Tänään on 24.05.2018, 15:58.

Pitkäveto 28/1

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
Villa
Jäsen
Viestit: 115
Liittynyt: 15.09.2003, 00:21
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Pitkäveto 28/1

Viesti Kirjoittaja Villa »

Kurkin tässä tip-exiltä tulevan viikon kertoimia ja silmään sattui, että kohteen Halmstad - Djurgården kertoimet olisivat jo päivittyneet, siis ennen kuin lista olisi auennut pelattavaksi. Onko kyse joskus ilmenevästä haamuilusta, kuten tasoituksellisten ja tavallisten kohteiden sekoittumisesta, vai oliko kakkosen kerroin sen verran kohollaan yleiseen tarjontaan nähden, että sitä piti jo rukata etukäteen??

Minikommentit


Arrows
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 17.01.2003, 22:55

Tuotto: +5.08 yks.

Palautus%: 106.91%

Panosten ka: 1.88 yks.

Vetoja: 39

Pisteitä: 75

Viesti Kirjoittaja Arrows »

Yleensähän noissa on kyse selkeistä virheistä, ollut aiemmin väärä kohde joka sittemmin päivitetty oikeaan. Mutta tämän kyseisen pelin kanssa täytyy melkein alkaa uskomaan, että kerrointa on oikeasti pudotettu, sillä vastaavia kertoimia ei löytynyt muista otteluista. Ihmeellistä toimintaa kyllä jos jo ennen listan avaamista muuttavat kertoimia, pelkäsivät kai liikaa kun kohde oli vielä singlenä. Outoon valoon vaan joutuvat Veikkauksen puheet miten seisovat kertoimiensa takana...

Tai kyllähän ne joskus seisovat. EM-kisoissakin Italia-Ruotsi ottelussa oli voittokatto Ruotsin kohdalta täynnä jo tuntia ennen pelin alkua - ja ilman kerroinmuutoksia.

Minikommentit


Mode
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 05.06.2003, 15:38
Pisteitä: 42

Viesti Kirjoittaja Mode »

Katsos tipexista montako kertaa Veikkaus on muuttanut pitkiksen uudella aikakaudella kertoimia. Sanoisin että kohtuuhyvin kaverit on seisseet kertoimien takana...

Minikommentit


Kari
Jäsen
Viestit: 28
Liittynyt: 29.01.2004, 18:46
Pisteitä: 7

Viesti Kirjoittaja Kari »

Mode kirjoitti:Katsos tipexista montako kertaa Veikkaus on muuttanut pitkiksen uudella aikakaudella kertoimia. Sanoisin että kohtuuhyvin kaverit on seisseet kertoimien takana...
Pitää paikkansa mutta seisovat myös edelleen huonomman palautusprosentin, harvojen sinkkujen, tuplapakon ja joissakin tapauksissa jopa triplapakon takana.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

pitkävedossa tps-mypa 2 - 3,45 (su)

mun mielestä se on näin äkkiseltään mietittynä tasamatsi, eli kerroinraja mypalle 2,85.
eikös mypa olisi tässä materiaalin perusteella jopa suosikki, jos joukkueessa olisi kaikki kunnossa. mutta kun loukkaantumiset on sotkeneet, niin nyt se voi olla ehkä niukka altavastaaja. mypa on varmasti motivoitunut tähän peliin alakanttiin menneen alkukauden takia, ja pelitapahtumien perusteella sillä kuuluisi olla enemmän pisteitä plakkarissa.
myös mypan edellinen ottelu, ja joukkueen liigahistorian pahin kotitappio 0-4 hakaa vastaan oli aika erilainen peli mitä pelkästä lopputuloksesta voisi päätellä. mypa hallitsi 1.jaksoa kuten on hallinnut useita muitakin otteluita tällä kaudella, mutta taas sattui kaksi jo tutuksi tullutta pallonmenetystä omassa päässä, ja haka karkasi 0-2 vierasjohtoon. avausjakson laukaukset mypa voitti 11-3 ja keskialue oli selkeästi mypan hallussa, siihen ei moni joukkue pysty sarjakärki hakaa vastaan. toisella jaksolla haka teki pilkulta kolmannen maalin, siihen loppui mypan pyristely ja yliajan 0-4 maali oli enää kosmetiikkaa.
mypan suurin ongelma on selkeästi ollut maalinteko, vasta 10 maalia tehtynä koko kaudella, mutta tarkasteltaessa laihaa pistepottia ja heikkoa sijoitusta sarjataulukossa on syytä ottaa huomioon että mypa on pelannut vasta 10 ottelua kun osalla joukkueista niitä on jo 13.

pitää tutkia tätä tarkemmin ja perustella lisää kun peli lähestyy, mutta kyllä kai tuo Veikkauksen kerroin 3,45 on joka tapauksessa ylikerroin :shock:
Viimeksi muokannut Mika Ässä, 06.07.2004, 04:29. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

jatkoa edelliseen:
mypan vähintään kahden maalin voitolle sanoisin alustavasti 16% eli kerroinraja 6,25 (Veikkauksella mypa -1 kerroin 8,70) ja kun saa tasurinkin mukaan niin 65% eli kerroinraja 1,54 (Veikkauksella mypa +1 1,65). kyllä näiden varaan kelpaa tuplia rakennella.

Minikommentit


Touho
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 12.11.2003, 20:09
Pisteitä: 0

TPS - Mypa

Viesti Kirjoittaja Touho »

Oikeanlaista tekstiä ja kun vielä huomioi viimeaikaisen ja tulevan otteluohjelman, niin Mypa alkaa tässä kiinnostamaan. Tepsihän käy vielä viikolla Lahdessa, kun Mypa saa huilia.

Penkin allehan Mypan kausi on toistaiseksi mennyt ja paljon pelastettavaa ei ole, kärki ja europaikat ovat karanneet. Tuota vastaan Mypan pelaaminen ei tunnu kovin kiihottavalta, mutta kyllä mä kaikesta huolimatta rehelliseen ja yritteliääseen peliin uskon.

Arvuutellaan niitä todennäköisyyksiä sitten vasta Lahti-TPS-ottelun jälkeen.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Onhan tuossa TPS-MyPa pelissä myös huikea lepoetu: TPS:llä matsit maanantaina + torstaina, kun taas MyPa:lla ei peliä kumpanakaan päivänä! Todella maistuva peli, ilman muuta mukaan.

Mun oma kone antaa suoraan repäistynä 35-28-37, joka näin äkkiseltään ajateltuna on sitä luokkaa mitä prossat pitäisikin olla.

T: Neo

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Nopeasti arvioituna 37-29-34 ja yllämainituin perusteluin höystettynä MyPa todellakin vaikuttaa ihan maistuvalta.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Samaa kohdetta ja Mypan kovaa 3.45 kerrointa olen tässä itsekin pohdiskellut. Eniten Mypassa epäilyttää suomalaisesta jääkiekosta ja jalkapallosta tuttu ilmiö eli kun ollaan altavastaajia, kentälle mennään altavastaajina ja toivotaan ettei ainakaan kovin paljon hävittäisi... Mypa oli omassa ja varmaan kaikkien muidenkin rankingissa ennen kauden alkua TPS:n edellä, mutta kyllä Mypan surkeat otteet ovat sitä rankingia jo muuttaneet tasaisemmaksi ja varmasti Mypa on altavastaaja vieraissa. Mutta NHL:ssä niin runkosarjassa kuin playoffeissakin ja jossain jalkapallon EM-kisoissa altavastaajatkin menevät kentälle voittamaan otteluita, voittamaan parempiaan pelaamalla sellaisella taktiikalla, jolla paremmat joukkueet on kaadettavissa. Eli maksimoimalla omat vahvuutensa.

Eilinen Veikkausliigan kierros palautti taas suomalaiseen arkeen: yksikään altavastaaja ei voittanut otteluaan. Sama ilmiöhän näkyi jääkiekon SM-liigan runkosarjassa ja ennen kaikkea playoffeissa: runkosarjan neljä parasta joukkuetta olivat myös playoffien neljä parasta joukkuetta ja runkosarjan kaksi parasta joukkuetta pelasivat playoffeissa mestaruudesta ja kaksi seuraavaa pronssista. Hoh-hoijaa.

Kuitenkin jotenkin uskon siihen - ja luulenpa vielä olevani aika oikeassa - että Veikkausliigassa oikeastaan kuka tahansa voisi voittaa kaikki muut joukkueet paitsi ehkä Hakan ja HJK:n, jos asenne ja usko omaan peliin, omaan joukkueeseen sekä voittoon olisi koko ajan 100 prosenttinen. Ei täällä pelaa sellaisia tähtiä, jotka voisivat ratkaista ottelut silloinkin kun vastustaja pelaisi koko ajan sata lasissa.

Eli avainkysymys tässäkin on se, mikä on Mypan henkinen kunto. Sen kun saisi selville, niin uskaltaisi jo vetojakin jättää. Periaatteessa olen samaa mieltä siitä, että Mypan 3.45 on ylikerroin. Mutta jos Mypa on henkisessä kriisissä, Veikkaus onkin aivan oikeassa asettaessaan ansan eli Mypalle kovan kertoimen.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.01.2003, 10:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

Itse saan TPS-Mypa -otteluun lähes samat numerot kuin Veikkaus, joten ainoaksi perusteeksi jäisi mielestäni TPS:n otteluruuhka.

TPS on pelannut kotonaan hyvin saaden kohtuullisesti pisteitä, vaikka lähes kaikki kärkijoukkeet ovat käyneet jo Turussa. Jazz-tappiossakin Tepsi oli selvästi niskan päällä. Toisaalta HJK-ottelu meni tappiosta huolimatta kohtuullisesti vaikka HJK saattoi lopussa höllätä. TPS:n kotivahvuus on minulla maalierona + 0.5.

Mypan vierasaldo on aivan ansaitusti heikko (oma arvio -0.2 maalia), joten on vaikea ymmärtää Mypan lievää suosikkiasemaa tai edes tasabuukkia. Oman rankingin mukaan joukkueet ovat suurinpiirtein saman vahvuisia juuri tällä hetkellä.
Merkittävänä asiana katson Mypan maalintekovaikeudet vieraissa ja en näe, että siinä olisi nyt tapahtumassa olennaista parannusta. Tilanne voi tietysti muuttua, kun aikaa on vielä.

Mielestäni kannattaa katsoa ensin Tepsin torstain ottelu.
Viimeksi muokannut gary, 06.07.2004, 12:33. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Mungo puhuu asiaa!

tuo että alakanttiin kauden aloittanut joukkue lähtee peliin asettaen itsekin itsensä etukäteen altavastaajaksi, on niin harmillisen tuttua myös SM-liigasta. siinä kohtaa vedonlyöjän on rankingeissa otettava voimakkaasti huomioon juuri tuota joukkueen henkistä tilaa ja annettava joukkueelle paljon miinusta.
mypa on kuitenkin ollut kauden otteluissa ihan hyvin mukana vaikka tulosten valossa saldo on huono. siitä kertoo esim. tuo pelin hallinta tasatilanteessa ja vielä hieman tappiollakin hakaa vastaan (olkoonkin välillä vain näennäistä pallon pitämistä, pystyvät sentään pitämään palloa kärkijoukkueitakin vastaan, muita vastaan se on vielä helpompaa). mypalle on sattunut pahoja virheitä omassa päässä, pallon menetyksiä jopa omalla rankkarialueella, joista vastustajat ovat rankaisseet. siitä huolimatta yritystä on vielä löytynyt, ja nuo suurimmat virheet oman maalin edessä eivät välttämättä ole sellaisia jotka tulevat jatkossakin joka pelissä toistumaan, pikemminkin luulisi että ne saadaan karsittua pois. joka tapauksessa huolestuttavampaa olisi jos joukkue pelaisi tuloksellisesti huonosti ja olisi aina pelitapahtumienkin perusteella selvä altavastaaja.
kurkkaaminen lopputuloksien taakse kertoo siis että mypassa löytyy vielä asennetta riittävästi vaikka kärki on jo karannut, joten olen huonontanut joukkuetta omissa papereissani alkuarvioista vain sen verran kuin mitä kauden tähän astisten otteluiden perusteella mielestäni kuuluukin tehdä, ja huomioinut lisäksi loukkaantumiset. en kuitenkaan laittanut mitään miinusta joukkueelle henkisestä tilasta. ainakaan vielä.

hyvä lisäpointti on myös tuo mainittu Tepsin otteluruuhka. IS-Veikkaajan urheiluvedonlyöntiexpertit olivat valinneet saman kohteen viikon ideaksi, ja perustelivat pelivalintaansa juuri Tepsin otteluruuhkalla.

Minikommentit


parre
Jäsen
Viestit: 590
Liittynyt: 17.01.2003, 19:39
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja parre »

Tuohon tuplaan vois otta IFK Maarienhamn @ 1,70
esim muut expekt 1,55.
Itse en jouda laskea arvioita tuohon mutta Veikkauksella lähes paras kerroin tuolle

Minikommentit


qasse
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.02.2004, 18:55

Tuotto: +9.00 yks.

Palautus%: 200.00%

Panosten ka: 9.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja qasse »

Veikkaus merkinnyt ottelun Venezuela - Kolumbia väärinpäin :shock:
Kohde 2 Kolumbia - Venezuela 1,70 3,25 4,15 Copa
joten tästä nopeat pelit venezuelalle(ko?) :shock:

Minikommentit


Willy
Jäsen
Viestit: 604
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Viesti Kirjoittaja Willy »

qasse kirjoitti:Veikkaus merkinnyt ottelun Venezuela - Kolumbia väärinpäin :shock:
Kohde 2 Kolumbia - Venezuela 1,70 3,25 4,15 Copa
joten tästä nopeat pelit venezuelalle(ko?) :shock:
Ei ne väärinpäin ole, mutta kilpailukykyinen kerroin Venezuelalle tuo kyllä näyttäisi olevan.

Minikommentit


qasse
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.02.2004, 18:55

Tuotto: +9.00 yks.

Palautus%: 200.00%

Panosten ka: 9.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja qasse »

Anteeksi sekaannus, kyseessähän oli tietysti copa america, eivätkä mm-karsintoja joiksi nopeasti vilkaistuani noita luulin.
My bad. :oops:

Minikommentit


msm
Jäsen
Viestit: 105
Liittynyt: 01.06.2004, 17:42

Tuotto: +5.80 yks.

Palautus%: 680.00%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 17

Viesti Kirjoittaja msm »

Mikä kotimainen joukkue joutuu ilman avainpelaajiaan otteluun? Peli on ilmeisesti tänään.

Minikommentit


te_5pulm
Jäsen
Viestit: 55
Liittynyt: 23.01.2004, 19:08
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja te_5pulm »

Mikä kotimainen joukkue joutuu ilman avainpelaajiaan otteluun? Peli on ilmeisesti tänään.
Voisiko olla Tampu? Salmela, Scheweleff (ei varmaan mennyt kirjoitus oikein) ja Wiss ovat pois.

Minikommentit


te_5pulm
Jäsen
Viestit: 55
Liittynyt: 23.01.2004, 19:08
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja te_5pulm »

Ei ollut tarkoitus olla jälkiviisas, lomalla aika menee vähän huomaamatta... :oops:

Minikommentit


Player1
Jäsen
Viestit: 105
Liittynyt: 03.04.2004, 20:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Player1 »

Pelasin TPS-Mypa pelissä Mypaa tavalliseen ja molempiin tasoituksiin tämän illan ottelun 17 Uruguay-Mexico 2 kanssa. Veikkauksen 2.20 Mexicolle on kilpailukykyinen maailmalla, monessa paikassa Mexicon kerroin tullut aika alas. Ulkomaisten huuhaa-foorumien mukaan Mexicolla olisi kokoonpano ja motivaatioetu. Pikkupelit tuosta.

Minikommentit


Fox Mulder
Avatar
Jäsen
Viestit: 923
Liittynyt: 13.02.2003, 18:31

Tuotto: +562.25 yks.

Palautus%: 112.01%

Panosten ka: 5.96 yks.

Vetoja: 785

Pisteitä: 817
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Fox Mulder »

44 FK Khazar - Tampere UTD 1 2,95

-Tamperehan vei ensimmäisen ottelun 3-0. Tampere keskittyi takomaan maaleja turvaamaan jatkopaikan, kun taas Khazar puolusti ja pelasi hyvien sääntöjen rajamailla.

Tässä pelissähän Tampereelle riittää jatkopaikkaan 2-0 tappiokin! Joukkueella on päälle se kuuluisa "ottelusuma" ja vielä päälle parin avainpelaajan loukkaantuminen ja reissaaminen ensin Tornioon ja sitten heti Bakuun.

Vaikkakin jatkoonmenijä on kutakuinkin selvillä, omaa Khazar kotonaan hyvät saumat niukkaan voittoon.

Aiemmin mainitut Mypa 3,45 , Mypa +1 1,65 kelpaavat riveihin itsellenikin.
Mutta myös Brasilia-Chile X 3,85 ja Chilen voitto 7,35 kelpaavat mukaan.

Pelionnea!

Minikommentit


Pool
Jäsen
Viestit: 120
Liittynyt: 24.01.2004, 14:09
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Pool »

Miksi Veikkaus ei avaa ottelua P-Iirot-GBK? "Kaikilla" muilla bookkereilla ottelu on kyllä pelattavissa.

Minikommentit


Jamo
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 22.06.2004, 16:24
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jamo »

Veikkauksella tärinät päällä! Eipä ollut tuo Rakuunat vs KGB:kaan kohteena torstaina..... :roll:

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Viesti Kirjoittaja winorloose »

:D "Jorkke" kertoo etusivullaan vihjaavansa Pitkävetoon tänään yli 40 riviä. Itse vedän hieman maltillisempaa linjaa ja vihjaan ainoastaan kolmea.

"Pohjana" on todennäköisesti sama kuin melkein kaikilla muillakin eli KuPS (2,10). Joukkue kuuluu ykkösen eliittiin ja lyö tiukan otteluohjelman rasittaman MP:n tässä 50%:n todennäköisyydellä. Kavereiksi otetaan kolme Veikkauksen melko "persoonallisesti" hinnoittelemaa joukkuetta eli THUN (3,00), MyPa (3,45) ja CHILE (2,95).

P.S.
KuPS on aivan loistava varma myös Vakioon, sillä joukkuetta on pelattu naurettavat 37%!!!


Good luck!
It's not gambling if you always win

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 1455
Liittynyt: 16.01.2003, 19:53

Tuotto: -110.62 yks.

Palautus%: 94.55%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 833

Pisteitä: 671
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

Maanantain rivi

73.Helsingborg - Örebro 1/1,85 arvio 1,91 [52%]
74.Kalmar FF - Landskrona 2/4,00 arvio 3,74 [27%]

Yhteiskerroin 7,40 arvio 7,14 oa 1,036

Pelaamiseen vaikuttavia tekijöitä

-Helsingborg uusi maalivahti
- Kalmar FF puuttuu kaksi tärkeää alakerran pelaajaa eilisten tietojen perusteella Tobias Karlsson ja Mikael Enklund.
-Landskrona hakee ensimmäistä vierasvoittoaan.
-Landskronan kerroin erittäin kilpailukykyinen verrattuna muiden toimistojen tarjouksiin.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”