Tänään on 24.05.2018, 16:00.

Tiistain Vakio

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Tiistain Vakio

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

by TotalCTRL:

Vakio 2 – JALKAPALLOVAKIO

Ottelut ovat Englannin liigacupia.
peliaika ma 22.09. - ti 23.09. klo 21.40
rivimaksu 0,20 euroa

1 Leicester Crewe 1
2 Wycombe Aston Villa 1X2
3 Blackpool Birmingham 1X2

4 Charlton Luton 1
5 Wigan Fulham 1X2
6 Cardiff West Ham 1

7 Stoke Gillingham 1X2
8 Bristol C Watford 1
9 Hartlepool West Bromwich 1X2

10 Tranmere Nottingham 2
11 Notts Co Ipswich 2
12 Sheffield U Queens PR 1X2

Harava 0-6-73

perustelut:

1 Leicester Crewe
Ykkösen heittopussiksi ennen kauden alkua povattu nousijajoukkue Crewe on yllättänyt kaikki ja napannut jo 4 hienoa voittoa. Valioliigan heittopussiksi povailtu nousijajoukkue Leicester on myös aloittanut kauden hyvin saaden nousijan innolla materiaalistaan kaiken irti.
Tasoeroa näiden kahden joukkueen välillä niin paljon että Leicester voittaa tällaisen ottelun lähes 65% todennäköisyydellä. Leicesteriä kiinnostaa myös Cupin ottelut, joten se kelpaa varmaksi vaikka onkin vakiossa hieman ylipelattu.
Merkki: 1

2 Wycombe Aston Villa
Tasoeroa 2.divisioonan häntäpään Wycomben ja Valioliigan alemman keskikastin Aston Villan välillä on sen verran, että vierasvoitto toteutuu n. 60% todennäköisyydellä. Vakiossa Aston Villaa on kuitenkin pelattu lähes 75%, joten Aston Villan pettäessä vakiopotti kasvaa selvästi. Vierasvoitto kuitenkin mukaan systeemiin yhtenä kierroksen todennäköisimmistä merkeistä.
Merkit: 1X2

3 Blackpool Birmingham
2.divisioonan Blackpool on pelannut hieman alle kykyjensä alkukauden. Joukkueen puolustuspeli ei ole ollut oikeissa uomissaan, joukkueella on varaa parantaa ja se tulee todennäköisesti nousemaan omalle paikalleen eli 2.divisioonan ylempään keskikastiin.
Birminghamia ei kukaan olisi pystynyt povaamaan Valioliigan kärkipäähän ennen kauden alkua, mutta joukkue on vahvistanut sen jälkeen rivejään huomattavasti ja porskuttaa yhä ilman tappiota. Käsittämättömintä asiassa on Birminghamin puolustuspelin pitävyys, joukkue on päästänyt vasta KAKSI maalia koko kaudella.
Birmingham voittaa Blackpoolin tasoisen vastustajan vieraskentälläkin yli 60% todennäköisyydellä, vakiossa sitä on kuitenkin pelattu selvästi liikaa eli lähes 75%. Birminghamia ei silti voi jättää pois kupongilta suuren osumistodennäköisyyden takia, mutta alipelatut merkit 1 ja X kannattaa ottaa myös mukaan nostamaan vakiopottia.
Merkit: 1X2

4 Charlton Luton
Valioliigan alemman keskikastin tehoton Charlton vs. kakkosessa hienoa hyökkäyspeliä pyörittävä ylemmän keskikastin Luton. Charltonilla ei ole voittoa neljään otteluun maalinteon tökkiessä, nyt se on varmasti motivoitunut ja pääsee harjoittelemaan maalintekoa paljon heikomman joukkueen kustannuksella. Charlton voittaa ottelun n. 70% todennäköisyydellä ja vakiokierroksen varmin voittaja kelpaa hyvin varmaksi.
Merkki: 1

5 Wigan Fulham
Viime kaudella 2.divisioonan täysin ylivoimaisesti voittanut rugby-kaupungin joukkue Wigan on jatkanut tällä kaudella samaa menoa johon viime kaudella tottui, ja johtaa nyt jopa koko 1.divisioonaa! Joukkueen tavaramerkki, viime kaudella koko Englannin liigan vähiten maaleja päästänyt puolustus, ei ole heikentänyt yhtään vaikka vastustajat ovat paljon kovempia sarjaporrasta ylempänä. Wigania voi perustellusti pitää kuuluvaksi 1.divisioonan ylempään keskikastiin.
Valioliigan keskikastilaisella Fulhamilla ei tule olemaan helppoa tässä ottellussa, varsinkin maalintekoon voi povata suuria vaikeuksia vaikka tasoeroa Fulhamin hyväksi onkin.
Wigan on tässä ottelussa niukka kotisuosikki, vakiossa kohde on pelattu niukaksi vierassuosikiksi, joten otetaan kaikki merkit käyttöön.
Merkit: 1X2

6 Cardiff West Ham
1.divisioonan tehokas nousijajoukkue Cardiff vs. divarin pitävimmän puolustuksen omaava, pikaista nousua takaisin Valioliigaan tavoitteleva West Ham. Vierasjoukkue West Ham kuuluu suurimpiin nousijasuosikkeihin tällä kaudella, Cardiffilla on hyvät mahdollisuudet päästä karsimaan.
Kotietu tekee hieman heikomman materiaalin omaavasta Cardiffista tämän ottelun suosikin, ja koska vakion pelaajat ovat pelanneet West Hamia lähes 45%, niin se kannattaa kiertää ja toivoa Cardiffin menestyksen jatkuvan myös Cupissa.
Merkki: 1

7 Stoke Gillingham
Viime kaudella niukasti katastrofiputoamisen välttänyt Stoke on nyt aloittanut hienosti ja motivoitunut näyttämään ettei ole mikään 1.divisioonan rupusakki. Stoke on lähes samantasoinen joukkue kuin vierailija Gillingham.
Stoke voittaa ottelun 40% todennäköisyydellä, vakion peliprosentti on hieman yli 50%, joten otetaan tähän otteluun kaikki merkit käyttöön.
Merkki: 1X2

8 Bristol C Watford
2.divisioonan pitävimmän puolustuksen omaava Bristol City on alkukauden peleissään ollut hieman epäonninen, joukkue olisi ansainnut enemmän pisteitä neljästä tasapeliin päättyneestä ottelusta.
Watfordin viime kauden perisynti, tehottomuus, näyttää nyt vieläkin pahemmalta ja Watfordilla on tältä kaudelta ansaitusti vain yksi voitto plakkarissa, se tuli onneksi riemastuttavasti vihatusta paikallisvastustaja Millwallista.
Watfordin ajatukset ovat varmasti täysin siinä miten tukalaan sarjatilanteeseen saadaan helpotusta, Bristol City on motivoituneempi tähän otteluun ja kelpaa hyvin kotivarmaksi. Bristol City voittaa ottelun lähes 45% todennäköisyydellä ja vakion peliprosentti on täsmälleen oikein.
Merkki: 1

9 Hartlepool West Bromwich
Tästä kohteesta löytyy kierroksen paras ylikerroin, merkki 1. Nousijajoukkue Hartlepoolin tavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen, mutta joukkue on aloittanut yli odotusten ollen koko 2.divisioonan tehokkain joukkue alkukauden otteluissa, ja Hartlepool keikkuu jopa nousukarsintaviivan yläpuolella.
Ykkösdivisioonan paras joukkue West Bromwich on ottelussa lähes 50% vierassuosikki, mutta sitä on pelattu vakiossa yli 70%. Kaikki merkit käyttöön.
Merkit: 1X2

10 Tranmere Nottingham
Tranmere pelasi loistavan kauden viime kaudella, kauden viimeiset 15 ottelua sujuivat hienosti ilman tappiota ja joukkue jäi lopulta vain yhden pisteen päähän nousukarsintaviivasta. Täksi kaudeksi Tranmerelle povattiin ongelmia hyökkäyspäähän ja niin näyttää käyneen. Tranmerella on vain yksi voitto 2.divisioonassa tällä kaudella tehottomuuden vuoksi. Kun hyökkäyspeli saadaan toimimaan, niin Tranmere kuuluu materiaalin perusteella ehdottomasti 2.divisioonan ylempään keskikastiin.
Kaunista peliä esittävällä Nottinghamilla on yhtä hyvät nousumahdollisuudet 1.divisioonassa tällä kaudella kuin viime kaudellakin. Nottingham lähtee varmasti pelaamaan samanlaista peliä tähän Cupin otteluunkin ja on sen perusteella ottelussa n. 50% vierassuosikki. Nottinghamia on kuitenkin vain hieman yli 50%, joten tästä löytyi vihjeisiin kierroksen ensimmäinen vierasvarmaehdokas.
Merkit: 2

11 Notts Co Ipswich
Kauden selvitystilassa aloittanut Notts Co omaa kelpo pelaajamateriaalin 2.divisioonatasolle, mutta sotkut joukkueen sisällä tekevät silti Notts Countysta yhden suurimmista putoajaehdokkaista. Notts Countylla ei alkukaudesta olekaan onnistunut juuri mikään, hyökkäyspelissä ei ole mitään järkeä ja puolustus vuotaa kuin seula. Paikka 2.divisioonan putoamisviivan alapuolella on täysin ansaittu.
1.divisioonan laajimman hyökkäysmateriaalin omaava Ipswich aloitti kauden täysin alle kykyjensä. Ensimmäiset 6 ottelua menivät ilman voittoa ja juuri joukkueen vahvuustekijä, monipuolinen hyökkäyspeli, oli se mistä kiikasti. Nyt Ipswichin leirissä näyttää kuitenkin paremmalta, joukkueella on alla kauden ensimmäiset voitot, kaksi peräkkäistä, ja maaleja niissä joukkue on tehnyt peräti 6.
Hyvään vireeseen päässyt Ipswich on selvä suosikki tässä ottelussa vieraskentästä huolimatta. Ipswich voittaa ottelun 55% todennäköisyydellä ja on vakiossa jopa hieman alipelattu. Kelpaa hyvin vakiokierroksen toiseksi vierasvarmaksi.
Merkki: 2

12 Sheffield U Queens PR
Ykkösen kärkipään joukkue Sheffield United vs. kakkosen kärkipään joukkue Queens Park Rangers, joten silloin puhutaan n. 55-60% kotisuosikista. Tästä ottelusta voi kuitenkin povata vielä tasaisempaa, molemmilla joukkueilla on erittäin vahvat puolustukset ja Cupin ottelun ollessa kyseessä tasoero kapenee vielä entisestään paremman joukkueen antaessa parhaille miehille hieman lepoaikaa.
Sheffield United voittaa ottelun 50% todennäköisyydellä, vakiossa sitä on pelattu 70% joten viimeinen kohde raksitaan tukkoon.
Merkit: 1X2

Minikommentit


vanhapoika
Jäsen
Viestit: 123
Liittynyt: 26.02.2003, 15:30

Tuotto: -16.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 5.33 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 6
Paikkakunta: MARINKAINEN
Viesti:

Viesti Kirjoittaja vanhapoika »

oma rivini ilman suurempia perusteluja:
1x2
1x2
1x2
-----
1x2
1
1 129.6e
-----
12
1
1x
-----
1x
2
x2

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”