Sivu 1/1

Betfairilta kotiutus pankkitilille

Lähetetty:
Kirjoittaja Rookie
Eli nyt olisi kotiutuksen aika, mutta tuohon taulukkoon ei mahdu suomalainen tilinumero? Vai toimiiko että jos pankki on Sammossa niin laitat tuohon Bank Name kohtaan Sampo ja Account Numberiin sitten -tilinumeron loppuosa ja osaavat sitten Betfairilla hakea tuon alkuosan?Bank Name:
Account Holding Branch:
Account Number: (Please do not include symbols in this field.)
Branch Code: (Please do not include symbols in this field.)

Lähetetty:
Kirjoittaja Elvis
Eiköhän tuolla tiedetä paremmin

info@betfair.com

Lähetetty:
Kirjoittaja S.Sukkela
Bank Name: Pankin nimi
Account Holding Branch: koti konttorin nimi

Account Number: (Please do not include symbols in this field.)
Tilinumero(viivan jälkeinen osa)

Branch Code: (Please do not include symbols in this field.)
kotikonttorin numero, tilinumeron alkuosa

Lähetetty:
Kirjoittaja tipeto
Laitat siihen vaan sen koko litanian. Kyllä se sinne menee vaikkei kokonaan näykään. Kokeile vaikka nuolinäppäimillä.

Lähetetty:
Kirjoittaja S.Sukkela
tipeto kirjoitti:Laitat siihen vaan sen koko litanian. Kyllä se sinne menee vaikkei kokonaan näykään. Kokeile vaikka nuolinäppäimillä.
Ei muuten mene kokonaan ja siihen kuuluukin vaan laittaa se tilinumeron loppuosa kun alkuosahan on kotikonttorin numero.

Lähetetty:
Kirjoittaja SirSami
Tuntuu olevan melko kalliit nuo nostokulut. Pitääkö tuonne Betfairille siis tosiaankin maksaa 15 € kuluja, vaikka siirto tulee Betfairin Nordean tililtä omalle tilille?

Lähetetty:
Kirjoittaja jk
Onko muilla kestänyt kotiutus? Itse olen tehnyt kaksi kotiutusta ja ensimmäisellä kerralla kesti tuhottoman kauan, ja nyt toisella kerralla rahat eivät ole tulleet 4 pankkipäivän sisällä. Ovatkohan nämä systemaattisia nämä kotiutus ongelmat?

Lähetetty:
Kirjoittaja killbill
Kotiutin 10.9 , rahat tilillä 17.9

Lähetetty:
Kirjoittaja Lucky Luke
Tilinumero (tilinron loppu):
Pankkikoodi (tilinron alku):

Viikon verran itsellä kestänyt aina.

Lähetetty:
Kirjoittaja jk
Joo ei meikäläisellä tullut nytkään 5 pankkipäivän sisällä... Vastaanottaja oli perunut maksun, mutta lähettivät uudelleen sieltä (Betfairista) ja pitäisi olla alkuviikosta perillä.

Lähetetty:
Kirjoittaja Doug
Koskaan ei ole kestänyt kotiutus 3 pankkipäivää kauempaa, ja kotiutuksia on sentään tehtynä useampia.

Ohjeita rahan tilityksestä pankkiin saa suomenkielisellä etusivulla olevasta linkistä, muistaakseni samassa näkyvät viikon livefutiskohteet.

Lähetetty:
Kirjoittaja jk
Joo kyllä mää ihan oikein olen laittanut tilinumeron, mutta kun vaan ei tule tilille...

Lähetetty:
Kirjoittaja lalli20003
Ottaako Betfair 15€ maksun kun kotiuttaa??

Lähetetty:
Kirjoittaja Anaz
Etusivulta löytyy linkki tähän tekstiin:

Nostot

Suomalainen pankkitilinnumero koostuu kahdesta osasta. Väliviivaa edeltävä alkuosa auttaa paikallistamaan pankkisi konttorin, ja se tulee syöttää Haarakonttorin koodi/Clearingkoodi-laatikkoon. Tilinumeron loppuosa syötetään puolestaan tilinumerolle varattuun tilaan.

Pankki perii nostoista 15 euron käsittelykulun, mutta Betfair hyvittää kunkin kuukauden kahden ensimmäisen noston kulut takaisin käyttäjän pelitilille. Operaatio tehdään kuukausittain, yleensä seuraavan kuun ensimmäisellä viikolla. Pankkisiirtonostojen käsittelyaika on yleensä noin 2 - 4 arkipäivää.

Nopein tapa nostaa on käyttää Visa-korttia tai Moneybookersia. Betfairin korttipolitiikasta johtuen ulkomaisella Mastercardilla ei voi nostaa varoja. Tällöin kun Mastercard on "hyväksytetty" Betfairilla, noston voi tehdä esim. pankkisiirrolla, Moneybookersin kautta tai shekkinostona.

HUOM! Rekisteröidessäsi kortin tilillesi kortin tulee olla OMISSA nimissäsi. Nosto Moneybookersin kautta puolestaan edellyttää, että olet ainakin kerran aikaisemmin tallettanut Moneybookersin kautta.