Tänään on 25.05.2018, 11:54.

Moniveto 3 11.1.

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Moniveto 3 11.1.

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Tänään taas perinteinen eurofutisvakio, jossa mukana valioliigan iltapäivä matsi, Serie A:n ja La Ligan iltamatsit. Tehdääs pikkurivit analyysillä :wink:

Manchester United-Newcastle United

Poissaolot
ManU: Darren Fletcher
Newcastle: Craig Bellamy, Shola Ameobi, Lee Bowyer, Steve Caldwell

Old Trafford on paikka, josta ei Newcastlelle ole paljoa herunut viime vuosina. Vaikeaa tulee olemaan nytkin. ManU on ollut tosi väkevä viime aikoina, ja on voittanut kuin itsestään tasaiset matsit. Viime vuonna kahdessa keskinäisessä pelissä tehtiin yhteensä 16 maalia, joten ei ihme, että kansa hakee suurimaalista peliä. Eli pienimaalisista löytyy ylikertoimia. Toisaalta täytyy huomioida, että Newcastle näytti vaarallisuutensa cupissa So'tonia vastaan, jossa joukkue nuiji etelä-englantilaiset 3-0. Hankala matsi vedonlyöjälle.

Lecce-Bologna

Poissaolot
Lecce: Javier Ernesto Chevanton
Bologna: Emiliano Moretti, Sam Dalla Bona, Christian Amoroso

Pelin alkuasetelmat menivät aika uusiksi, kun Leccen syömähammas Chevanton on sivussa. Ilman häntä on vaikea nähdä kuka Leccen maalit tekee. Bolognan keskikenttä on myös jotakuinkin haavoittunut, joskin Nakatan debyytti saattaa vähän helpottaa tuskaa. Bolognan kausi on ollut kertakaikkisen surkea tähän asti. Maalin takaa voittoon nousu Empolia vastaan viime viikonloppuna saattoi olla juuri se piristysruiske mitä tarvittiin. Illan tv-pelin paineet aiheuttavat monesti näille ns. pienemmille seuroille lisäkipsia (plus Bolognan viimeaikaiset vieraspelien 0-0:t), joten saattaa olla, että tänään nähdään aika mitäänsanomatonta palloilua.

Atletico Madrid-Athletic Bilbao

Poissaolot
Atl.Madrid:-
Athl.Bilbao: Joseba Etxeberria, Mari Lacruz

Bilbao lähtee peliin kahden aika pahan poissaolon saattelemana. Etxeberrian ja Lacruzin paikkaamiseksi ei välttämättä omista tarpeista löydy. Kun lisäksi Madrid saa Nikolaidiksen takaisin Torreksen pariksi hyökkäykseen, ei hyvältä näytä vieraiden kannalta. Mutta, Atletico Madridin ongelmana on viime peleissä ollut hyökkäys. Kolme maalitonta tasuria peräkkäin. Jos baskit saavat tilkittyä puolustuksen kokoon, ja pystyvät vaarallisiin vastahyökkäyksiin, ei mikään ole mahdotonta. Mutta, kyllä aika selkeänä suosikkina täytyy kotijoukkuetta pitää.

Laitetaan neljä 8 merkin riviä. Kolmessa haetaan yhteen otteluun yllätystä, ja yhdestä tehdään oikea pommi, ja haetaan kaikki "yllärit" samalle lapulle.

LAPPU A:
ManU 1,2
Newcastle 3
----------------
Lecce 0,1
Bologna 0
----------------
Atl.Madrid 1,2
Athl.Bilbao 0

LAPPU B:
ManU 1,2
Newcastle 0
----------------
Lecce 0,1
Bologna 2
----------------
Atl.Madrid 4,5
Athl.Bilbao 0

LAPPU C:
ManU 5
Newcastle 0,1
----------------
Lecce 0,1
Bologna 1
----------------
Atl.Madrid 0
Athl.Bilbao 0,1

LAPPU D:
ManU 1,2
Newcastle 3
----------------
Lecce 0,1
Bologna 2
----------------
Atl.Madrid 0
Athl.Bilbao 0,1
<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”