Tänään on 25.06.2018, 21:23.

viikon vakion vihjeet

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
mattirikuoskari
Jäsen
Viestit: 21
Liittynyt: 30.07.2005, 12:06
Pisteitä: 0

viikon vakion vihjeet

Viesti Kirjoittaja mattirikuoskari »

Tässä viikon vakioon vihjeitä/mietteitä ihan miten asian haluaa nähdä.

Kokonaisuutena näyttäis olevan todella paljon kakkosia lapulla.

Ykkösenä on charlton vieraissa wigania vastaan 23% pelattu.

Perustelut:Wigan on nytten ekaa kertaa häviö putkessa ja siitä nousu voi pahimmillaan kääntyä vasta ens vuonna divarissa,jengi näyttää olevan pahasti lirissä ja charlton on vahva joukkue kaikilla osa alueilla erityisesti keskikenttä on minusta vahva.

Sitten tulee wba portshmoutin vieraana 25% pelattu oikea ois noin 33% matsi voi mennä ihan miten vain en usko redknapin tulon olevan mikään pelastus eikä jokainen manageri vaihto tuo aina automaattista voittoa.

Kolmas on newcastle 29& pelattu on kova ja jos henki on päällä kuten sen uskon olevan voitto on lähellä west ham on pelannut hyvin nousijaksi todella hyvin joten vatsa olkaa olla täynnä henkisesti,uskon häviö sarakkeen kasvavan pikku hiljaa.

Lisäksi blackburn,southampton ja stoke ovat ali pelattuja.

Nämä ovat kaikki altavastaajia listalla on vielä crystal palace ja reading vieraspeleillään.

Eli paljon kakkosia ois haussa.

Se on moro.

Minikommentit


Teemu
Jäsen
Viestit: 8
Liittynyt: 01.02.2004, 13:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Teemu »

Yleensä en jakele vakiovihjeitäni, mutta pistetään tällä kertaa jotain:

Sanotaas jotain Wiganista. Sarjanousijalla menossa odotettu tappioputki, kun vastassa olleet Arsenal, Tottenham, Liverpool, Chelsea ja Man Utd. Eli en nyt tiedä ovatko välttämättä niin lirissä. Eikai kukaan näistä voittoja odotellut? Tietenkin iskuja on tullut henkisesti, eikä voittojen tielle palaaminen mikään helppo juttu ole, vaikka vastus nyt helpottuukin. Viikkopeli ja kaikkea, joten pidän Charltonia myös hyvänä hakuna. Itse kuitenkin varmistin kohteen, sillä niin heikosti on Charlton viime peleissä esiintynyt. Esim. Man Cityä vastaan puolustus oli pahemman kerran kuutamolla. Eikä Sunderland voittokaan mikään huippupeli Addicksilta ollut, vaikka helpottikin tuskaa.


1 West Ham - Newcastle 1x
West Ham on Upton Parkilla kova joukkue. Sounessin Newcastle on nähty. Varsinkin vieraissa on vaikeaa, enkä usko Arsenal -kaadon muuttavan radikaalisti kurssia. Tulosveikkaus: 2-1.

2 Everton - Bolton 12
Evertonilla viikolta tappio alla, joten ovat varmasti nälkäisiä. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Bolton pommitti ja pommitti Evertonin tehdessä ainoasta paikastaan maalin. Bolton muistaa taatusti sen ottelun ja hakee revanssia. Tasainen matsi, joka kääntyy niukasti jommalle kummalle. 0-1.

3 Wigan - Charlton 1x2
Tästä jotain jo laitoinkin. 2-2.

4 Portsmouth - West Brom 1

Loistavan kotiyleisön edessä pelaava -ja myös vahvana kotijoukkueena tunnettu Portsmouth on vielä ilman kotivoittoa. WBA on pelannut viime otteluissa hyvin, mutta kotietu on tässä mielestäni ratkaiseva. WBA ei kummoisempi vieraissa. Redknappin paluun uskon piristävän Pompeytä. Tästä oli jo viitteitä maanantai -iltana Lontoossa. 2-0.

5 Fulham - Blackburn 1x2
Todella hankala kohde. Blackburnilla hyvä voitto alla, mutta Fulham on pelannut hyvin Craven Cottagella. Ympäripyöreää, kenties jopa maalitonta. 0-0.

6 Wolverhampton - Leeds 1x2
Useasti on meikäläisen vedot menneet Wolverhamptoniin. Onneksi ei nyt mene. Tiedä vaikka Leeds pistäisi voittomaalit Wolvesin tuskaillessa. Wolvesin peli kulkee ihan kivasti, mutta se maalinteko on yhtä tuskaa. Loukkaantumisiakin on ollut, joka tietenkin vaikuttaa asiaan. Cort ja Miller olleet sivussa. Nyt Miller palannut kehiin. 2-1.

7 Norwich - Southampton 1x
Tuskaista on ollut myös kahden viime kauden Premiershipläisen taival tällä kaudella askelta alempana. Norwichilla voitto alla Crewestä, jospa se tästä.. Southamptonin paras maalintekijä on keskikenttäpelaaja Nigel Quashie, joka jatkaa edelleen pelikiellossa. Tehoja puuttuu. Tosin puolustuskin on pysynyt Niemen johdolla hyvin kasassa ja tappioita on vain kolme. Viime sunnuntaina huippulupaava Theo Walcott teki 1-0-voittomaalin Lutonin kakkosmaalivahdin virheestä. Tasaista, jos jompi kumpi voittaa, veikkaan sen olevan kotijoukkue. 1-1.

8 Millwall - Reading 2
Reading jyrää jopa pelottavan vahvasti. Joskus ne voittoputken katkeaa. Olisinkin hakenut Readingin vastustajalle merkkejä, jos vastassa ei olisi Millwall. Ei sillä, ei Millwall mikään umpisurkea ole, mutta miehistötilanne ei nyt ole kovin hyvä. Vai miltä kuulostaa, että jo muutenkin kapeasta ringistä poissa nyt mm. Barry Hayles, Carl Asaba, Carlos Fangueiro, Matt Lawrence, Jermaine Wright ja Phil Ifil. Toivottavasti Readingilla on asenne kohdallaan. 0-2.

9 Luton - Stoke 1
Taistelua nousukarsinta paikoista. Luton on hieman hyytynyt hienon alkukauden jälkeen. Tai oikeastaan vain vieraspeleistä ei irtoa millään pisteitä. Kotona rähjäisellä Kenilworth Roadilla Luton on kuitenkin vahva. Viimeksi sen sai kokea Crystal Palace, joka kaatui 2-0. Stoke napsii hyvällä tahdilla päänahkoja vieraskentiltä. Nyt Stokelta puuttuu kuitenkin tärkeitä miehiä, sillä maalikone Sambegou Bangoura kärsii pelikieltoa yhdessä John Hallsin ja Marlon Broomesin kanssa. 3-2.

10 Plymouth - Crystal P 1x2
Ei mikään helppo nakki Palacelle. Materiaaliero on selkeä, mutta Plymouth saattaa hyvinkin yltää hyvään peliin kotikentällä. Palacelle vieraspelit olleet hankalia. 1-1.

11 Burnley - Watford 1
Tästä on vahva kutina. Burnley näyttää närhen pallit ja katkaisee Watfordin kymmenen ottelun voittoputken. Se oli katketa jo viime lauantain kotona Plymouthia vastaan, mutta 1-1 -pelastusmaali syntyi viime hetkillä. Hiipumaan päin näyttää olevan tällä hetkellä siis tahti. Burnley on pelannut todella hyvin, lukuunottamatta viimeksi tullutta 3-0 tappiota Valioliigaan nousevalle Sheffield Unitedille. Ade ratkaisee. 3-1.

12 Cardiff - Derby 1x2
Cardiff pelaa hyvin tällä hetkellä. Jason Koumas on loistava pelaaja Championship tasolle. Kuitenkin haistelisin, että tiukka matsi tulossa. Derby on nostanut selvästi viime peleissä päätään, eikä taivu helpolla. Lähes 70% lapuista pelattu Cardifille, joten tähän merkkejä myös vieraille. 1-0.

13 Sheffield W - Ipswich 12
Mielestäni tasainen matsi, joka kääntyisi jommalle kummalle. Tasuria pelattu jo suosikiksi asti, joten sitä en tähän ruksannut. Ipswich ei ole läheskään viime kauden tasoinen nippu. Wednesday saattaakin ottaa tärkeät pisteet. 2-1.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Harvoin tulee nykyään vakiota pelattua, mutta nyt voisi tehdä poikkeuksen kun potissa on runsaasti extraa. Joten eikun pientä harrastetasoista haravaa sisään (4-6-144).


Vakioveikkaus - Harava
Pelattu 17.12.2005 kello 10:31:07
Kierros 50/2005
Tulospäivämäärä 17.12.2005
(831)
Rivit
nro ottelu A

1 West HAM - Newcastle 1X2
2 Everton - Bolton 1X_
3 Wigan - Charlton 1X2

4 Portsm. - West Brom 1X_
5 Fulham - Blackburn 1X2
6 Wolverham - Leeds 1__

7 Norwich - Southampt 1_2
8 Millwall - Reading 1X2
9 Luton - Stoke 1X_

10 Plymouth - Crystal P 1X2
11 Burnley - Watford 1__
12 Cardiff - Derby 1X2
13 Sheff. W - Ipswich 1__


Hinta 28,80 euroa


Ideat

Varmat:
Varmoiksi maistuvat (ainakin itselle) suht oikein pelatut Wolverhampton, Burnley ja Sheffield W.

Osittain vaihdellut:
Luton varmistetaan alipelatulla tasurilla ja Norwich - Southampton ottelusta taas ylipelattu tasuri tiputetaan pois.

Täysin vaihdellut:
Järkyttävästi ylipelatut Reading ja Cardiff varmistetaan kaikilla merkeillä.


Good luck!
It's not gambling if you always win

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Veikkauksen tarjonta”