Tänään on 23.07.2018, 04:45.

Pinnacle ja salasanan tallentaminen browseriin

Vastaa Viestiin
jantunea
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 13.10.2011, 11:10
Pisteitä: 0

Pinnacle ja salasanan tallentaminen browseriin

Viesti Kirjoittaja jantunea »

Hei,

Onks kellään mitään kikkaa kuinka salasanatallennus toimii firefoxissa (tai onko kokemusta että toimii muussa selaimessa)? firefoxilla en oo saanu ainakaan toimimaan... Välillä tulee tilanteita että on ns kiire lyödä veto, ja toi pinnacle ei pidä kovin pitkään käyttäjää sisäänkirjautuneena.

Thanks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1773
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1192

Re: Pinnacle ja salasanan tallentaminen browseriin

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Onko tämä ongelma ainoastaan Pinnaclella? Eli toimiiko muilla bookereilla?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jantunea
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 13.10.2011, 11:10
Pisteitä: 0

Re: Pinnacle ja salasanan tallentaminen browseriin

Viesti Kirjoittaja jantunea »

tuntuu olevan vähän tapauskohtaista. Unibet ja Nordicbet tallettaa, mutta kokeilin nyt esim. Betfairia niin sinne ei saa talletettua, mutta toisaalta siellä säilyy istunto useita tunteja... olis iso apu jos pääsis nopsaa vetämään vedot tietyissä tilanteissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1316
Liittynyt: 14.01.2003, 13:22
Pisteitä: 206
Viesti:

Re: Pinnacle ja salasanan tallentaminen browseriin

Viesti Kirjoittaja Oliver »

https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... serprofile

Kokeileppa tuota.

Jos tunnuksien tallennus ei toimi jollain sivulla, kannattaa kokeilla ajaa selaimen osoiterivillä tämä skripti:

Koodi: Valitse kaikki

javascript:(function(){var%20ca,cea,cs,df,dfe,i,j,x,y;function%20n(i,what){return%20i+%22%20%22+what+((i==1)?%22%22:%22s%22)}ca=cea=cs=0;df=document.forms;for(i=0;i<df.length;++i){x=df[i];dfe=x.elements;if(x.onsubmit){x.onsubmit=%22%22;++cs;}if(x.attributes[%22autocomplete%22]){x.attributes[%22autocomplete%22].value=%22on%22;++ca;}for(j=0;j<dfe.length;++j){y=dfe[j];if(y.attributes[%22autocomplete%22]){y.attributes[%22autocomplete%22].value=%22on%22;++cea;}}}alert(%22Removed%20autocomplete=off%20from%20%22+n(ca,%22form%22)+%22%20and%20from%20%22+n(cea,%22form%20element%22)+%22,%20and%20removed%20onsubmit%20from%20%22+n(cs,%22form%22)+%22.%20After%20you%20type%20your%20password%20and%20submit%20the%20form,%20the%20browser%20will%20offer%20to%20remember%20your%20password.%22)})();
Tuo poistaa login-kenttiin tehdyt auto complete-asetukset, jolloin Firefox yleensä suostuu tallentamaan tunnukset. Ja kun FF on kerran tallentanut tunnukset, secure loginin wandi toimii (lähes) aina. Betfairilla login-kenttää on tosin sotkettu ylimääräisellä Javascriptillä, joten siellä pitää aina ennen kirjautumista manuaalisesti "aktivoida" login ruutu kirjoittamalla jotain username & password-kohtiin, jonka jälkeen voi vasta klikata wandia.

Näillä ohjeilla pitäisi onnistua ainakin 80%:lle bookkereista tunnuksien tallennus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pinnacle”