Tänään on 22.06.2018, 04:22.

Mestarien liiga vakio

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Mestarien liiga vakio

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

1.Arsenal-Panathinaikos 1x
Kyllä Arsenal tässä toki on suuri suosikki, mutta ei nyt kuitenkaan voita ottelua 84% todennäköisyydellä. Arsenal on alkanut näyttämään jo viime otteluissa tavalliselta kuolevaiselta. En pitäisi minään mahdottomuutena, että Panathinaikos venysisi vieraskentällä tasapeliin. Ja kun tasapeliä pelattu tähän mennessä vain 11%, niin se on hyvä valinta peliin mukaan.
Panathinaikosilla ei ole varaa hävitä tätä peliä, sillä muuten jatkopaikka alkaa karata käsistä joten aika puolustavalla taktiikalla he varmaan peliin lähtevät.

2.PSV-Rosenborg 1
PSV lohkokärki kuudella pisteellä, kun taas Rosenborg seilaa jumbona yhdellä pisteellä. Tästä yksi kierroksen varmoista. Toki tässäkin kohteessa kotivoittoa pelattu liikaa, mutta itse näkisin, ettei Rosenborgilla ole kovin suuria mahdollisuuksia vierailullaan Hollannissa.

3.Barcelona-Milan 1
Tästä myös yksi varma. Barcelonaa pelattu vain 45%, mikä ei todellakaan vastaa todellisia voimasuhteita. Oma arvio 53% Barcalle. Todella hyvä valinta kierrokselle varmaksi. Lisäksi pari viikkoa sitten pelattu ottelu Italiassa jäi kismittämään varmasti Barcelonalaisia, joten nyt jos milloin voitto tekisi mannaa. Ja kyllähän jokainen näki itse miten Barca vei peliä silloin.

4.Werder Bremen-Anderlecht 1x
Anderlechtillä ei pelissä käytännössä mitään panosta ollessaan lohkon jumbona nollalla pisteellä. Silti prosentit ovat aivan liikaa kallistuneet kotivoiton puolelle, joten toivotaan Anderlechtiltä vielä hieman yritystä ja kotijoukkueelta pientä asennevammaa. Näillä avuilla tasapeli olisi aivan mahdollinen lopputulos

On tämä vakio aivan älytön peli :D Joka kohteessa(melkein) löytyisi prosenttien puolesta pelattavaa altavastaajalle, mutta joitakin varmoja on pakko ottaa mukaan, vaikkakin ne olisi ylipelattu.

Kirjoittelebn muista otteluista lisää jos kerkiän, kun vähän hommat painaa päälle.. :oops: Yrittäkää ymmärtää.. :wink:

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”