tänään nostin loput massit UB:n tililtä. Kokonaisuudessaan siis 3000 euroa nyt saamisia tältä paskapuljulta. Saa nähdä kuinka kauan noita rahoja saa odotella.

Reilu vuosi sitten nostin UB:ltä lähes 5-numeroisen summan ja silloin rahat tulivat kyllä parin päivän sisään. En tosiaan tiedä mikä siellä nyt on vialla? Likviditeettiongelmat kieltämättä kuulostavat melko epätodennäköiseltä syyltä, mutta ei tällainen viivyttely kyllä luottamusta vahvista. Luulisi, että nopeiden pankkitalletusten tullessa myös nostot olisivat nopeutuneet, eikä päinvastoin.

PS. Yllätyksekseni hyväksyivät lopulta tuon eilen manaamani NFL-vedon kokonaisuudessaan. Aikaa tähän kului 3,5 tuntia :!:
Melko pitkä hätäpalaveri siellä on näköjään pidetty 200 euron lisäpanoksen hyväksymisen suhteen :lol:

Ja kyllä, veto osui :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


eugeni
Jäsen
Viestit: 28
Liittynyt: 05.02.2004, 14:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja eugeni »

Velho kirjoitti:Itse tein viime keskiviikkona reilun tonnin nostot Nordicin ja Unibetin pelitileiltä. Nordicin tonni oli jo seuraavana päivänä pankkitilillä, mutta Unibetin suoritusta ei vieläkään kuulu.
Huolestuttavia uutisia. Varsinkin, jos ovat jatkumoa naurettaville panosrajoituksille ja asiakas-on-aina-väärässä -mentaliteetille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


toimitusjohtaja
Jäsen
Viestit: 3317
Liittynyt: 04.04.2003, 16:26

Tuotto: +4239.82 yks.

Palautus%: 106.20%

Panosten ka: 12.01 yks.

Vetoja: 5698

Pisteitä: 2778

Viesti Kirjoittaja toimitusjohtaja »

Samanlaisia ongelmia muutamalla tutullani,kotiutukset tehty jo ~1kk sitten mutta rahoja ei vaan näy. Jotain ongelmaa siellä nyt on ja suosittelen kaikkia välttämään talletuksen tekoa tuonne ainakin toistaiseksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


LFM
Jäsen
Viestit: 176
Liittynyt: 08.11.2004, 23:11
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja LFM »

Tein 17.10. kotiutuksen, rahat tuli Moneybookersiin samana päivänä, tosin summa oli vain 1,5 k.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10704
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +416.43 yks.

Palautus%: 121.26%

Panosten ka: 1.52 yks.

Vetoja: 1287

Pisteitä: 3114
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Oli pakko juuri stedata viishunttia ottaa MB:hen kun täällä alettiin pelottelemaan. Alta tunnissa nasahti pätäkät tilille. Voi olla, että vittuilevat sitten noissa suuremmissa nostoissa. Eli osissa hillot himaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MacGyver
Jäsen
Viestit: 1023
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -228.90 yks.

Palautus%: 90.13%

Panosten ka: 18.27 yks.

Vetoja: 127

Pisteitä: 625
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

http://www.sportsbookreview.com/ Kirjoittakaa tuonne UBn maksuongelmista. Luulis tulevan vauhtia maksuihin..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Henkka kirjoitti:Oli pakko juuri stedata viishunttia ottaa MB:hen kun täällä alettiin pelottelemaan. Alta tunnissa nasahti pätäkät tilille. Voi olla, että vittuilevat sitten noissa suuremmissa nostoissa. Eli osissa hillot himaan.

Samanlainen nosto itsellä ja samalla nopeudella MB:ssä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Velho
Jäsen
Viestit: 182
Liittynyt: 04.06.2005, 00:55
Pisteitä: 29

Viesti Kirjoittaja Velho »

Tänään tuli pankkitilille toi ensimmäinen reilu tonni.
Hitaasti, mutta.. no hitaasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pösilö
Jäsen
Viestit: 1363
Liittynyt: 16.12.2004, 19:14
Pisteitä: 26

Viesti Kirjoittaja pösilö »

Kilon kokeilin ottaa pois ku täällä aletaan pelottelemaan ja alta vuorokauden oli tilillä eli toimi yntä nopeasti kuin aikasemminkin. Muuten tossa lafkassa sitten ei paljo ole kehumista :twisted:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Mikään ei ole niin viisas kuin insinööri, paitsi majava, koska se sukeltaa
sateelta suojaan.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4733
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2374

Viesti Kirjoittaja Hese »

Tämän on pakko olla virhe, mutta kun täällä on Unibetin ongelmista puhuttu, niin huomasin äsken, että aikoja sitten pelaamani pieni Idols veto Annan voiton puolesta on hävinnyt pelitililtäni. Eli se ei löydy avoimista vedoista. Onhan se nyt saatana, jos täytyy omia vetoja vongata takaisin. Tämä veto oli siis voitto kertoimella 10, ja se on siellä avoimissa roikkunut jo pirun kauan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10704
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +416.43 yks.

Palautus%: 121.26%

Panosten ka: 1.52 yks.

Vetoja: 1287

Pisteitä: 3114
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Hese kirjoitti:Tämän on pakko olla virhe, mutta kun täällä on Unibetin ongelmista puhuttu, niin huomasin äsken, että aikoja sitten pelaamani pieni Idols veto Annan voiton puolesta on hävinnyt pelitililtäni. Eli se ei löydy avoimista vedoista. Onhan se nyt saatana, jos täytyy omia vetoja vongata takaisin. Tämä veto oli siis voitto kertoimella 10, ja se on siellä avoimissa roikkunut jo pirun kauan.
Mulle oli viime kuun vaihteessa kanssa Blues -voittajaveto kateissa aikansa. Ei tod löytynyt vaikka kuinka pengoin. Ilmestyi muutaman päivän päästä takaisin, ilman pyytämistä :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Velho
Jäsen
Viestit: 182
Liittynyt: 04.06.2005, 00:55
Pisteitä: 29

Viesti Kirjoittaja Velho »

Ite pelasin eilen livevedossa TPS-SaiPa -peliin, että Saipa tekee neljännen maalin. Veto hyväksyttiin ja pari minuuttia myöhemmin Saipa teki 1-3 maalin ja yhtäkkiä kyseistä vetoa ei löytynyt vetohistoriasta ollenkaan. Ehdin kuitenkin ottaa print screenin, jossa näkyy selvästi, että veto on hyväksyttynä, mutta asiakaspalvelusta tuli just äsken(20 tunnin ja kahden lähetetyn sähköpostin jälkeen) vastaus, jossa lätistään jostain teknisistä ongelmista jne jne...

On se nyt helvetti, jos asiakas laitetaan kärsimään heidän ongelmistaan!

Parhaillaan kirjoitan vastinetta heidän viestiinsä.

To be continued...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jussi Vares
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 07.11.2007, 19:11
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jussi Vares »

Hyvää kusetusta Unibetiltä pitää noissa talvi-/yleisurheilun voittajavetokertoimissa melko usein sellaisiakin kilpailijoita, jotka eivät osallistu.

Säännöissä tietenkin mainitaan, että "Panoksia ei palauteta jos kilpailija ei osallistu." - Ilmaista rahaa heille

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


manohman
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 19.11.2004, 18:34
Pisteitä: 44

Unibetin tennis

Viesti Kirjoittaja manohman »

Kun eivät Unilla vastaa niin kertokaapa tietävämmät.
Kuznetsova, S - Jie Zheng pelini mitätöitiin kun ottelu päättyi ennenaikojaan ja panos palautettiin.
Olis ollut K:lle peliä.
OK
Roddick, A - Djokovic, Novak tulokseksi merkittiin 3-1 vaikka ottelu päättyi ennenaikojaan ja panostani ei palautettu.
Ois ollut D:lle peliä.
Ei OK.
mm TIP-EX on merkinnyt tulokseksi 0-0.
Kertokaas viisaammat logiikan nimi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


PublicPervert
Jäsen
Viestit: 1248
Liittynyt: 29.10.2007, 08:45

Tuotto: -23.00 yks.

Palautus%: 93.57%

Panosten ka: 2.45 yks.

Vetoja: 146

Pisteitä: 18

Viesti Kirjoittaja PublicPervert »

Löytyiskö vastaus tuolta.

viewtopic.php?t=11712
timo kirjoitti: Unibet - vähintäin erä pelattava
Ja eikös Djokovic luovuttanut joskus neljännessä erässä. Ja naisten peli keskeyty ekassa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


manohman
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 19.11.2004, 18:34
Pisteitä: 44

Viesti Kirjoittaja manohman »

Ei ollut naisten matsissa edes ensimmäistä erää pelattu, 4-1.
Kai se on elettävä näitten sääntöjen kanssa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Täältä olen itse katsellut alustavasti aina eri bookkereiden säännöt:

http://www.oddsandbets.com/bookmaker_rules_tennis.html

Toki nuo on hyvä varmistaa vielä tarvittaessa ko bookkerin sivuilta. En ole vähään aikaan tuota käyttänyt, mutta ainakin ennen piti hyvin kutinsa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


ziero
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 20.02.2009, 21:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja ziero »

Itselleni sattui tälläinen tapaus:

Nordic yhdistetty - joukkue HS134/4x5km: Liberec
USA - Saksa
Head to Head
Paras loppusijoitus
Oma vetosi: Saksa

'
1,00 Non starter

Taustatietona niille jotka ei kisaa seuranneet että USA:n ensimmäinen mäkimies Demong tunaroi oman hyppyliivinsä kanssa niin että miestä ei päästetty hyppäämään omalla kierroksella ollenkaan mikä oli sääntöjen mukainen tuomio. USA kuitenkin vei mäkiosuuden lopulta läpi 3 miehellä mutta jätti lähtemättä hiihto-osuudelle suureksi venyneen aikaeron takia.

Tuossa kuitenkin vedotaan siihen ettei olisi startannut ja vedossa ei lukenut mitään siitä että pitäisi tulla maaliinasti. Onko muilla samanlaisia kokemuksia ja mitenkä muut vedonvälittäjät tulkitsevat tälläiset tapaukset?

Lähetin Unibetille viestiä mutta vielä ole mitään vastausta kuulunut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pjl
Jäsen
Viestit: 1102
Liittynyt: 02.03.2003, 14:15

Tuotto: -13.78 yks.

Palautus%: 96.64%

Panosten ka: 3.90 yks.

Vetoja: 105

Pisteitä: 159
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja pjl »

Kaiketi kaikilla välittäjillä on sääntö, että pitää osallistua molempiin tapahtumiin. Unibetin säännöissä kohta 5.8. tarkoittanee tätä?

Veto julistetaan mitättömäksi jos:

Vähintään yksi Head-to-Head-vedon tai Triple-Head-vedon kilpailijoista ei osallistu tapahtumaan myöhemmässä vaiheessa kertoimien tarjonnan jälkeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Takeashot
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 16.03.2009, 21:28
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Takeashot »

Unibetin asiakaspalvelu on todella luokaton. Lauantaina laitoin kysymyksen Unibetin suomen kieliseen asiakaspalveluun ja sunnuntaina englannin kieliseen - kumpaankaan ei ole vastausta kuulunut, eikä edes vahvistusta että ovat viestin vastaanottaneet. Itse olen muilla bookkereilla tottunut siihen, että saan lähes heti viestin lähetettyäni vahvistusviestin ja ns. reference -numeron. Vituttaa tälläinen epätietoisuus.

ps. Viestien aihe on tietenkin reilusti myöhässä oleva kotiutus, jotka ovat yleensä tulleet kolmessa pankkipäivässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Unibet”