Tänään on 24.06.2018, 23:47.

Kiekkovakio 18.9

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Kiekkovakio 18.9

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

by TotalCTRL

1 Jokerit – Kärpät 12
2 Pelicans – JYP X2
3 Saipa - Hifk X2
4 Tappara – Lukko X2
5 Ässät - TPS 12
6 Sport - K-Vantaa 1
7 Hokki – Hermes 12
8 Kalpa – FPS 1X
9 Salamat – Ahmat 1
10 Haukat – Jukurit 12
Harava 8-0-32, 9,60 euroa

1 Jokerit – Kärpät
Jokerit on aloittanut kauden hieman hapuillen, tuloksena tasapeli HIFK:n kanssa ja jatkoaikatappio Lukolle. Kärpät taas ei joutunut koville avausottelussaan Pelicansia vastaan. Jokereiden ja Kärppien materiaalit ovat hyökkäyksen osalta tasavahvoja, mutta puolustus- ja maalivahtipeli on Kärpillä vahvempi. Vakiossa kumpaakin on pelattu 40 %, mutta todellisuudessa Jokerit on kotikenttänsä turvin n. 46 % suosikki, joten Jokerit kannattaa ainakin lapulle ottaa mukaan. Myös Kärpät otetaan melko osuvana merkkinä mukaan.

2 Pelicans - JYP
Pelicans aloitti kauden melko odotetusti kahdella tappiolla HPK:ta ja Kärppiä vastaan. JYP taas hävisi kotonaan Bluesille ja hieman yllättäen selvin numeroin SaiPalle vieraissa. Tähän otteluun JYP saa takaisin NHL-leirillä olleen Jarkko Immosen. Pelicans saa taas tulla toimeen ilman pelikiellossa olevaa Shayne Toporowskia. Materiaaleiltaan JYP on hieman Pelicansia vahvempi, mutta kotiedun turvin Pelicans on 42 % suosikki. Pelicansia on kuitenkin vakiossa pelattu 48 %, joten valitsemme haravaamme alipelatut X ja 2.

3 Saipa - Hifk
SaiPan kausi alkoi makealla 7-3 voitolla JYPistä, toisessa pelissään SaiPa joutui antautumaan Ilvekselle vieraissa. HIFK:n ensimmäiset pelit eivät ole sujuneet aivan odotusten mukaan, tuloksena tasapeli sekä tappio. HIFK on kuitenkin materiaaliltaan selvästi parempi SaiPaan verrattuna ja vielä kun Machuldankin pelaaminen on epävarmaa, lähtee HIFK tähän otteluun selvänä 47 % suosikkina. Vakiossa HIFK on hieman ylipelattu, joten varmistetaan vierasvoitto tasapelillä.

4 Tappara - Lukko
Tapparan kausi on lähtenyt yllättävänkin hyvin käyntiin, ja tuloksena on kaksi voittoa. Lukko avasi kauden vierastappiolla Ässistä, mutta voitti sitten Jokerit kotonaan jatkoajalla. Materiaaliltaan Tapparan hyökkäys on hieman Lukon vastaavaa laajempi, mutta Lukon puolustus on vastaavasti luokkaa Tapparan vastaavaa parempi. Lukko pelaa kotonaan selvästi paremmin kuin vieraissa, ja Tappara onkin tässä ottelussa kotietunsa turvin 48 % suosikki. Vakion pelaajat ovat tässä kohteessa kuitenkin ylireagoineet alkukauden tuloksiin ja Tappara onkin HUIMASTI ylipelattu 73 %:lla. Lukko onkin koko vakiokierroksen paras ylikerroin, joten tähän laitamme maistuvat merkit X ja 2.

5 Ässät - TPS
Ässien kausi alkoi hyvin Lukko-voitolla, mutta sitä seurasi selvä tappio HPK:lle. TPS aloitti kauden vasta eilen, ja tuloksena oli heikon esityksen jälkeen 4-0 tappio Bluesille. Ässät pelaa hyvin kannustavan kotiyleisönsä edessä selvästi paremmin kuin vieraissa, joten tuohon HPK-tappioon ei kannata paljon tuijottaa tätä ottelua pohdittaessa. TPS päihittää materiaalinsa perusteella Ässät kevyesti, mutta kotietunsa turvin Ässillä on n. 34 % mahdollisuudet voittoon. Ässät kannattaakin ottaa alipelattuna mukaan, mutta myös avaustappiostaan sisuuntunut TPS kannattaa ottaa lapulle.

6 Sport - K-Vantaa
Sport kuuluu materiaaliltaan aivan Mestiksen parhaimpiin joukkueisiin ja onkin tässä K-Vantaata vastaan selvä suosikki. Sportin puolustus on Mestiksen parhaimpia ja myös maalivahtikaksikko Danielsson & Härkönen on aivan liigan eliittiä. K-Vantaa on heikentynyt viime kaudesta, mutta taistelee kuitenkin sijoista 4-5. Sport on tässä n. 55 % suosikki, ja kelpaa varmaksi, vaikkakin hieman ylipelattuna.

7 Hokki - Hermes
Hokki ja Hermes ovat materiaaliltaan hyvin tasavahvoja. Hokki menetti viime vuodesta tärkeitä pelaajiaan, mm. maalivahti Häkkisen, puolustaja Lahesalun sekä hyökkääjä Kaartisen. Hermes taas on hieman vahvistunut viime kaudesta. Tässä ottelussa Hokki kuitenkin nousee kotiedun turvin niukaksi suosikiksi, mutta koska Hermeskään ei ole vailla mahdollisuutta, niin otetaan tähän todennäköisimmät merkit 1 ja 2.

8 Kalpa - FPS
KalPa on vahvistunut viime vuodesta selvästi ja onkin Jukureiden kovin haastaja mestaruudesta taisteltaessa. FPS ei ole KalPan veroinen joukkue, ja FPS tuleekin taistelemaan lähinnä sijoista 9-11. KalPa on tässä reilu 70 % suosikki, mutta koska se on hieman ylipelattu, otetaan tähän mukaan myös alipelattu tasuri voittopottia nostamaan.

9 Salamat - Ahmat
Nousijajoukkue Salamat vahvisti kesän aikana rivejään selvästi, mutta joukkueen runko on silti pitkälti sama kuin Suomi-sarjassa. Ahmat taas heikkeni, kun se menetti koko divarin viime kauden parhaan hyökkäysketjun. Salamat ei missään nimessä kuulu Mestiksen parhaisiin joukkueisiin, vaan sijoille 6-8, kun taas Ahmat voidaan rankata häntäpäähän sijoille 10-12. Tämäntasoisten joukkueiden kohdatessa voidaan puhua noin 55% kotisuosikista. Vakioriviimme Salamat kelpaakin oikein pelattuna varmaksi. Pitkävedosta kannattaa riskin pienentämiseksi hakea tähän otteluun hyvää kerrointa ja Ahmojen voittoa.

10 Haukat - Jukurit
Haukkojen joukkueessa vaihtuvuus on ollut suurta ja joukkue joutuukin taistelemaan lähinnä häntäpään paikoista sijoilla 10-12. Jukurit lähtee tähänkin kauteen suosikkina, vaikka joukkue on paperilla hieman heikentynyt. Jukurit on tässä noin 65 % suosikki, mutta koska se on selvästi ylipelattu, otetaan haravaan mukaan myös Haukkojen alipelattu kotivoitto.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”