Tänään on 21.05.2018, 05:16.

Pitkula 5/1

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
jallu
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 02.06.2004, 11:59
Pisteitä: 0

Pitkula 5/1

Viesti Kirjoittaja jallu »

Saman tekstin heitin jo tuonne jääkiekko-osioon Haukka-petsareiden iloksi. Tällätään se nyt vielä tänne, mihin se oikeastaan kuuluukin.

Tuolta jatkoajasta näitä samoja tietoja on luettavissa. Kannattaa kai katsella vähän illan kokoonpanotietoja lähinnä Haukkojen osalta. Heinonen+Vilen ovat kai melkoinen menetys tälle joukkueelle, Vilen siis karenssin takia poissa.

FPS saa takaisin sisäistä pörssiä johtavan ex-Jypin Jouni Kulosen, joka on käynyt jäälläkin säännöllisesti ja on heti hyvässä vireessä. (Lisäys: Kulonen johtaa siis fps-pörssiä, vaikka on huilannut 13 peliä.)

Merkittävin fakta tässä kohtaamisessa on se, että FPS on parantanut alkuvuodesta kuin sika juoksuaan niin treeneissä kuin peleissä. Vieraspelit Hokkia ja etenkin Kalpaa vastaan olivat hyvää peliä, ylivoimalle ei vain voineet mitään. Hermestä vastaan peli oli fps:n, mutta viimeisen minuutin tasoitus kuudella tasasi pisteet. Lauantaina fps oli täysin suvereeni kookoota vastaan, mikä tosin on sekin läpimätä sakki, ihan haukkojen tasoa. Voitto antoi lisää itseluottamusta pulloseuran pelaajille, ja jokainen pelaaja antaa taatusti tänäänkin kaiken mitä pystyy antamaan. Rajallinenhan tuo materiaali on, mutta sarjataulukkoa parempi ryhmä fps kuitenkin on.

Haukat on ollut joulutauon harjoituspeleistä alkaen syöksyssä, eikä valmentaja ihan turhaan lupaile vaikeaa iltaa. Nykykokoonpanoilla ja -vireellä pidän fps:ää jopa parempana ryhmänä, joten kiitän ja kumarran viime lauantaiseen tapaan Veikkauksen tarjouksesta. Kehoitan suuntaamaan pelimerkit sinne suuntaan maailman korkeimalla kertoimella merkille 2.

Minikommentit


norssi
Jäsen
Viestit: 159
Liittynyt: 07.03.2004, 19:33

Tuotto: +15.70 yks.

Palautus%: 119.50%

Panosten ka: 7.32 yks.

Vetoja: 11

Pisteitä: 25
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja norssi »

Pelaan itsekkin kyseistä kohdetta, mutta fps:llä ei vieraissa yhtään voittoa 0 2 14 ja Haukat kotonaan 9 3 4 joten ei varmaan mikään läpihuutojuttu ole.

Juventus-Samprodia x 4,40 23% oa yli 1
Salamat-Tuto 2 2,75 36% oa 0.99
Bastia-Lyon 1 4,65 22% oa 1.02
Lisääkin pelattaavaa varmasti löytyisi tältä listalta, mutta tässä nyt pari.

Minikommentit


Villa
Jäsen
Viestit: 115
Liittynyt: 15.09.2003, 00:21
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Villa »

Heti alkuun pisti listalta silmään tuo huomisen korismatsin Kouvot-Kataja kertoimet. Nyt kun Nordic vahvisti omilla kertoimillaan omaa näkemystäni, niin kirjaillaanpa muutama sana.

Kouvot on sarjassa kahdeksantena yhden ottelun enemmän pelanneena 22 pisteellä, kun Kataja taas 20 pisteessä sijalla kymmenen tasapisteissä Pyrbasketin kanssa. Sijalla seitsemän on Porvoo jo kaksi voittoa enemmän saavuttaneena kuin Kouvot. Playoffien kannalta tämä ottelu on siis jo hyvin tärkeä, häviöllä Kataja joutuu pelaamaan selkä seinää vasten loppukauden. Kataja on suoriutunut viime peleistä hyvin saatuaan loukkaantuneet pois kentän laidalta, 4-1 viimeisistä viidestä pelistä.

Kouvot hankki toisen jenkin Ricky Pricen tuomaan puuttuvaa johtajuutta. Maanantain pelissä Honkaa vastaan siitä ei ollut tietoakaan, tosin parin harjoituksen jälkeen ei ehkä paljoa voikaan odottaa. Uuden pelaajan tulo joukkueeseen sekoittaa pakkaa tavalla tai toisella ja nähtäväksi jää saadaanko Pricesta toivottua apua.

Joka tapauksessa peli on paljon Veikan kertoimia tasaisempi. Nordic on piirtänyt tauluun 1.55-2.15, joka mielestäni hyvä arvio tulevasta. Tuplakohdehan tämä on, joten hyviä apuehdotuksia kaivataan.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”