Tänään on 20.06.2018, 01:30.

Lauantaina Veikkaukselle...

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
peke
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 01.03.2003, 14:36

Tuotto: +6.58 yks.

Palautus%: 101.03%

Panosten ka: 6.82 yks.

Vetoja: 94

Pisteitä: 44

Lauantaina Veikkaukselle...

Viesti Kirjoittaja peke »

Tältä viikonlopulta näyttäisi löytyvän useampiakin kokeilemisen arvoisia kohteita. Listaan tähän kolme kohdetta sekoiteltaviksi omiin riveihin.

2 FC Nürnberg-WfL. Wolfsburg 1 1,85
Kyseessä kahden heikon välinen kamppailu. Molemmat joukkueet ovat muutaman pisteen verran putoamisviivan yläpuolella, (Wolfsburg 3 pistettä Nürnbergia edellä.) Joukkueista Nürnberg tarvitsee pisteitä kipeämmin, sillä tappio tai pari pudottaisi sen nopeasti, jopa jumbosijalle.
Wolfsburgin virassaldo ei ole varsin mairitteleva, sillä on tilillään vain yksi voitto tällä kaudella. Ja nyt Wolfsburgilla on myös pahoja kokoonpano-ongelmia. Jopa kymmenen miestä jää kotiin, mukaanlukien joukkueelle elintärkeitä pelaajia kuten Stefan Effenberg. Pisteet jäävät Nürnbergiin.
Kansainvälisten kerrointen keskiarvo on n. 1,85, joten Veikkauksen tarjous kestää vertailun.

8 1860 München - Kaiserslautern 2 3,80
München majailee turvallisesti sarjan keskikastissa eikä sillä sen enempää pelkoa putoamisesta kuin toiveita kärkikahinoihin pääsystä. Joulutauon jälkeen voitto on herunut vain kahdesti. Ne molemmat vieraissa. Näyttääkin että tällä hetkellä juuri kotona joukkue on suurissa vaikeuksissa.
Kaiserslautern tarvitsee pisteitä kipeästi. Seura on myös suurisa talousvaikeuksissa ja on aikeissa jopa myydä stadioninsa. Joulutauko toi kuitenkin piristystä otteisiin ja helmikuun saldona on kaksi voittoa ja kaksi tasuria.
Suurin painoarvo tässä ottelussa on juuri tuolla Kaiserslauternin motivaatioedulla ja joukkueiden nykykunnolla.
Veikkauksen antama 3,80 on markkinoiden korkein tarjous.

32 Pelicans - Ässät 2 2,30
Otelullahan ei sinänsä ole merkitystä kummallekaan joukkueelle, muuten kuin pelaajien näyttöpaikkana. Pelicansin selkäranka on keitenkin katkennut lopullisesti. (jos sitä nyt on pitkään aikaan ollutkaan.) Neljä viimeistä ottelua se on tahkonnut surkealla maalierolla 3-13 häviten kaikki ottelunsa.
Ässille pudotuspelipaikan menetys toi näköjään kadonneen peli-ilon takaisin ja kukaan ei tunnu enää puristavan liikaa mailasta. Neljän viimepelin saldona (varsinaisen peliajan jälkeen) on kaksi tasuria ja kaksi voittoa. Vastassa ollut kovan luokan joukkueita kuten Blues, HPK ja HIFK.
Jos tämän hetken kuumin ulkolaisvahti Scott Langkow vielä pelaisi tässä ottelussa, olisi mielestäni kohde erinomainen, mutta Ässät näköjään peluuttaa tänään nuorta Antti Jokelaa. Tämä laskee hieman Ässien vahvuutta, mutta peli pysyy silti lapulla.
Centrebetin kerroin Ässille 2,00.


Kokonaiskerrointa tälle triolle 16,17.

-peke-

Minikommentit


Wiltord
Jäsen
Viestit: 66
Liittynyt: 18.01.2003, 00:27

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3

Viesti Kirjoittaja Wiltord »

Olet poiminut hyvät kohteet listalta!

Minä ajattelin väsätä 5 kohteen trio järjestelmän 5€:n panoksella(hinta 20€)
  • 2 FC Nürnberg - VFL Wolfsburg 1 1,85
    8 1860 München - Kaisersl. 2 3,80
    30 Kärpät - Saipa 1 1,35
    51 NY Rangers - Florida 1 1,75
    4,37 - 12,30
Nürnbergiin ja Kaiserslauterniin sulla oli perustelut, joten ei niistä sen enempää. Kärpät on kotonaan kova ja Saipalla alkaa toiveet pudotuspeleistä hiipua, jopa murskavoitto odotettavissa. Kerroin on surkea, mutta kohde nostaa rivin osumistodennäköisyyttä. New York Rangers on löytämässä hyvän pelivireen, eikä Panthers mahda huonona vierasjoukkueena heille mitään. Kerroin on Veikan antamaksi kohtuullinen(mm.Centrellä 1,77) ei kuitenkaan lähelläkään ylikerrointa.
"Jalat käy ja maisema vaihtuu"

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”