Tänään on 11.08.2020, 10:37.

Betfair vedonlyönti summat / 1x2

Vastaa Viestiin
kajaanpe
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 10.05.2006, 15:20
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Betfair vedonlyönti summat / 1x2

Viesti Kirjoittaja kajaanpe »

Onko kukaan kiinnittänyt huomiota tai seurannut pidemmän aikaa betfairillä olevia kohteita ja niihin tehtäviä merkkikohtaisia panostuksia?
Huomasin itse että aika ajoin panostetaan todella suuria summia yhteen merkkiin, esim pari viikkoa sitten Cagliari-Parma ( taisi olla) johon pelin single vaihto oli n. 1,4milj E ja siitä 95% pelattiin Cagliarin voittoa ( peli 3-1) Italian liigassa muutenkin oli 7 kpl tasapelejä, mukaanlukien serie b ja joihin kaikkiin panostettiin satoja tuhansia euroja ja kaikki nimenomaan tasapeliin. 7 pelistä 6 päättyi tasuriin, sattumaako? Paljastuuko tällä tavoin suursijoittajien vihjeet ilman että tarvistee kuluttaa rahaa niiden saamiseksi? Olen jonkin verran seurannut pari viimeistä viikkoa mutta enää kaava ei ole niin selkeästi toteutunut. Mm Inter-Tamu peliä pelattiin muistaakseni n. 400 000E ( aika paljon kotimaiselle futiskohteelle) ja niistä 90% oli vedetty Tamulle ( tulos 0-1) ja kaikki vihjaajat hehkutti Tamua.
Kommentteja?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Strat
Jäsen
Viestit: 397
Liittynyt: 06.05.2003, 11:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Strat »

Ottamatta kantaa tuohon perimmäiseen kysymykseen mutta kommentti noihin Italian tasureihin: tasurit viimeisillä sarjakierroksilla on "perinne", ei siitä kannata isommin huolestua, myöskään jos vaihto pörsseissä nousee just noille matseille ja tasurille suureksi.

Esim. Siena - Livorno ja Treviso - Udinese ens sunnuntaina näyttää aika pomminvarmoilta tasureilta Serie A:ssa, samoin Piazenca - Triestina Serie B:ssä.

Pariin ekaan taitaa vielä saada 2.40 - 2.50 pintaan olevia kertoimiakin jos on nopea.

-Strat

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Huerzo
Jäsen
Viestit: 237
Liittynyt: 25.01.2003, 10:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Huerzo »

Viime viikonloppuna mietin itsekin joidenkin italo-kohteiden panostuksia, ja esimerkiksi Rooma-Treviso -ottelussa Rooma -1.5&-2.0 -vaihtoehdon "Tarjoa"-puolella oli euromääräisesti "Pelaa"-puolta kovempi ruuhka. Eli tässä tapauksessa markkinat uskoivat, että olisi kannattavaa pelata Roomaa vastaan. Ja otteluhan päättyi (sattumaa tai ei) sopivasti 1-0 Roomalle. Tietenkin saattoi olla, että suursuosikin tasoitusvedolle oli vain enemmän imua, jolloin tarjontaakin oli reippaammin.

Tässä tunnelmia Italian viime vuoden finaalikierroksilta,

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Inssi
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 12.09.2003, 10:37
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Stadi

Re: Betfair vedonlyönti summat / 1x2

Viesti Kirjoittaja Inssi »

kajaanpe kirjoitti: Huomasin itse että aika ajoin panostetaan todella suuria summia yhteen merkkiin, esim pari viikkoa sitten Cagliari-Parma ( taisi olla) johon pelin single vaihto oli n. 1,4milj E ja siitä 95% pelattiin Cagliarin voittoa ( peli 3-1)
Kyseessähän on pörssi, joten jotain merkkiä vastaan pelataan aina yhtä paljon kuin se puolestakin. Eli tuosta esimerkistäsi voisi sanoa yhtä hyvin, että 95% vaihdosta pelattiin Cagliarin voittoa vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


te_5pulm
Jäsen
Viestit: 55
Liittynyt: 23.01.2004, 18:08
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja te_5pulm »

Pari viikkoa sitten Suomen ykkösen peliin Hämeenlinna - PP70 pelivaihtoa taisi tulla jotain parisataa tuhatta euroa. Pelivaihto oli liki 95% PP70:n suoran voiton puolesta kertoimilla 2.5-2.7. Peli päättyi 0-0. Samana päivänä pelatun Kups - Honka pelissä oli sama juoni, Hongan suorasta voitosta aivan tolkuttomia rahasummia. Itse pelissähän tuli tasuri Hongan viime hetkien tasoituksella. En tiedä mitä vihjepalveluissa on tarjottu, mutta veikkaisin tuota HML-PP70:stä mainostetun niissä, se ei tainnut olla Veikalla pelikohteena johtuen HML:n miehistöongelmista. Taisipa olla täälläkin tipsinä.

Italian loppukierrokset on perinteisesti oma maailmansa, mutta ei niitä suuria pelivaihtoja voi aina yhdistää varmaan rahaan. Toki tilanne on melko lailla eri silloin kun kerroin tipahtaa samaa myötä aivan käsittömille tasoille, vrt. viime kauden Inter-Allianssi tai Allianssi-Brann.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kymmenen
Jäsen
Viestit: 261
Liittynyt: 30.09.2003, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja kymmenen »

Kuten Inssi jo totesikin kyseessä on pörssi. Eli kun 95% vaihdosta lyödään joukkueen A puolesta, niin aivan vastaavasti jotkut toiset sitten myyvät sen tasan saman summan joukkueen A vaihdosta (Eli lyövät vetoa sen puolesta, että ottelu päättyy tasan tai joukkueen B voittoon).

Ehkä tämä on helpompi ymmärtää esim. tennisesimerkin kautta: Tänään pelattavassa Ranskan avointen puolivälieräottelussa R. Nadal - N. Djokovic, Nadalille saa Betfairilla kertoimen 1.08. Ne jotko tuota lyövät saavat siis tietysti Nadalin voittaessa rahansa takaisin 1.08 kertaisesti. Jos taas N. Djokovic voittaa niin Nadalia kertoimella 1.08 myyneet saavat rahansa takaisin 13.50 kertaisena. On siis täysin sama asia lyödä kohdetta kertoimella 1.08 tai myydä toista vaihtoehtoa kertoimella 13.50. Kun lyöt kertoimella 1.08 niin annat toiselle/muille vaihtoehdoille kertoimen 13.50

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin