Sivu 1/1

Betfair Sportsbook

Lähetetty:
Kirjoittaja skasi
Betfair Sportsbookista kenelläkään kokemuksia? Saako panosta sisään minkä verran? Rajoittaako voittavia pelaajia? Mitään muuta mitä olisi hyvä tietää?

Kiitos jo etukäteen.

Re: Betfair Sportsbook

Lähetetty:
Kirjoittaja bethog
Mun tuli harvakseltaan tuonne vetoja laitettua ja sitten kun tiheempään laitoin Rion olympialaisten aikaan, niin tuli perusminilimitit hyvin äkkiä. Ihan kunnioitettavasti meni useisiin pienempien vedonlyöntilajien kohteisiin mulla kyl sisään. Vaihtelua taisi tosin olla aikas paljon ja välillä ei menny ennen limittejäkään muistaakseni juur mitään. Voinee vaikuttaa, jos exchangen puolla on aktiivinen ja voittava pelaaja, koska noiden lienee harvinaisen helppo myös sitä kautta valita ketä rajoittavat?

Re: Betfair Sportsbook

Lähetetty:
Kirjoittaja humanoidi
Tällaista postia laittoivat aikoinaan parin voiton jälkeen. Hyvän asiakaspalvelun hengessä eivät vaivaudu kommentoimaan, jos asiasta kyselee lisää. Aiemmin "promosin" tätä firmaa, mutta nykyään nimi sopisi olevan paremminkin betUNfair. Limitit välillä suorastaan naurettavia edes pullakahvivoittoja tavoitteleville...

Toisaalta ei voi kuin ihmetellä, kun somessakin vilahteli kuvia kuiteista, että olivat ottaneet vastaan 500 000 € betsiä Mayweatherin matsiin kertoimella 1,25.

=========
We’re writing to you with regards to your Betfair Sportsbook account.

Having reviewed your account, we are notifying you that your account will not be eligible for Betfair Sportsbook promotions, including Best Odds Guaranteed, in future.

We can assure you that this decision has only be taken after careful consideration and that it does not affect your ability to play on the Betfair Exchange and Betfair Gaming channels.

Kind Regards,
Betfair Customer Services