Tänään on 22.06.2018, 23:08.

Sunnuntain eurovakio jossa arsenal paljastaa newcastlen

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 15:00
Pisteitä: 13

Sunnuntain eurovakio jossa arsenal paljastaa newcastlen

Viesti Kirjoittaja happypunter »

puolustuksen heikkoudet karkealla tavalla. On totta että niistä heikkouksista on puhuttu enemmänkin ja Bobby Robsonin joukkue on vastannut tilastollisesti parhaalla puolustuspelillä mutta silmämääräisesti väitän sen olevan harhaa. Newcastlen puolustus ei pärjää kovuudessa eikä varsinkaan nopeudessa kun vastaan asettuu Henry & Pires. Kierroksen helmi kun liigan paras kotijoukkue kohtaa parhaan vieraan paitsi viihteellisesti niin myös vakiopelimielessä, todennäköisesti osuva alipelattu kakkonen. Tästä on hyvä alkaa rakentaa.

Interin peliprosentit ovat suoraan sanottuna hävyttömät ja vaikka Inter lieneekin kierroksen varmin voittaja on 7 prosentin tasapeli otettava mukaan vaikka sitten kiusallaan. Tilastot ja kuntopuntari puhuvat puolestaan - vai puhuvatko, Regginalla on meneillään pienehkö nousukausi?

Torinon ottelun jouduin valitettavasti viime viikolla näkemään kanavankääntelijän takia eikä mikään näkemästäni puolla Torinoa lapulle huippujoukkueita vastaan. Ykkönen.

Perugiaa on hehkuteltu siellä täällä ja se on singlenä pelikelpoinen niin varmasti myös vakiossa 18 prosentin peliosuudella? Milan on kompuroinut hieman viime kierroksilla mutta lopullisen rivin muodostakin johtuen haen tähän todennäköisimmän merkin ja yhden harvoista kakkosista jonkin verran ylipelatulla 56 % vierasvoitolla.

Rooma. Nimikin jo sanoo että kyseessä on mahtijoukkue, Suuresta Ikuisesta Kaupungista. Valitettavasti AS Roman kannattajille todellisuus on toisenlainen ja 60 prosenttia pelattuna keskitasoisena vieraana Roma ei mahdu mihinkään peleihin tänään. Vähämaalista ja tiukkaa, mutta Italiassa ollaan yhä eikä siellä keskinkertaiset vieraat, olkoon kuinka nimekkäitä tahansa, jyllää. 1X

Brescia - Chievo? Kädet ylös suosiolla, kai se jotenkin päättyy. 1x2.

Como - Parma ja Roomailmiö. Parmahan on aina pelannut Serie A:ssa ja Como on tuntematon. Silti, 62 prosenttia on karmaiseva määrä enkä kykene ottamaan parmalaisia mukaan peleihin, 1X.

Ei tämä nyt oikein mukavalta vaikuta Italian osalta kun ykkösiä tarjoan joka otteluun. Atalanta kuitenkin sallii eniten laukauksia omaa maaliaan kohti koko sarjassa ja Bolognan viimeistelytaidoilla on ykkösestä lähdettävä varsinkin kun motivaatiotekijätkin europaikan toivossa puoltavat. Ei Atalantakaan suinkaan ole heittänyt pyyhettä kehään ja alla on kuuden tappiottoman ottelun putki, maaleja on tehty ja tehdään tänäänkin mutta uskon Bolognan maalaavaan ainakin kerran useammin.

Jessus. Bayern München on parempi joukkue kuin Hampuri, myönnän. Alla saattaa myös olla vakuuttava 8-0 cup-voitto mutta ihan oikeasti ihmiset, oudompiakin asioita kuin HSV:n vierasvoitto on tässä maailmassa nähty ja 5 % kakkonen on yksi parhaita merkkejä joita muistan koskaan nähneeni. Zum Teufel!

Stuttgartin kotisaldo houkuttelee jättämään alipelatun kotivoiton varmaksi, täytyy viilata vähän tuota Italian osuutta kun muuten tämä on pelottavasti ykkösrivi.

Celta vakuutti Barcelona-ottelussa vaikkakin pääsi lyömään lyötyä ja hakenee saarelta ainakin pisteen. Mallorca on liigan kolmanneksi huonoin kotijoukkue ja vastassa on yksi parhaista vierailijoista. Maaleja tulossa, x2

"More than any other team in Spain, Bilbao would have given over a limb each to put an end to Real Sociedad's unbeaten league record, and so it was last weekend with a magnificent 3-0 win for los leones against their local rivals at San Mamés. Two goals from La Liga's player of the weekend Joseba Etxeberria and another from Santiago Ezquerro killed off Sociedad and threw the championship race into disarray." Tuo Optalta, Bilbaon taisteluhenki olikin mahtava mitenkään Sociedadin vastausta väheksymättä. Barcelonan uusi valmentaja Antic keskittynee luotujen tilanteiden päättämiseen ja tappajanvaiston herättämiseen ja vierasheikko Bilbao on mainio koekappale uusille tuulille. Sopivasti pelattuna Barcelona saa päättää rivin kotivoittoon.

Rivi kokonaisuudessaan siis 2,1x,1/2,1x,1x2/1x,1,1x2/1,2,1 ja järjestelmänä edullinen 72 riviä. Olkaa hövelit.

Minikommentit


pahars
Jäsen
Viestit: 98
Liittynyt: 14.01.2003, 09:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Rauma
Viesti:

Viesti Kirjoittaja pahars »

Helou!
Hienot analyysit happypunter :mrgreen:.
<pre>
1. Newcastle - Arsenal 26 31 43
2. Inter - Reggina 88 8 4
3. Lazio - Torino 82 13 5
4. Perugia - Milan 19 27 54
5. Modena - Roma 15 26 59
6. Brescia - Chievo 35 33 33
7. Como - Parma 13 26 60
8. Bologna - Atalanta 65 22 13
9. Bayern M - Hamburger SV 83 13 5
10. VfB Stuttgart - Bor. Dortmund 35 33 32
11. Mallorca - Celta 52 27 21
12. Barcelona - Athletic 63 20 17
<pre>
Kyllä on kauheita rosennteja...ohipeli-ideani:Parma & Mallorca.
Risteillä euroja:Inter - Reggina & Lazio - Torino ei jaksa perustella.
*******************************************************
Copy/paste from veikkaus:
1 Newcastle - Arsenal __2
2 Inter - Reggina 1X_
3 Lazio - Torino 1X_

4 Perugia - Milan __2
5 Modena - Roma __2
6 Brescia - Chievo 1__

7 Como - Parma 1X_
8 Bologna - Atalanta 1X_
9 Bayern Mü - Hamburger 1__

10 VFB Stutt - Dortmund __2
11 Mallorca - Celta _X2
12 Barcelona - Athletic 1__Hinta 6,40 euroa
Pelin numero 040-12755605-055
Peli osallistuu kierrokselle 6/2003.
Pelitililtäsi on vähennetty 6,40 euroa. Tilin saldo on nyt XXXXX,XX :lol: euroa.

Pelionnea![/u]

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”