Tänään on 25.05.2018, 05:25.

Pitkäveto 6/2

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
LFM
Jäsen
Viestit: 176
Liittynyt: 09.11.2004, 00:11
Pisteitä: 1

Pitkäveto 6/2

Viesti Kirjoittaja LFM »

Jaahas, aloitellaan tästä. Tip-existä luettu :shock: : Salamat-FPS = 2-->6,95. Kerroinvertailun perusteella todella korkea kerroin. Onko tietoa kokoonpanoista, herätyskello soimassa klo 7, että pääsee pelaamaan ennen kuin Veikkaus tiputtaa kerrointa :D .

ManC+1-ManU-1 = X --> 3,95 . Mutulla ManU:n yhden maalin voitolle liian suuri kerroin.

Kommentteja/tipsejä apukohteiksi?

Minikommentit


Leksu
Avatar
Talvilajien Olympiaguru 2010, SM-Vakiotietäjä 2015
Viestit: 872
Liittynyt: 25.05.2003, 18:01

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 60
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja Leksu »

Todellakin mahtavalta näyttää tuo FPS! Kokoonpanosta ei ole itselläni tietoa, mutta jo pelkän kerroinvertailun perusteella tuo vaikuttaa uskomattomalta.
Pari apukohdetta oman tietämyksen (ja myös kerroinvertailun) mukaan:
57. KTP-Namika Lahti 2. 2,90 ja 74. Aura Basket-Tarmo 2. 2,70.
Noissa kohteissa molemmat vierasjoukkueet ovat materiaaliltaan laadukkaampia, ja vaikka kotietu (varsinkin KTP pelissä) tasoittaa voimasuhteita, niin selkeitä ylikertoimia nuo molemmat ovat! Mainittakoon, että Nordicbet antaa molemmista vierasvoista moneyline vetona vain 2,25.

Muutama muu apukohde pelkän kerroinvertailun perusteella:
8. Kaiserslautern-Hansa Rostock 1. 1,55
30. Djurgården-Vålerenga 2. 2,90
48. Bologna-Palermo X. 2,90

Muitakin apukohteita olisi kiva saada, jos joku niitä vielä löytää... 8)

Minikommentit


playornot
Jäsen
Viestit: 107
Liittynyt: 11.02.2005, 22:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja playornot »

Noista koripalloista senverran, että vertailu on aina vertailu ja kumpi sitten vertailee paremmin on arvoitus. Tosin tällä hetkellä ensi silmäys tuohon lahteen näyttää "vielä" suht hyvälle. Kertoimenlaskijoita joitakin tunnen, mutta en sano näistä kohteista vielä sen enempää.

Minikommentit


JakkeK
Jäsen
Viestit: 439
Liittynyt: 08.08.2004, 16:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja JakkeK »

Kyseessa Veikkauksen ansa joten pysykää kaukana. Haukat ja Jukurit pyörittivät FPS:ää viime peleissä miten tahtoivat, forssalaisilla suurinpiirtein 1 laukaus kohti maalia per ottelu. Eivät voi mitään Salamoille. FPS pelaa kaiketi myös ilman panosta, kun menevät karsintoihin.

Minikommentit


Taika
Jäsen
Viestit: 4344
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +56.53 yks.

Palautus%: 101.38%

Panosten ka: 0.50 yks.

Vetoja: 8243

Pisteitä: 3350
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Taika »

Jukureita ja Haukkoja vastaan puolet FPS:n ukoista paskataudissa...nyt kok.panon pitäisi olla ok. Salamoilta puuttuu kaksi parasta pistemiestä (blinov & niininäki + siren + valmentaja pelikiellossa) ok, veikkaus ottaa kantaa ja kerää peliä, mutta ilman muuta kuuluu lyödä tuolla kertoimella. 20% FPS:lle

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

FPS on tällä hetkellä niin yössä, että ei tosikaan, keskittyminen näihin loppukauden mestispeleihin vaillinaista, nyt treenataan ja valmistaudutaan täysillä karsintoihin. Edellisessä ottelussa (0-5), kotijoukkue Jukurit pelasi puolivaloilla ja silti niillä oli 10 erinomaista paikkaa tehdä maali ja toinen mokoma hyviä paikkoja. FPS:n pelasti rökäletappiolta fantastisesti pelannut mv Tommi Kela, tolpat ja ennenkaikkea ONNI, kiekko pyöri maaliviivalla monesti kuin ihmeen kaupalla, menemättä kuitenkaan viivan yli.

Toisaalta onhan Salamat aivan eri tason sakkikin.


Salamilta vähensin 3% yks, kun pelikiellossa Siren & Niinimäki. Aiemmin loukkaantunut Blinov huomioitu jo.

Vaikka nämä onki suht vaikuttavia kokoonpanomuutoksia ni hyvä muistaa:

- FPS:llä viruspöpöä joukkueessa, mahdollisesti jo ok, mutt tuntunee silti jossain määrin

- Kulonen pois, taas, pelannut vain ~20/35. Tuossa porukassa menetys tuntuu valtavasti, varsinkin kun hyökkäyspäässä ei liiemmin taitoa ole, maalinteko ollut todella vaikeaa (yht 1,8maalia/peli vier. 1,5 maalia/peli). Kulonen muuten ~samoissa pistepörssissä, kuin ~15 ottelua enemmän pelanneet pörssikärjet. Sisäisessä pörssissä tietenkin.

- Tässä se suurin riski FPS:ään lämpiäville on kuitenkin se, että jos FPS:ää ei kiinnosta pelata. Se uhkahan tässä on, kun kuitenkin kaikki mahdollinen tähtäin treenitkin huomioiden elintärkeisiin karsintoihin. Voi olla, että FPS pelailee vaan tämän pelin pois, kuten niin monen muunkin. Siksi ei tee mieli petsata, puolesta. Toisaalta edistymistä pelissä on näkynyt ja peliä halutaan varmasti kehittää enemmän, mutta ihan sata lasissa ei tarvitse kuitenkaan mennä.

- Salamat kivikova kotonaan, FPS ujostelee vieraskaukaloissa(kin):
Salamat 18 12 2 1 3 48 36 +12 27
FPS 18 1 1 0 16 27 73 -46 3

Ykkösvalmentaja ei ole pois, vaan kakkonen. Lähteenmäki on muutenkin ihan turha jannu. Muodostavat Surenkinin kanssa sellaisen tuhokaksikon, että huhhuh. Ei ihme, että jäähyjä tulee :)

Mun prossat:

14.2. Salamat FPS 68 16 16

Pelattavaksihan tuo FPS nousee, mutta ei todellakaan maistu. Mielummin Salamia Nordicille kohtuudella.

Minikommentit


jallu
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 02.06.2004, 11:59
Pisteitä: 0

FPS

Viesti Kirjoittaja jallu »

Ihan höpöjuttuja Harakka sulla. FPS on treenannut koko talven 2-3 kertaa päivässä. Kuluva viikko on vedetty henkeä kun T. Tuomi on lomaillut. Se on varmasti hyvä asia pelaajien henkiselle kantille.

Miksi ihmeessä otat esimerkiksi jonkun Jukuri-pelin, missä puoli porukkaa paskataudissa ja toinen muutenkin valovuoden parempi joukkue kuin FPS, ja (kuten kyllä mainitsit) lähes valovuoden parempi kuin Salamat?

Ja ihan turhia puheita nuo JakkeK:n jutut ettei fopsia kiinnosta loppukauden pelit kun keskitytään karsintoihin. Nämä on niiden miesten puheita, jotka eivät ole muuta tehneet kuin näppistä sormeilleet (anteeksi provo). Totta helkutissa nämä ovat tärkeitä pelejä, kun karsintoihin pitäisi saada onnistuneita pelejä ja tuloksia alle. Esim. voittopelissä Kookoota vastaan joka äijä yritti täysillä alusta loppuun minkä osasi ja tuloksena oli täysin ansaittu voitto.

Kaikki mestistä ja divaria seuranneet tietävät forssan vierashuonouden vuosien ajalta, mutta miksi sitä nyt pitäisi korostaa? Sitä paitsi Salamat saa pienestä kaukalostaan nyt normaalia pienemmän edun, kun forssankin kaukalo on pieni. Ja viimeiset treenit sunnuntaina vedetään vielä pienemmässä harjoitushallissa, mikä tuskin on haitaksi.

Kokoonpanoista sen verran että Kulonen on pelannut yhden viimeisestä 15 pelistä, joten siihen nähden ei suuri puutos, tosin totta kai häntä olisi kaivattu. Mutta Asko Rantanen palaa toisin kuin esim. eräs vihjelinja väittää, ja hänen mukana olonsa on kaikin puolin erittäin merkittävä asia joukkueelle. R on varmasti suurempi apu joukkueelle kuin K.

Ihmeellisesti näitä juttua pystyy kääntämään näkökulmasta toiseen, riippuen siitä mitä joukkuetta haluaa pelata. Fakta on mielestäni kuitenkin se, että ihan minkälaisillä kokoonpanoilla tahansa fps ei jää tässä pelissä alle 20 %, varsinkin kun salamilla, joka muuten on paljon sijoitustaan huonompi joukkue, on noita tärkeitä poissaoloja. Joka tähän ei kajoa tällä kertoimella, saa katkoa kynänsä ja repiä pelikuponkinsa, päättyköön matsi kuinka hyvänsä.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Re: FPS

Viesti Kirjoittaja harakka »

Eipäs vedetä herneitä nenään.

Siis meinaatko, että FPS jättää treenaamisen kokonaan vähemmälle kun mennään kohti kevättä? Aika huvittavaa väittää, että joukkueelle olisi niinkin tärkeitä nämä loppukauden pelit, kun vasta keväällä alkavat todelliset kuolemanpelit. Näissä loppukauden peleissä ei ole tarvetta olla hirveän tuloskeskeinen, koska nyt on tärkeämpää saada peli kulkemaan. Niinpä varmasti peleissä kokeillaan esimerkiksi karvaus- tai avauspelin ymstoimivuutta tai pelin kontrolloimista, kuin se että lähdettäisiin pelaamaan varovasti sumputtaen toivepisteitä hakien. Karsinnoissa tämä ei riitä vaan siellä täytyy osata myös HALLITA pelejä. Tottahan toki voitoilla ja pisteillä saadaan hyvää fiilistä, mutta on suorastaan naurettavaa väittää tuloskeskeisyyttä tärkeimmäksi asiaksi.

Miksi ihmeessä otat esimerkiksi jonkun Jukuri-pelin, missä puoli porukkaa paskataudissa ja toinen muutenkin valovuoden parempi joukkue kuin FPS, ja (kuten kyllä mainitsit) lähes valovuoden parempi kuin Salamat?
Niin, mainitsin tämän toki. Siltikin joukkueen meno oli niin silmiinpistävän heikkoa, että ei tuota voinutkaan olla mainitsematta. Oli virustautia tahi ei. Tokihan joukkueilla eroa, Jukurit sarjan ranking 2, Salamat ~8.

Ja ihan turhia puheita nuo JakkeK:n jutut ettei fopsia kiinnosta loppukauden pelit kun keskitytään karsintoihin. Nämä on niiden miesten puheita, jotka eivät ole muuta tehneet kuin näppistä sormeilleet (anteeksi provo).
Ei mun mielestä ole turhia. Sinänsä toki pelit kiinnostavat, mutta ei voi sanoa, että joka peliin syttyisivät. Kun vielä huomioidaan kaikki kokeilut mitä mahdollisesti tehdään, ei voi sanoa että joka pelistä lähdettäisiin sata lasissa hakemaan voittoa.

Et saa anteeksi provoa, koska se oli suorastaan surkea, vähän surkeampi kuin FPS :). Mä olen seurannut ykkösdivaria & sittemmin mestistä pikkupojasta saakka ~20 vuotta.

Kaikki mestistä ja divaria seuranneet tietävät forssan vierashuonouden vuosien ajalta, mutta miksi sitä nyt pitäisi korostaa?
Siksi koska se on tänä vuonna erityisen huonoa, varsinkin hyökkäyspäässä joukkue on pitkään aikaa tehottomin forssalaissakki.

Mutta Asko Rantanen palaa toisin kuin esim. eräs vihjelinja väittää, ja hänen mukana olonsa on kaikin puolin erittäin merkittävä asia joukkueelle. R on varmasti suurempi apu joukkueelle kuin K.
Tämä tiedossa.

Ihmeellisesti näitä juttua pystyy kääntämään näkökulmasta toiseen, riippuen siitä mitä joukkuetta haluaa pelata.
Varmasti totta, vaan eipä ole ollut tapana. Mikäli tuosta huomaat, niin mun prossillahan FPS on myös pelikelpoinen, mutta kuten mainitsin, ei se jo aiemmin mainittujen seikkojen takia maistu.

Minikommentit


Puttaaja
Jäsen
Viestit: 400
Liittynyt: 13.11.2004, 12:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Puttaaja »

Uskon kyllä että FPS on varmastikin ylikerroin, mutta kun muu lista on pelkkää paskaa täynnä niin tuplapakko vie mielenkiinnon. Tämäkin seikka kannattaa huomioida, 1 kohde kun ei kesää Veikkaukselle vielä tee.

Minikommentit


playornot
Jäsen
Viestit: 107
Liittynyt: 11.02.2005, 22:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja playornot »

paskalista!!?? :shock: Vielä kun saan yhden valmentajan ja yhden joukkueenjohtajan kiinni(pari varmistusta), niin sitten pommitetaan. (tai sitten ei) Mielestäni listalla on pari hyvin omituista kerrointa, jotka vaativat kyseiset tarkistukset. Mutta jo aamulla kierrätin vålerengan kautta useampiakin rivejä. Ilmoitan välittömästi jos saan nyt nuo , jutut tarkistettua.

Minikommentit


playornot
Jäsen
Viestit: 107
Liittynyt: 11.02.2005, 22:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja playornot »

No niin senverran tietoa tuli, että tuo namika Lahti nousi itselleni pelattavaksi. Kotkasta sain tietoa, että esim katajaa vastaan vieraissa heillä oli käynyt hirveä säkä. Kataja oli vienyt peliä mielin määrin, mutta sortuivat lopussa vanhaan vitsaukseen eli varmisteluun, ja kotkalaiset tulivat ohi. Tämän saman suuntaisia lausuntoja on antanut myös KTP:n valmentaja ilmeisesti heidän kotisivuillaan. Tosi on, että KTP on Karhuvuoressa vaikea voitettava, ja Lahti jonkin verran riippuvainen jenkkien pelivireestä, mutta sain itse Lahdelle 39%. Peli tulee olemaan hyvin todennäköisesti 3 ensimmäisen jakson osalta täysin ratkaisematon ja viimeisessä viitosessa kääntyy suuntaan mihin kääntyy. Nordicbetin kertoimenlaskija(entinen kouvolan kouvojen pelaaja) on perustanut kertoimensa mielestäni taas "liian" varovaiseen suuntaan. Omat prosenttini osuvat veikan ja nordicin puoleenväliin.

Minikommentit


Villa
Jäsen
Viestit: 115
Liittynyt: 15.09.2003, 00:21
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Villa »

playornot kirjoitti:No niin senverran tietoa tuli, että tuo namika Lahti nousi itselleni pelattavaksi. Kotkasta sain tietoa, että esim katajaa vastaan vieraissa heillä oli käynyt hirveä säkä. Kataja oli vienyt peliä mielin määrin, mutta sortuivat lopussa vanhaan vitsaukseen eli varmisteluun, ja kotkalaiset tulivat ohi. Tämän saman suuntaisia lausuntoja on antanut myös KTP:n valmentaja ilmeisesti heidän kotisivuillaan. Tosi on, että KTP on Karhuvuoressa vaikea voitettava, ja Lahti jonkin verran riippuvainen jenkkien pelivireestä, mutta sain itse Lahdelle 39%. Peli tulee olemaan hyvin todennäköisesti 3 ensimmäisen jakson osalta täysin ratkaisematon ja viimeisessä viitosessa kääntyy suuntaan mihin kääntyy. Nordicbetin kertoimenlaskija(entinen kouvolan kouvojen pelaaja) on perustanut kertoimensa mielestäni taas "liian" varovaiseen suuntaan. Omat prosenttini osuvat veikan ja nordicin puoleenväliin.
Lahden Gustafsson on muuten loukkaantunut. Lehtoranta korin alla voi pelata hyvin tai sitten hölmöillä itsensä suihkuun. Vähän materiaali korin alla kuitenkin kapenee.

Minikommentit


make
Jäsen
Viestit: 230
Liittynyt: 25.01.2004, 16:06
Pisteitä: 0
Paikkakunta: vantaa

Viesti Kirjoittaja make »

FPS:lle ei kai kukaan ole vielä tarjonnut alle 15% ? Vähän ihmettelin kun sai vielä laittaa klo 17.00 peliä mahtikertoimella.Kaveri laittoi heti 07 mun 10 tuplaa kun en töissä päässyt koneelle.Luotettava lähde kertoo
oa.1.53.Taitaa olla Veikkauksen juhlalahja,osu tai ei.Kova on ylikerroin.Ja surepelureille lahja.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

No niinno, mitä buukkereista puhe, niin mun mielestä Veikkauksen ja Expektin kertoimenlaskijat on parhaita mitä tähän sarjaan löytyy. Pitkispelaajien puolesta, ikävä kyllä. Mitä mun tietoihin tulee (;)), niin moni on myös hassaillut Expektin "jättikertoimiin" Mestispeleissä. Kieltämättä liigassa ne on hiukan hukassa, mutta Mestiksessä tekevät aika nättiä tulosta.

En sinänsä ihmettele tuota Veikkauksen "itseluottamusta", niin monta kertaa ne on vienyt pelaajia Mestiksessä niinsanotusti "ylikertoimilla". TIP-exässä saattaa punainen vilkkua, mutta ikävä kyllä Veikkauksella taitaa olla tähän sarjaan bookkereiden top2 laskijat.

En välttämättä pitäisi ko 22%:n arviota luotettavana, niiden kokoonpanotkin on aivan väärin. Nykysillä tiedoilla ko arvio olisi varmasti 25%, Rantasen pelatessa :D

Minikommentit


#7
Jäsen
Viestit: 49
Liittynyt: 26.01.2004, 16:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja #7 »

"Kotkasta sain tietoa, että esim katajaa vastaan vieraissa heillä oli käynyt hirveä säkä. Kataja oli vienyt peliä mielin määrin, mutta sortuivat lopussa vanhaan vitsaukseen eli varmisteluun, ja kotkalaiset tulivat ohi. "

Ei tosiaan käynyt KTP:llä Katajaa vastaan mikään hirveä säkä. Jo pidempään oli matsissa ennusmerkit ilmassa, että KTP tulee vielä peliin mukaan ja menee ohi. Ja että Kataja vei peliä mielin määrin...

Kannattaa lisäksi huomioida Namikan vaatimattomat otteet viime aikoina.
P.S. Lähtökohtana prosenttien viilaamiselle voi käyttää faktaa, että tämän kauden pääsarjamatseista noin 65% on päättynyt kotivoittoihin.

Minikommentit


playornot
Jäsen
Viestit: 107
Liittynyt: 11.02.2005, 22:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja playornot »

Näitä sanoja käytti KTP:n pelaaja. Itse en kyseistä peliä nähnyt, joten en pysty sen kummemmin arvioimaan kyseisiä lausuntoja. Jos sinulla on parempa tietoa niin kiitos jo etukäteen :)

Minikommentit


tipster
Jäsen
Viestit: 385
Liittynyt: 13.05.2003, 14:06
Pisteitä: 2

FPS ja Tarmo

Viesti Kirjoittaja tipster »

Pelatut kohteet
nro ottelu merkki kerroin
73 Salamat - FPS 2 6,95
74 Aura Basket - Tarmo 2 2,70

18,77

Tota lähti muutamalla kymmenellä egellä ja varmaan monella muullakin on tuo tupla.
Ei tarviinne perustella. Kerroinvertailu kertoo jo kaiken.

Minikommentit


vixi
Jäsen
Viestit: 437
Liittynyt: 19.03.2004, 10:42
Pisteitä: 0

Re: FPS ja Tarmo

Viesti Kirjoittaja vixi »

tipster kirjoitti:Pelatut kohteet
nro ottelu merkki kerroin
73 Salamat - FPS 2 6,95
74 Aura Basket - Tarmo 2 2,70

18,77

Tota lähti muutamalla kymmenellä egellä ja varmaan monella muullakin on tuo tupla.
Ei tarviinne perustella. Kerroinvertailu kertoo jo kaiken.
Kannatusta saa tuo tupla täältäkin! Esim. NB antaa samalle vedolle vain kertoimen 9 ja risat. Toivotaan, että osuisi. :lol:

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”