Tänään on 26.05.2018, 09:44.

Vakio 6/2003

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Vakio 6/2003

Viesti Kirjoittaja epe »

1.Blackburn - Southampton 41 31 28 1
2.Birmingham - Chelsea 15 21 64 12
3.Tottenham - Sunderland 78 13 9 1x
Blackburnin pelistä odotettavissa tasainen, kun 41% pelattu kotivoitolle, niin Blackburnia lapulle. Birmingham - Chelsea olisi viisainta pelata umpeen, Chelsea ollut vakuuttava heikompia porukoita vastaan, mutta nyt Birmingham on nosteessa. Tottenham pelannut viime aikoina tasaisen varmasti ja voitto odotettavissa nyttenkin, ristivarmistus ehdoton kun 13% ainoastaan pelattu ristiä.
-----------------------------
4.Charlton - Everton 37 31 32 x
5.Leeds - West Ham 62 21 17 x2
6.Fulham - Aston Villa 40 29 31 2
Charlton - Everton aika ympäri pyöreä ottelu, jos vaan mahdollista niin umpeen. Leeds ei ole vakuuttanut allekirjoittanutta ja West Hamilta olisi syytä odottaa parempaa x2. Fulham ollut heikossa vireessä ja Villa taas pääsemässä pitkästä aikaa hyvään tahtiin, ristivarmistuksella Villan voitto.
-----------------------------
7.West Bromwich - Bolton 43 32 25 2
8.Ipswich - Sheffield U 44 29 27 1
9.Portsmouth - Derby 77 13 10 1x
Wba-Bolton aika ympäri pyöreä ottelu, itse kuitenkin pidän Boltonia tasoltaan asteen verran parempana joukkueena. Ipswichiä pelattu yllättävän vähän, joukkuetta veikkailtaan kuitenkin ennen kautta ykkösdivarin suvereeniksi hallitsijaksi, mielestäni Sheff U yliarvostettu, Ipswichin voitto ristivarmistuksella. Portsmouthin pitäisi kaiken järjen mukaan voittaa Derby, mutta se ei kuitenkaan ole prosenttejen mukainen suosikki, ristiä lappuun.
-----------------------------
10.Brighton - Wolverhampton 13 16 71 1x
11.Preston - Millwall 32 29 39 1
12.Sheffield W - Norwich 28 28 44 1
13.Walsall - Leicester 15 18 66 1x
Wolvesia pelattu aivan liikaa, tässä kohteessa haetaan jymy-ylläriä, joka ei oikeasti ole niin jymy-ylläri eli 1x. Millwall pelattu liian suureksi suosikiksi, joukkue ei kuitenkaan vieraissa ole vahvimmillaan ja kotivahva Preston on pääsemässä vauhtiin hiljakseen. Sheffield Wednesday on myös prosenttejaan suurempi suosikki, varma ykkönen. Walsall on myös prosenttejaan reilusti suurempi suosikki, suosittelin jo aiemmin ulkomaat osiossa pelaamaan Walsallia ja niin aioin tehdä vakiossakin, tosin 1x.

Järjestelmä 6-0-64r.
tai
Harava 7-0-16r. (lisätään Birmingham)

Minikommentit


pahars
Jäsen
Viestit: 98
Liittynyt: 14.01.2003, 09:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Rauma
Viesti:

Re: Vakio 6/2003

Viesti Kirjoittaja pahars »

epe kirjoitti:1.Blackburn - Southampton 41 31 28 1
2.Birmingham - Chelsea 15 21 64 12
3.Tottenham - Sunderland 78 13 9 1x
-----------------------------
4.Charlton - Everton 37 31 32 x
5.Leeds - West Ham 62 21 17 x2
6.Fulham - Aston Villa 40 29 31 2
-----------------------------
7.West Bromwich - Bolton 43 32 25 2
8.Ipswich - Sheffield U 44 29 27 1
9.Portsmouth - Derby 77 13 10 1x
-----------------------------
10.Brighton - Wolverhampton 13 16 71 1x
11.Preston - Millwall 32 29 39 1
12.Sheffield W - Norwich 28 28 44 1
13.Walsall - Leicester 15 18 66 1x
Hyvin pitkälti samoilla linjoilla, paitsi tuosta ensimmäisestä. Duff on varmuudella sivussa ja Dunn melkoisen varmasti eli keskikentälle jää ketä?, sieltä puuttuu nyt (vieläkin) nopeutta ja taitoa eli "ManU" kaksikko ei saa "ruokaa" tarpeeksi kärkeen:lol: :lol:. Southamptonin maalinteko on kyllä liiaksi Beattie´n harteilla mutta se riittää niin kauan kun hän osuu. Ideana se ettei Blackburn tee liigan "parhaalle" kassarille yhtään?. X2

Viikonhelmi on kyllä tuo ohipeli Leedsistä.¨¨Mark Viduka starts a three-match suspension, while Alan Smith (virus) and Harry Kewell (hamstring) are doubtful. On-loan midfielder Raul Bravo could make a debut but defender Lucas Radebe is out.¨¨ Kukas siellä nyt on hyökkäyksessä ja tekee maalit???täh?? :lol: tällä kertaa ei edes Viduka pilaa lauantai iltapäivää 62%:a Leedsille Good Lord!!! X2

Omat "varmat": Tottenham,Portsmouth & Preston

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 15:00
Pisteitä: 13

verkot vesille

Viesti Kirjoittaja happypunter »

Tänään on jälleen ryhdyttävä miljoonajahtiin kun viime kierrosten perusteella vaikuttaa että pelikansa on enemmän hukassa kuin koskaan ennen.

Kohteen yksi Blackburn on valitettavasti pelannut miten sattuu ja niin maalien, laukausten, viime tulosten ja tämänhetkisten tavoitteiden perusteella tulossa on tiukka koitos. Ainoa osa-alue jossa Blacburn on tilastollisesti ollut Sotonia parempi on syöttöjen määrä ja tarkkuus mutta se johtuu vain hierovasta pelityylistä ja suoraviivaisuuden puutteesta, kärjet palauttelevat palloa keskikentälle lähes väistellen vastuuta namupaikkaa rakennellessaan. Vastaavasti vuonna -98 Blackburnista kaupanpäällisinä Sotoniin siirretty James Beattie on ollut maalin edessä tuhoisampi kuin koko Blackburnin hyökkäyskalusto. Tasaista tiedossa ja ottelun ratkaisu piilee Beattien pitämisessä aisoissa sekä keskikentän tulivoimassa, sekä Gary Flitcroft että Matt Oakley olivat varsin tehokkaita viikon yliajalle menneissä Cup-peleissään. Vakion pelatuimmuusprosentit heijastelevat varsin hyvin totuutta.

Chelsealla ja Birminghamilla on paljon pelissä kohteessa kaksi. Birminghamin ovi kävi kaikkein vilkkaimmin tammikuun siirtoajan aikana mutta varsinaisia pelastajia en nähnyt sieltä tulevan, jyriä ja rivimiehiä ja yksi maailmanmestari jonka harteille Steve Bruce tuntuu sälyttäneen säilymisen. Birmingham on voittanut viimeisistä 11 pelistä yhden ja joukkueen menestys riipuu erityisen voimakkaasti siitä kumpi joukkue tekee avausmaalin; Birmingham ei ole hävinnyt yhtään ottelua niistä kahdeksasta tällä kaudella joissa se on avausmaalin tehnyt muttei myöskään voittanut kertaakaan niistä 17 ottelusta joissa vastustaja on iskenyt ensin. Samassa tilastossa Chelsea on muuten vahvimmilla silloinkin kun sattuu ensin maalin päästämään joten peliesitykset huomioon ottaen on tässä lähdettävä siitä ettei yllätystä ole tulossa eikä Chelsea häviä. Zola upotti täydellisen vapaapotkun Tottenhamin verkkoon ja Birmingham saa olla varuillaan rikkeiden kanssa. Upton uutena miehenä, vaikkakin Arsenalista, tuskin pystyy Chelsean voittokulkua estämään. Chelseaa pelattu vakioon karvan verran liikaa mutta varmaehdokas silti.

Tottenham ja Sunderland kohteessa kolme. Ristivarmistus saa riittää vaikka Sunderland on viime aikoina saanutkin jonkun verran maaleja tehtyä molempiin päihin kenttää ja Phillips alkaa jälleen muistuttaa hyökkääjää. Gavin McGann oli kentän paras Blackburnin pudottamisessa FA-Cupista mutta juuri tuon pelin läheisyyden ja pelatun jatkoajankin takia en ahnehtisi tähän kakkosta, tasurin odotusarvo ja todennäköisyys kun on paljon suurempi. Edellisen kohtaamisen voitti Sunderland kotonaan marraskuussa 2-0..

Neljä. Charlton ja Everton. Molemmat joukkueita joille povasin ennen kauden alkua vaikeuksia, Charltonille enemmän ja Evertonille vähemmän mutta molemmat ovat ylittäneet jos eivät itseään niin minun odotukseni. Molemmat valmentajat osaavat käyttää rajallisia resurssejaan loistavasti, Moyes on lisäksi tehnyt hyviä hankintoja ja onnekkaasti perinyt superjuniori Rooneyn. Everton on aiemmin mainitun tilaston mukaisesti Chelsean kanssa paras joukkue kirimään tasoihin tai voittoon tappiolle jäätyään eikä tänäänkään tule luopumaan koskaan, asenne on kohdallaan. Peliprosentit kiusallisen oikean suuntaiset mutta uskon Rooneyn, Radzinskin ja McBriden luovan liikaa painetta Charltonin virhealttiille puolustuksella ja kun the Valley ei ole mikään varsinainen linnake viime vuosina ollut niin kokeilen tähän riskivarmaa kakkosta. Jos parempia varmoja tuntuu jostain löytyvän niin tämä kohde ehdottomasti umpeen.

Kohde viisi ja Lee Bowyerin paluu. West Hamin tarjoaminen lapulle ei välttämättä houkuttele ensinäkemältä mutta Leedsin hyökkääjäkriisi tukee tätä päätöstä. Liverpool iski kolme lähes samankaltaista maalia Riisen kulmapotkuista viime viikolla joten erikoistilanteiden puolustamista lienee Lontoossa harjoiteltu. Vieraissa West Ham ei ole ollut niin umpisurkea kuin kotonaan ja kun Leedskin on kaukana odotetusta niin tähän on haettava jonkinasteista vierasmenestystä. Leedsin peliprosentit yllättävänkin alhaalla mutta silti liikaa enkä ota sitä lapulle laisinkaan. X2.

Fulham ja Villa kohteessa kuusi, hankala kierros ja hankala ottelu. Villa on tappiolle jäädessään ollut lähes liigan huonoin joukkue mutta johtoon päästyään kirkkaasti paras voittaen 10 ottelua 11. Villa jos joku on joukkue jonka menestys ratkeaa avausmaalissa ja jos live-betting kiinnostaa kannattaa odottaa kuka sen tekee, jos kukaan tässä pelissä. Villa on ainakin näennäisesti tulessa ja on muutenkin liigan ahkerimmin laukovia porukoita, yllättävä tilasto jos olet koskaan nähnyt Villan pelaavan kilpikonnaa ja pitkää palloa. Vaikkakin Fulhamilla on omat ongelmansa ja Villan menestys on nostanut joukkueen sisällä moraalia niin pakko tässä on kuitenkin kotivoitosta lähteä ja kun se on ehkä jopa karvan verran alipelattu niin jätän ykkösen varmaksi. Riskillä ne laivatkin kuulema seilaa.

Bolton hakee pisteet kohteessä seitsemän WBA:lta ja käytännössä sinetöi kotijoukkueen putoamisen. WBA haki pisteet Cityltä kuten hieman viime viikolla aavistelin mutta WBA ei ole Valioliigaan kuuluva joukkue ja jos se ei tätä ottelua voita 1-0 niin se ei voita sitä ollenkaan. Bolton hankki viime hetkellä pelimiehiä ison nipun ja on kiinnostavaa nähdä kuinka nopeasti ranskalais-nigerialais-epanjalainen yhteistyö tuottaa tulosta, itse uskon että jo tänään eikä Rickettsia kaivata. Kakkonen, enkä tästä ole edes kovin huolissani, myös singlenä peliin jos vakio ei maistu.

Jottei meille kaikille tulisi samanlaisia rivejä niin jätän ykkösdivisioonan jälleen vähemmälle huomiolle. Sheffield Wednesday ei maistu millään lailla ja paras merkki lienee Millwall Prestonin vieraana, ykkösessä kun kotietu ei ole muutenkaan niin suuri kuin Valioliigassa. Pelionnea!

Update, Pirun McInally tarjoaa Boltonia viikon ideana ja se huolettaa, tosin kaverilla on taas tulessa trio jossa myos Villa ja Tottenham joten ehkapa tahan uskaltaa luottaa silti.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Otetaan uhkaukset vakavasti ja lisätään touhon pieneen haravaan JO valmiiksi pelatun Birminghamin tilalle Blackburnin peliin ristivarmistus. Henkilökohtaisesti pidän kuitenkin Southamptonia ylisuorittajana ja olen saanut kärsiä henkilökohtaisten näkemysteni takia :(

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 15:00
Pisteitä: 13

Lopullinen yritys

Viesti Kirjoittaja happypunter »

kovasti kakkospainotteinen tuli alaosasta eika tassa kovin tukeva ja voitokas olo ole, musta tama on todella vaikea kierros?

Lopullinen rivi on S 10-0-128 harava. Muutoksia tuli kuten aina, varmat Chelsea, Bolton ja Portsmouth. 12,2,1x/12,x2,12/2,1x,1/x2,x2,x2,x2. Kassa kavenee 25.60.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”