Tänään on 25.05.2018, 05:26.

Livevetoa World Cupiin

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
Mode
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 05.06.2003, 15:38
Pisteitä: 42

Livevetoa World Cupiin

Viesti Kirjoittaja Mode »

Lainaus Veikan sivulta:

-------------
Veikkauksen uutuustuote Liveveto on pelattavissa maanantaina alkavan jääkiekon World Cupin otteluihin. Kesän aikana kokeella ollut pelimuoto on tarjolla nyt laajennetulle pelaajajoukolle.

Livevedossa lyödään vetoa ottelun aikaisista tapahtumista, kuten seuraavan maalin tekijästä tai vaikka jäähyistä. Pelaaminen tapahtuu ennen ottelun alkua, ottelun aikana ja erätauoilla. Mukaan pelaamaan pääsevät nopeimmin ilmoittautuneet.

Livevetoa pelataan Veikkauksen internet-pelipalvelussa (www.veikkaus.fi/liveveto/) sekä myös mobiilipelinä (https://wap.veikkaus.fi/liveveto/). Mobiilipalvelun teknisiä valmiuksia kehitetään edelleen syksyn aikana. Ohjeet Livevedon pelaamiseen löytyvät osoitteesta (www.veikkaus.fi/live-veto/peliohje.html).

Livevetoa pelataan verkossa samoilla tunnuksilla kuin Veikkauksen muitakin pelejä. Erona on kuitenkin se, että pelaaminen tapahtuu pelikukkarosta, johon siirretään rahaa pelitililtä. Pelivuorokauden aikana pelikukkaroon voi siirtää enintään 100 euroa. Livevedon suurin sallittu panos on 20 euroa.

Suomi kohtaa World Cupissa maanantaina kotonaan Tshekin ja torstaina vieraspelissä Saksan. Suomen otteluiden lisäksi Livevetoa voi pelata alkulohkovaiheessa tiistain otteluun Saksa – Ruotsi sekä keskiviikon mittelöön Ruotsi – Tshekki. Nelonen lähettää kaikki ottelut suorana.

Ilmoittautuminen ja pelaaminen tapahtuu osoitteissa:

Netti

http://www.veikkaus.fi/liveveto/

Mobiili

https://wap.veikkaus.fi/liveveto/
-----------

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”