Tänään on 19.06.2018, 08:52.

Veikkaus ja pesäpallo

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Veikkaus ja pesäpallo

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

"Pesisvakion ensimmäinen kierros pelataan viikolla 22 eli 25.–26.5.2004 ja testijaksoa jatketaan pesäpallon Itä-Länsi -tapahtumaa edeltävälle kierrokselle asti (krs 25/04).

Vakio jakautuu viikoittain kahdelle päivälle - tiistaille ja keskiviikolle. Kierros muodostuu naisten ja miesten Superpesiksen otteluista. Naisten pelejä on jokaisella kierroksella 5 kpl ja miesten pelejä 5-6 kpl. Otteluohjelmasta riippuen Pesisvakiosta muodostuu joko kymmenen tai yhdentoista kohteen Vakio."

Ei siis vieläkään pesistä pitkävetolistalle :(! Tulosveto kohteina on perjantain otteluista yksi tai kaksi ottelua.Sitten tämä pesisvakio! Hyvä idea ,mutta minkä helv**** takia on pitänyt mennä sotkemaan naistenpesäpallo siihen??? Surkeaa on tarjonta ei voi muuta sanoa!

Minikommentit


Duunari
Jäsen
Viestit: 132
Liittynyt: 14.01.2003, 04:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Duunari »

Kieltämättä Veikkauksen tarjonta voisi olla reilusti parempi. Ymmärrettävästi ovat hiukka varovaisia ottamaan pesistä pitkävetoon. Turha saattaa ketään kiusaukseen kun muilla vetomuodoilla Veikkaus saa omat prossansa takuuvarmasti sopuillaan taikka ei. Viime kesäkään ei varmaan rohkaissut lisäämään tarjontaa pitkävetoon. Kovasti liikkui huhuja että Etelä-Suomalainen pikkuisen tuoreemmalla kulttuurilla ja liian pienillä katsomorakenteilla pelaava joukkue kuppasi ulkomaisilta firmoilta isot rahat. Myymällä yhdessä matsissa itselle merkityksettömät pisteet. Tällaiseen panetteluun ei tietysti kannata suoralta kädeltä uskoa. Joka tapauksessa kyseisen joukkueen peleihin ei parilta ulkomaiselta toimistolta jatkossa enään tippunut kertoimia. Vaikka useastikin niitä sähköpostitse ruinasin.

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

Mielenkiinnosta kysyisin, mitä sulla on naisten pesistä vastaan? Itse tykkään siitä enemmän kuin miesten superista. Suorituksista iloitaan paljon enemmän ja lyönnitkin ovat usein taidokkampia. Tosin tiedän että huonojakin pelaajia löytyy ja tasoerot ovat suuremmat. Mieluusti käyn katsomassa vaikka suomensarjan pelejä, niissä painaa joku muu kuin raha ja markkinavoimat, nimittäin pelaamisen ilo! :wink:
Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Ei mulla mitään naispesäpalloa vastaan ole.Itsekkin käyn monesti katsomassa tyttöjensuperia 8)! Vakio listalle olisin kuitenkin ottanut ti ja to miestensuperin pelit.

Minikommentit


töllö
Jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 25.01.2004, 21:12
Pisteitä: 0

Veikkaus "panee" normaalipelaajia halvalla!

Viesti Kirjoittaja töllö »

Uskomatonta, että Veikkaus pistää pesäpalloa vakioon ja tulosvetoon, muttei pitkäänvetoon!
Perustelevat tietenkin muutaman vuoden takaisiin tapahtumiin, mutta eikö tuo ole pelaajien aliarvioimista, kun laittavat pesäpalloa ollenkaan veikkaukseen. Nythän, jos jotkut haluaa, rahat viedään normaalipelaajilta ja vieläpä veikkaus ottaa muhkean osan välistä.

Ihmettelen, miten Veikkaus kehtaa! :roll:

Minikommentit


Alex
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 27.06.2003, 21:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Alex »

Moraalisesti väärin ottaa pesis mukaan tulosvetoon ja vakioon ja jättää pitkävedosta pois, mutta eihän se mikään ihme ole, kun kyseessä kerran on veikkaus.

Minikommentit


rabbe
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 13.05.2003, 11:53
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja rabbe »

Luultavasti Pesäpallo ei koskaan pääse enää pitkävetolistoille.Vaikka olisi minkäänlaisa tynkälistoja niin eihän oteta otteluita mukaan,paitsi nyt ihan isoimmat sarjat,Veikkaus on niin naurettavan varovainen yhtiö että pitkävetouudistus ei välttämättä ole ollut hyvä asia.
Uudistuksen jälkeen Veikkaus ei ole ottanut esim edes Ranksan pääsarjan otteluita mukaan(paitsi jos niissä on ollut todella selkeä suosikki),vaikka on ollut tosi pahoja tynkälistoja ei ole otettu Sveitsin(esim. tänään),Itävallan,Skotlannin,Tanskan pääsarjojen otteluita mukaan(ja nämä on ihan suoralta kädeltä muistettu ja semmoisia jotka ovat tynkälistoilla mukana ennenkin).Norjan ottelut mahtuvat ehkä kesällä kun voimasuhteet ovat täysin selvillä,eka kierros ei tietenkään.Ja cupeja ei ollenkaan.Luulisi että Veikkaus olisi hieman rohkeampi kun saa muuttaa kertoimiakin?!
Nyt JO ei oteta tiettyjä otteluita mukaan ihan Euroopan pääsarjoista,monta kohdetta ei avata nyt viikonloppuna.
Niin pesäpallo ei tule nykypoliitikalla koskaan enää mukaan,kuinka paljon aladivari otteluita tulee kesällä?Luultavasti erittäin vähän(no niinhän on jo muutama vuosi).
Ulkomaille saa pelata pesäpalloa sinkkuna ja lähes kaikki kakkosdivarin ottelut ja mitä tahansa.Minä en odota paljoa kesän pitkävetolistoilta!

Minikommentit


Secretbet
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 25.02.2003, 01:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Secretbet »

Eikä näy Serie A:takaan hirveästi veikan listoilla? :shock: Tuon yhden kohteen poissaolon kyllä ymmärtää, mutta...

Minikommentit


TT
Jäsen
Viestit: 432
Liittynyt: 22.08.2003, 15:27
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo :-(

Viesti Kirjoittaja TT »

Miksei Veikkaus voi täydentää listaansa aina täyteen sataan niillä +1 koti- tai vierasjoukkueelle?

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”