Tänään on 22.06.2018, 08:45.

ÄSSÄT-LUKKO

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
PLAY
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 25.02.2003, 22:11
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kuopio

ÄSSÄT-LUKKO

Viesti Kirjoittaja PLAY »

Lukko ryhdistäytyi viime viikolla. Pystyi nappaamaan kovien paineiden alla kolmesta pelistä viisi pistettä, jotka pitivät raumalaiset mukana pudotuspeleiden pelitaisteluissa.
Lukolla on hyvä taistelutahto.Raumalaisilla ei ole varaa hävitä yhtään peliä he uskaltavat pelata aika rohkeasti kiekollisena ja tämä nousu on aika uutta myös lukollekkin. ja varmasti tuottaa yllätyksen jokereille Hpk:lle ja muille huippuseuroille.
Tällä viikolla Lukko on pakkovoiton edessä pitäisi voittaa ässät ja sekä- ilves ottelun . Raumalaiset kaatavat ilveksen, mutta ässiä vastaan pisteet ovat tiukoissas oloissa. Se on henkisesti erittäin vaikea peli sillä ässätkin on välillä ollit huikeassa vireessä.


Lukolle varmasti tuottaa pettymytsä kun David Schneider on nivunen männyt mäsäksi, Toni Porkka Nilkka on männyt mäsäks ja Janne Siivonen sillä on selkä kipeä.ÄSSÄT pelasi viime viikolla hyvin.Kolme pistettä JOKERIT, BLUES ja HPK otteluista oli mainio suoritus joukkueelta, jolla ei ollut peleissä mitään panosta. Ässien ile on kaiken kaikkiaan ryhdikäs. Maalien myötä Porilaisille on tullut itseluottamusta enemmän ja sitä kautta peliin on tullut lisää luovuutta ja rohkeutta. Peleistä kyllä löutyy huonoja puoliakin elikkä otteluista puuttuu tunnelataus mutta joukkue yrittää ja pelaa loppuun saakka se on nähty viime peleissä. Tämän viikon haastavin peli heillä on varmasti LUKKO sillä ässillä on yllätysmahdollisuus ja myös Pelicans on voitettavissa, mutta luulen että Hifk on vaikea ässien saada pisteitä koska Hifk 0n rvennut heräämään ja pelaavat jo aika kovaa peliä.

Ässien sisäistä tehotilastoa johtava hyökkääjä Timo Salonen on arvokas pelaaja joukkueeleen

Poissa Oleg Sorokins? (nilkka vamma) Janne Seva (veritulppa)
Pekka Kangasalusta (polvivamma) Pasi Tuominen (Jalkavamma)

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”