Tänään on 21.05.2018, 01:41.

Pitkäveto 49/1

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Pitkäveto 49/1

Viesti Kirjoittaja winorloose »

klo 21.40 19 Feyenoord - Schalke 04 UEFA 2,00 3,15 3,10
:wink: Kotijoukketta vihjataan muutamilla ulkolaisilla saiteilla, Veikkauksen kerroin on melko kilpailukyinen, joten kenties mukaan peleihin?
It's not gambling if you always win

Minikommentit


JakkeK
Jäsen
Viestit: 439
Liittynyt: 08.08.2004, 16:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja JakkeK »

Miksi? Onko muuta perustelutta kuin vihjataan muualla? Schalke on kuitenkin noista joukkueista parempi joten en tiedä onko järkevää pelata kotijoukkuetta kertoimella 2.0?

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Viesti Kirjoittaja winorloose »

JakkeK kirjoitti:Miksi? Onko muuta perustelutta kuin vihjataan muualla? Schalke on kuitenkin noista joukkueista parempi joten en tiedä onko järkevää pelata kotijoukkuetta kertoimella 2.0?
Yleensä vihjeissä joita itse seuraan ja joita edes viitsin lukea, löytyy myös perustelut. En niitä nyt lähde tänne kopiomaan vaikka kyse onkin ilmaisista vihjeistä. Mikäli asia kiinnostaa, löydät niitä varmaan ihan itsekin.

:wink: Ja sen verran voin sanoa, että Saksalaista jalkapalloa useat vuodet seuranneena uskon tietäväni suurin piirtein Schalken tason. Feyenoordista en ole niinkään varma.
It's not gambling if you always win

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1215
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 436
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

JakkeK kirjoitti:Miksi? Onko muuta perustelutta kuin vihjataan muualla? Schalke on kuitenkin noista joukkueista parempi joten en tiedä onko järkevää pelata kotijoukkuetta kertoimella 2.0?
JakkeK, tiesitkö ettei, Schalkella ole ottelulla käytännössä mitään merkitystä, joten parasta kokoonpanoa on turha odottaa kentälle. Feyenoord kaipaa pisteitä huomattavan paljon enemmän. Ja vielä kuin viikonloppuna on kauden tärkeimpiin kamppailuihin lukeutuva "paikallistaisto" Dortmundin vieraana, niin itsekin oletan, että paukkuja säästellään sinne enemmän. Feyenoordilla takana kahden päävastustajan kohtaamiset, (Ajax ja Heerenveen. Eindhoven taitaa olla tällä kaudella liian kova vastus) niin lataus tähän otteluun on varmasti kova.

Minikommentit


JakkeK
Jäsen
Viestit: 439
Liittynyt: 08.08.2004, 16:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja JakkeK »

On siinä Schalkelle merkitystä jatkon kannalta, lohkovoitolla vastaan tulisi lohkokolmonen, kolmanneksi jos jää niin tulee CL-lohkon kolmonen vastaan.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1215
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 436
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Joo, mutta Schalkelle on lähes sama sijoittuuko se lohkonsa 1. vai 2., lohkon kolmanneksi ei enää voi käytännössä sijoittua. Kuitenkin viikonlopun kamppailu on laskettu varmasti seuran kannalta tärkeämmäksi. Joukkue kuitenkin laittoi kauden alussa sarjan päätavoitteeksi, ja mahdollinen euro-menestys vasta sen jälkeen.
Toki tuo 2,00 kerroin ei ole paras mahdollinen, 2,10 saisi vielä ja uskon, että ennen ottelua tarjoillan vielä 2,15 - 2,20 kerrointa muualla.

Kaiken kaikkiaan Veikan uusi lista onkin surkeimpia pitkään aikaan.

Minikommentit


#7
Jäsen
Viestit: 49
Liittynyt: 26.01.2004, 16:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja #7 »

Tottenhamin mahdollisuuksia pitäisin melko hyvin Liverpoolia vastaan. Poolhan on lepuutellut läpi Carling Cupin kaikkia avainpelaajiaan ja kentällä onkin nähty käytännössä kakkosmiehistö. Nyt sekin saattaa vielä heiketä, kun hyökkäyspään ongelmista johtuen kakkosmiehet (Mellor ja Sinama) pelaavat ykkösjoukkueessa. Pool on keskellä kovaa otteluruuhkaa eikä tässä oteta ylimääräisiä riskejä. Tottenhamille kyseessä on kauden toistaiseksi tärkein peli. Huomiset kokoonpanot huomioiden pidän Spursia parempana joukkueena ja kotiedun turvin selvänä suosikkina. Uskoisin, että kotiin jää voitto luokkaa kerran kahdesta.

Minikommentit


Kane
Jäsen
Viestit: 97
Liittynyt: 26.01.2004, 15:10
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Kane »

Tuon Tottenham - Liverpool ottelun kokoonpanot pitää tarkemmin huomenna tarkistaa. Liverpoolilla on kuitenkin nyt pulaa hyökkääjistä ja luulisi heidän pitävän nuo tämän hetken "ykköskärjet" vaihdossa. Ihan vain sen takia ettei tulisi lissä loukkaantumisia tällaisissa otteluissa.
Jos näin käy niin myös kertoimet putoavat bookkereilla ja veikan kerroin 2,15 saattaa olla silloin yksi parhaimmista.

Jos ja jos, mutta saatan olla myös väärässä :roll: . Sen näkee huomenna.

Minikommentit


Touho
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 12.11.2003, 20:09
Pisteitä: 0

Liverpoolin kokoonpanosta

Viesti Kirjoittaja Touho »

Tuon Tottenham - Liverpool ottelun kokoonpanot pitää tarkemmin huomenna tarkistaa.
Teamtalk kertoo nyt tällaista. Rotaatiota on tulossa, mutta ei merkittävästi.

Liverpool manager Rafael Benitez will continue to rotate his squad for the Carling Cup quarter-final at Tottenham.

Jerzy Dudek will start in goal and winger Antonio Nunez, who made his first appearance for the club as a late substitute in the 2-1 win over Arsenal, will make his first start after recovering from knee problems.

Benitez is also likely to add youngsters Stephen Warnock, Darren Potter and Zak Whitbread to his squad, while Igor Biscan and Salif Diao can expect to play at White Hart Lane.

Liverpool are still without Djibril Cisse, Josemi, Luis Garcia and Djimi Traore, as well as Milan Baros who returned to light training this week after his latest hamstring injury.

Liverpool (from): Dudek, Finnan, Carragher, Whitbread, Hyypia, Riise, Alonso, Gerrard, Hamann, Warnock, Potter, Nunez, Kewell, Pongolle, Mellor, Diao, Biscan, Kirkland.

Minikommentit


soiro
Jäsen
Viestit: 1466
Liittynyt: 07.04.2003, 17:26

Tuotto: +1.93 yks.

Palautus%: 127.57%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 7

Pisteitä: 499
Paikkakunta: 65.767 24.400

Viesti Kirjoittaja soiro »

Eikö kukaan ole lämmennyt Veikkauksen Monaco-Rennes kerroinasettelulle? Ylivoimaisesti markkinoiden korkeimmat kertoimet sekä tasapelille että vierasvoitolle. Markkinoiden keskiarvo 58-27-15 lienee aikalailla oikea. Tätä ainakin tukee parin analyysin laatijankin näkemykset. Monaco laadukkaampana joukkueena rämpii 9 ottelun voitottomassa putkessa ja ensi viikolla se kohtaa CL:n kuolemanvakavassa ottelussa Deportivon. Seikka, joka taatusti häiritsee jonkin verran keskittymistä. Rennesin 6 viimeisen ottelun saldo on taas mukava 2-3-1. Apukohteet vaan puuttuu tältä listalta...
Nauroivat kun kerroin ryhtyväni koomikoksi. Eivätpä naura enää.

Minikommentit


#7
Jäsen
Viestit: 49
Liittynyt: 26.01.2004, 16:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja #7 »

"Teamtalk kertoo nyt tällaista. Rotaatiota on tulossa, mutta ei merkittävästi."

Kyllä mä tuota Liverpoolin rotaatiota pitäisin merkittävänä. Uusina miehinä kehiin siis tulee Dudek, Warnock, Potter, Whitbread, Biscan ja Diao. Ainakin. Kärki on suuri kysymysmerkki, mikäli siellä pelaisi Mellor ja Sinama, niin eihän niitäkään voida ykkösvaihtoehtoina pitää. Mikäli Cisse, Baros ja Luis Garcia olisivat kunnossa, ei Mellor pelaisi muuta kuin juuri näitä matseja. Lisäksi koko kauden loukkaantuneena ollut Nunez aloittaa. Eipä tuohon sitten kovin montaa avauksen paikkaa enää jäljelle jääkään. Ne täyttänevat Riise ja Finnan/Josemi. Käytännössä 100% varmaa on, että esim Hyypiä ja keskikentän kaksikko Alonso - Hamann ei tässä matsissa tule pelaamaan, vaikka ryhmässä onkin. Gerrard saattaa loukkaantumisen jälkeen ottaa tuntumaa, mutta tuskin pelaa (jos pelaa) koko matsia. Tähdet olivat nimettyinä myös Millwallia vastaan ryhmään, mutta eivät kuitenkaan edes matkustaneet Lontooseen.

Liverpoolin aiempia Carling Cupin kokoonpanoja katselemalla saa varmasti aika hyvän tuntuman, millainen kokoonpano tänään nähtäneen

Minikommentit


kymmenen
Jäsen
Viestit: 261
Liittynyt: 30.09.2003, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja kymmenen »

soiro kirjoitti:Eikö kukaan ole lämmennyt Veikkauksen Monaco-Rennes kerroinasettelulle? .... Apukohteet vaan puuttuu tältä listalta...
Jep, lämmetty on. Apukohteeksi lähti jo mainittu Feyenoord sekä toiselle lapulle Partizan Belgrade - Villareal otteluun X. Edelliseen löytyykin jo perustelut, jälkimmäisestä todettakoon, että tasuri kelpaa molemmille. Veikkauksella näissä kaikissa maailman korkein kerroin.

Itseasiassa ihan hyvä listahan tämä on: Siltä löytyy neljä maailman korkeinta kerrointa.

Minikommentit


Ruben
Jäsen
Viestit: 230
Liittynyt: 21.10.2003, 18:09
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ruben »

Eikö kukaan ole lämmennyt Veikkauksen Monaco-Rennes kerroinasettelulle?
Ihan älytön ylikerroin tarjolla Rennesille :!: Omissa alustavissa prossissa tasurille 28% ja Rennesin voitolle 17%, joka ei missään nimessä putoo lopullisissa alle 14%. Harmi vaan, ku ei tota pysty sinkkuna pelaamaan :roll:

Minikommentit


Bullet_in_da_Head
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 24.01.2004, 13:19
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Bullet_in_da_Head »

Monacoa vastaan pelaaminen maistuu myös minulle. Rennesin voittoa enemmän kuitenkin maistuu tasapelin pelaaminen.
Monaco on ollut viime otteluissa pelillisesti ja tuloksellisesti vaisu ja ensi viikolla odottaa huipputärkeä CL-ottelu. Toisaalta Rennesin otteet vieraissa ovat olleet käsittämättömän huonoja (jopa normaalia surkeaa tasoa huonommat).

Minikommentit


norssi
Jäsen
Viestit: 159
Liittynyt: 07.03.2004, 19:33

Tuotto: +15.70 yks.

Palautus%: 119.50%

Panosten ka: 7.32 yks.

Vetoja: 11

Pisteitä: 25
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja norssi »

pelasin sitte veikkalle
nro ottelu merkki kerroin
19 Feyenoord - Schalke 04 1 2,00
47 AZ - Rangers 1 2,10
56 Monaco - Rennes X 4,00
vois varmaan pelata noista ristiin.. Mielestäni mielenkiintoisin noista toi AZ-Rangers, AZ ollu aika liekeissä lähi aikoina. Enkä kyllä usko että rennes tuota peliä ainakaan voittaa... :roll:

Minikommentit


btah
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 20.06.2004, 15:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja btah »

25 Tappara - Blues(35%) 2 2,55
- Tappara on osoittanut pieniä piristymisen merkkejä, mutta peli ei siltikään ole vielä kunnossa. Bluesilla takana ihan hyviä pelejä vaikka tappiot ovatkin tulleet kova kuntoiselle HIFK:lle ja jatkoajalla HPK:lle. Pelin lopputulos lienee paljon Tapparan asenteen varassa. Jos asenne ei ole kunnossa Blues kyllä rankaisee.
26 TPS - Ilves(27%) 2 3,35
- TPS saa vastaansa valmentajanvaihdoksen myötä piristyneen Ilveksen. Molemmat joukkueet painivat pienoisessa otteluruuhkassa ja kaukalossa on varmasti hieman väsyneitä jalkoja. Viime peleissä TPS on löytänyt uusia ratkaisijoita, kuten Tyler Bouck. TPS on voittanut kolmesta viime pelistään kaksi rankkarikisassa, ja viime pelissä kaatui Pelicans nihkeän alun jälkeen. Ilves on voittanut Turussa viimeksi vuonna 1995. Vieraissa Ilves ei ole muutenkaan loistanut, mutta joko nyt irtoaisi voitto?
47 AZ - Rangers 1 2,10
- Rangers pelannut Hollannissa melko vahvasti. Tänään Rangersin kokoonpanosta puuttuu: Vignal, Vanoli, Ross, Thompson, Arveladze, Ball(?)

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1299
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 32

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Sähän saat noilla arviolla selkeät alikertoimet niin Bluesille kuin Ilveksellekin.... :shock:

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1215
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 436
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Joo, Ilveksen rajakertoimesi 3,7 ja suosittelet 3,35 peleihin?
Samoin Blues, rajakerroin 2,85 ja suosittelet 2,55 peleihin?
Kohteet eivät edes lähellä ylikerrointa, niin itse kyllä jättäisin koskematta.

Minikommentit


btah
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 20.06.2004, 15:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja btah »

Bawdy kirjoitti:Joo, Ilveksen rajakertoimesi 3,7 ja suosittelet 3,35 peleihin?
Samoin Blues, rajakerroin 2,85 ja suosittelet 2,55 peleihin?
Kohteet eivät edes lähellä ylikerrointa, niin itse kyllä jättäisin koskematta.
Joo ei noista veikkauksella saa kunnon peliä, mutta maailmalla saa huomattavasti parempia kertoimia. Pieniä alikertoimiahan noi on eikä niitä pahemmin kannata pelailla.

31 Sport - Hokki 2 3,15
- Sport on päässyt oivaan vireeseen, mutta ei Hokkikaan ole huono ollut viimeaikoina (lukuunottamatta Jukurit-peliä). Joukkueiden kamppailut ovat olleet aiemmin tällä kaudella varsin tasaisia ja sitä se tulee varmasti olemaan nytkin. Sportilta sivussa ainakin: Markus Jämsä, Pete Suonpää, Aku Limnell, Tuomas Luotonen (olkapäävamma) ja Pasi Kuusisto (angiina)
Hokilta sivussa: Jyri Junnila, Antti Räikkönen, Aki Hyyppä, Petr Mocek, Hannu Haipus, Ville Ranta-aho.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 536
Liittynyt: 24.01.2004, 15:38
Pisteitä: 19
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

btah kirjoitti:
Bawdy kirjoitti:Joo, Ilveksen rajakertoimesi 3,7 ja suosittelet 3,35 peleihin?
Samoin Blues, rajakerroin 2,85 ja suosittelet 2,55 peleihin?
Kohteet eivät edes lähellä ylikerrointa, niin itse kyllä jättäisin koskematta.
Joo ei noista veikkauksella saa kunnon peliä, mutta maailmalla saa huomattavasti parempia kertoimia. Pieniä alikertoimiahan noi on eikä niitä pahemmin kannata pelailla.
Siinä tapauksessa vihjeet tuonne jalkapallo/jääkiekko osioon. Tämä "Veikkauksen tarjonta" on nimenomaan Veikkauksen kohteille, kiitos! :)

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1299
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 32

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Edelleen saa voitollisella odotusarvolle pistettyä peliä sisään tänään.
Monaco-Rennes X2, AZ Alkmaar 1, ja Partizan-Villareal X ovat kaikki maailman korkeimpia kertoimia.
No, onhan näistä jo ollutkin täällä juttua...
Viimeksi muokannut laudrup, 02.12.2004, 16:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Puttaaja
Jäsen
Viestit: 400
Liittynyt: 13.11.2004, 12:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Puttaaja »

Monaco-Rennes X2 maistuu. Kaveriksi laitan Kalpan vaikkei se nyt mikään riemukohde olekaan. Tuplapakon ongelma näkyy hyvin tässä, täytyy toivoa parasta että Kalpa Kapasen avittamana hoitaa matsin.

Minikommentit


norssi
Jäsen
Viestit: 159
Liittynyt: 07.03.2004, 19:33

Tuotto: +15.70 yks.

Palautus%: 119.50%

Panosten ka: 7.32 yks.

Vetoja: 11

Pisteitä: 25
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja norssi »

Ite on peli AZ:lle ja Feyenoordille joista toine meni jo eilen oikein, mutta pelasin vielä tottenhamille ja monaco-rennes x ja kun tuo tottenham pelasi eilen 0-0 ni minkäs laittaisin vielä ton x:n kanssa?

Minikommentit


Mikezu
Jäsen
Viestit: 253
Liittynyt: 05.02.2004, 18:01
Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Mikezu »

Tiedä sitten mitä sopupeliepäilyjä tjms. on taas ilmassa, mutta Veikan kerroin 3.10 Partizan Villareal tasurissa alkaa olla omaa luokkaansa. Monilla bookkereilla tasurikertoimet on tässä kohteessa on päivän mittaan laskenu..

Minikommentit


norssi
Jäsen
Viestit: 159
Liittynyt: 07.03.2004, 19:33

Tuotto: +15.70 yks.

Palautus%: 119.50%

Panosten ka: 7.32 yks.

Vetoja: 11

Pisteitä: 25
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja norssi »

Joo pistin sitten 46: x ja 56:x, molemmissa parhaimpia kertoimia maailmalla ja partizan-villareal poistettu jopa joltain listoilta ja saannut suuria vetoja x:lle.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”