Sivu 1/1

Pinnacle huijaa livessä?

Lähetetty:
Kirjoittaja jaakkokolmonen
Tänään sen jälkeen kun Jaro-Honka pelissä Honka oli tasoittanut 1-1:een pelasin jossain 36. minuutin kohdalla vaihtoehdon over 3.25. En ainakaan tajunnut että tässä kertoimessa olisi ollut mitään väärää. Pian tämän jälkeen n. 3 min kuluttua Jaro siirtyi 2-1 johtoon, jolloin veto näytti hyvältä ja lopputulos 2-2. Nyt menin katsomaan voittojani niin olikin viesti että "Wager Cancelled - Mon Aug 22 09:13:27 PDT 2011: The bet was offered with an incorrect line."

Tietääkö joku tuosta PDT ajasta että milloin on ollut 09:13 kun en ollut koneella. Käsittääkseni se on ollut sen jälkeen kun Jaro on siirtynyt 2-1 johtoon kun he ovat päättäneet perua vedon. Ymmärrän että heillä on oikeus peruuttaa selkeästi virhekertoimeen lyöty veto tai sitten jos livessä tapahtuu jotain kuten maali muutaman sekunnin päästä mutta siitä tuosta ei ollut kyse kun aikaa meni vedon jättämisestä maaliin kolmisen minuuttia ja sitä ennen tarkistin että veto oli normaalisti pending tilassa.

Aika törkeetä.

Re: Pinnacle huijaa livessä?

Lähetetty:
Kirjoittaja zot
Virhe oli aivan selkea joten tuossa tapauksessa normitoimintaa Pinnaclelta (36' kuului olla over375)

Re: Pinnacle huijaa livessä?

Lähetetty:
Kirjoittaja jaakkokolmonen
No ei minusta ilmeinen ainakin 45 min olen nähnyt noita otteluista missä on 2 maalia tehty ja over/under 3.25, joten ei kai se tuo 9 minuuttia sitä muuta "ilmeiseksi virheeksi". Ja mitäs ovat sitten noin huolimattomia, tässä elämässä muutkin saavat maksaa virheistään yleensä. Vähän väärin odottaa että tulee maali ja sitten perua vedot. Mistä tiedä oisivatko peruneet jos ei ois tullut maalia lähiaikoina.

Re: Pinnacle huijaa livessä?

Lähetetty:
Kirjoittaja zot
Tottakai on muita otteluita missa 45min kohdalla on o325 linjana ja erittain tavallista etta loytyy myos o3 line mutta tassa tapauksessa kyse oli virhekertoimesta 36min kohdalla Jaro Honka ottelussa eika muiden otteluiden kertoimilla ole mitaan tekemista taman ottelun kanssa. En ole mikaan bookerien ystava (painvastoin :twisted: ) mutta ei kai kukaan voi vaatia etta bookerin pitaisi maksaa virhekertoimista?

Re: Pinnacle huijaa livessä?

Lähetetty:
Kirjoittaja pequ
On tuo Pinnaclen live-veto jotain aivan ihmeellistä. Kerta toisensa jälkeen kiristää hermoja, mutta silti tulee pelattua.

Iskin muutamia corners over/under vetoja FC Tokyo - Binh Duong -ottelussa. Juuri ennen 66 min. rangaistuspotkua laitoin omaan kassaan isoilla panoksilla overia. Ensin Pinnaclen puolella ja sitten vähän myöhemmin ~ 10 sec. vielä lisää Bet365:n puolella. Noh, Bet365:n puolella vedot menivät normaalisti sisään varoajan jälkeen. Pinnaclen puolella vedot jäivät odotetaan -tilaan kunnes ne missattu rangaistuspotku + 3 kulmapotkua myöhemmin (ja 3..4 minuuttia myöhemmin) voidattiin.

Alkaa vähän epäilyttää, ettei noilla ole oikein puhtaita jauhoja pussissa tässä suhteessa vai onko noilla eri systeemi käytössä kuin muilla bookkereilla. Jos pallo pyörii keskikentällä, niin veto hyväksytään heti ja jos jommassa kummassa päässä kenttää, niin vasta sitten kun pallo palaa taas keskialueelle. :evil:

E: Mainittakoon vielä, että enpä muista koskaan törmänneeni siihen, että häviävä veto olisi mitätöity. Toki eihän nuo varmaan samalla tavoin jäisi mieleenkään..