Tänään on 21.04.2019, 17:23.

Pitkäveto 25/1

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
Toope
Jäsen
Viestit: 79
Liittynyt: 15.06.2005, 23:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tundralla

Pitkäveto 25/1

Viesti Kirjoittaja Toope »

Voi Harekrisna tuota Veikkauksen touhua!

Uudella listalla asiakkaita houkuettellaan MM-kisojen otteluden tuplapakolla. Veikkauksen nerokkaasta tempauksesta nauttivat muun muassa ratkaisuottelut Ruotsi-Englanti ja Kroatia-Australia. Tiedustellessani asiaa Veikkaukselta naisääni totesi peleissä olevan riippuvuussuhse. VOI MAATILAN ISÄNNÄN LYPSÄVÄT LEHMÄT! Kroatia-Australia pelin voittaja jatkaa kisoja ja hävinnyt ei. Ruotsi ja Englanti toki jatkavat kumpikin tasapelillä, mutta molemmat haluavat varmasti lohkovoiton, sillä lohko kakkonen kohtaa Saksan....olettaen että Saksa voittaa päätöspelinsä.

Ja lisää hauskaa. Jatkoonpääsyn kannalta merkityksetön ottelu Iran-Angola sentään on single!! Mutta hauskaa sen sijaa on, että esimerkiksi Paraguay-Trinidad ei ole single....ja tässä pelissä Trinidadilla on teoriassa jopa saumat jatkoon, mikäli Ruotsi häviää ottelunsa.

Tiivistettynä voisi päätellä, että Veikkaus haluaa tietoisesti karkoittaa asiakkaansa lopullisesti muille toimistoille. Tarjonta on täysin perseestä...tuplapakko ja maailman huonoimmat kertoimet. Ei muuta kuin onnea, menestystä ja uudet aivot Karhunkierrokselle. Kiitän ja kumarran!

Minikommentit


-mammona-
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 27.04.2004, 19:01
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja -mammona- »

Ja mitäs helvettiä tämä nyt on?

Ecuador-Saksa ja Ruotsi-Englanti otteluita ei voi pelata samassa pitkävedossa. Onko taas jokin virhe vai mitähän tämä veikkaus nyt säätää?
Rahaa ei ole koskaan liikaa.

Minikommentit


Posteljooni
Jäsen
Viestit: 9
Liittynyt: 02.04.2006, 12:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Posteljooni »

Tshekki-Italia +1 1 8,75
Togo-Ranska 1 14,50

Kerrointa hakemassa

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”