Tänään on 28.05.2018, 04:54.

moderaattorille purtavaa

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 15:00
Pisteitä: 13

moderaattorille purtavaa

Viesti Kirjoittaja happypunter »

Ideantynkää vakio-osastolle. Osallistun hieman lisääkin cheerliidaukseen ja hahmottelen teille päissäni saanutta ajatusta yhdistetystä vakiokimpasta ja - kisasta maustamaan vakio-osastoa. Lyhykäisyydessään ajatus on että kullekin kierrokselle saa osallistua vapaasti rekisteröinnin puitteissa kisaan ja kimppaan, mutta tarkoitus on että rahaa ei pelaamisvaiheessa lainkaan siirrellä vaan jokainen osallistuja pelaa sovitun rivimäärän - olkoon kyseessä sitten vaikkapa 16 rivin harava 7-0-16, - postaa sen taululle otsikon kimppapeli x/03 alle, mielellään copypasteten Veikan pelatut pelit -palvelun alta jolloin muille kimppalaisille tulee näkyviin myös pelin tositenumero ja peli on sitten osa kimppaa muiden samoin ennen peliajan sulkeutumista tehneiden taululaisten kanssa sille kierrokselle.

Varsinkin niin kauan kuin suurempia voittoja ei tule kimpan voi pitää muuttuvana ja joustavana joka kierrokselle ilman ennakkoilmoituksia ja samalla kimpparivejä voi pitää kisariveinä jos joku jaksaa tuloksia kerätä talteen, maksimitulosten keskiarvo riittäisi esimerkiksi vallan mainiosti.

Luonnollisesti Voitonjako on tässä mallissa pieni mutta kuitenkin positiivinen ongelma ja suurempien hankaluuksien välttämiseksi onnen potkaistessa kunnolla on osallistujat rekisteröitävä nimi - ja osoitetietoineen, sinänsä koko ketju käynee porukkasopimuksesta ja se on ainakin varmaa että riski on pelaamisvaiheessa täysin hajautettu ja minimaalinen eikä kukaan pakene kerättyjen panosten kanssa vuorille kun kerättyjä panoksia ei ole.

Etuna tässä mallissa keskitetympään kimppaan verrattuna on myös jokaisen pelaajan aivan yhtä suuri oma vaikutusmahdollisuus lopputulokseen ja tässä pääsee erittäin pienellä rahalla mukaan rahajahtiin, ja mikä tärkeämpää niin samalla se kasvattaa tiettyä yhteisöllisyyttä ja lopulta saattaa johtaa avoimempaan tiedonvaihtoon, joka johtaa parempiin riveihin koko porukalle, joka johtaa… J

Vikoja tästä ei varmastikaan puutu enkä muista tälläista sovellusta nähneeni mutta juuri tämänkaltainen pieni ja alkuvaiheessaan oleva foorumi olisi loistava koekenttä. Mielipiteitä?

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Idea kuulostaa hyvältä, ja itse olen valmis lähtemään mukaan mikäli muilla riittää intoa asian suhteen.

Oletko ajatellut sitä, minkäverran porukkaa olisi hyvä saada mukaan jotta homma lähtisi toimimaan?

Ai niin, miten muuten tuon rekisteröitymisen olet ajatellut? Siis SUURvoittojen varalle :)

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 15:00
Pisteitä: 13

en nyt tata paivittain ajattele :lol:

Viesti Kirjoittaja happypunter »

Perimmiltaan idis on se etta sen voi tehda vaikka kahden kesken sen kummemmin sopimatta. Rekisterointi? Valitettavasti tassa joutuu ihmisten anonyymiteetista luopumaan ainakin pelaajien kesken, mutta jos ja kun suurvoitoista puhutaan niin onhan Veikalla protestiaikakin jonka puitteissa ehtii porukkasopimuksen toimittaa.

Tata on kai hieman pureskeltava, noin periaatteessa idiksen tultua oiseen aikaan se tuntui aivan mullistavalta ja naen sille edelleekin potentiaalia.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”