Tänään on 23.05.2018, 20:51.

9/1

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
Villa
Jäsen
Viestit: 115
Liittynyt: 15.09.2003, 00:21
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

9/1

Viesti Kirjoittaja Villa »

Viikon ensimmäiseltä listalta pelaamme motivaatiokohteena KTP:tä kertoimella 2.70 Tamperetta vastaan. Pelissä on tällä kertaa viimeinen pleijaripaikka. Kotka on neljä pistettä Pyrintöä perässä, joka pitää hallussaan sitä kahdeksatta sijaa. Välissä majailee Puhu kaksi pinnaa erona edellisiin.

Puhulla on samalla kierroksella vastassa pisteautomaatti Aura ja myöhemmin Pyrintö kotona ja KTP vieraissa, mutta loppuohjelma on vaikea; LPR, Honka ja Kataja vieraissa. Pyrinnöllä edessä myös Honka, Kataja ja LPR.

KTP:n ohjelma on aavistuksen helpompi, mutta vaatii ehdottomasti voittoja näistä keskinäisistä, jotta mahdollisuudet olisivat elossa. Lisäksi Porvoo koputtelee neljän pisteen päässä karsintapaikalla.

Kaiken kaikkiaan kausi on ollut katastrofi. Kolmen vuoden sopimuksella palkattu Jouni Grönroos sai kenkää jo ennen puolta kautta ja Kotka-reliikki Kari Liimo hankittiin avaamaan peli. Jenkit ovat vaihtuneet tiuhaan ja sillä osastolla onkin annettu liikaa tasoitusta muille. Viimeisin yrittäjä on vastikään maahan lennätetty Napoleon Petteway (!), joten pyyhettä ei suinkaan ole heitetty kehään. Kotimaisella osastolla Anssi Kinnaslampi on lievästi loukannut nilkkansa, mutta ilmestynee tähän tärkeään otteluun.

Pelin tulee ratkaisemaan yllätys-yllätys puolustus ja se, miten hyvin/huonosti Pyrinnön ulkomaalaiskvartetti pelaa. Tappiolla Kotka on varmasti ulkona pleijareista, ja sen täytyy näkyä otteissa. Odotettavissa vähäkorinen vääntö. Lottokoneesta vetäistynä todetaan, että alle 40%:n tässä ei ainakaan mennä.

Minikommentit


tipster
Jäsen
Viestit: 385
Liittynyt: 13.05.2003, 14:06
Pisteitä: 2

Pari perjantaille

Viesti Kirjoittaja tipster »

107 SVW Burghausen - LR Ahlen 1,55 3,50 4,85 (2)
110 Ambri/Piotta - Kloten 1,75 4,40 2,95 (2)

Kummassakin motivaatiot vierasjoukkueella. Ahlenin pitää alkaa voittamaan, jotta voisi välttämään putoamisen. Klotenin on pakko voittaa pitääkseen pudotuspelihaaveet elossa. Kerroinrajat Ahlen 4.40 ja Kloten 2.80.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”