Sivu 1/1

Betfair talletus

Lähetetty:
Kirjoittaja Olpa
Kun yritän Betfairille tallettaa rahaa ja sieltä poimin sen viitenumeron. Laitan tiedot ym. nettipankissa ja yritän hyväksyä, niin tulee teksti, että viitenumero on virheellinen. Onko nyt vika minussa (otin ctrl+c:llä) vai betfairin tiedoissa? Vai laitetaanko tuo viite viesti-osuuteen? Tarvitseeko viesti-osuuteen laittaa tilistä mitään tietoa? Kun tuolta noita lukee niin saa käsityksen että se viite riittää... auttakaa avutonta :lol:

Re: Betfair talletus

Lähetetty:
Kirjoittaja pka
Olpa kirjoitti:Vai laitetaanko tuo viite viesti-osuuteen?
Juu, se pitää laittaa viestiosuuteen.

Re: Betfair talletus

Lähetetty:
Kirjoittaja Olpa
pka kirjoitti:
Olpa kirjoitti:Vai laitetaanko tuo viite viesti-osuuteen?
Juu, se pitää laittaa viestiosuuteen.
Kiitos nopeasta vastauksesta! Lukkoa vaan mode-sedät mun puolesta...

Lähetetty:
Kirjoittaja Pekka4082
Onko kellään ollut tänään korttitalletuksessa ongelmia, herjaa vaan, että talletus ei sallittu, ota yhteyttä pankkiin. Katetta on kortilla.

Neteller talletus

Lähetetty:
Kirjoittaja zoni80
Betfair perii Neteller-talletuksesta 1,5% maksun. Tallettaminen on kuitenkin ilmaista kokeilujakson ajan. Maksu palautetaan takaisin pelitilille 24h kuluessa.

Kuinka kauan tämä kokeilujakso oikein kestää ja mistä lähtien se alkaa? Rekisteröidyin Betfairiin viime keväänä ja tein ensimmäisen Neteller-talletuksen muutama viikko sitten ja yhä edelleen siellä näyttäisi lukevan punaisella, että talletus on ilmaista kokeilujakson ajan. Lähteekö se teksti pois sieltä sitten kun kokeilujakso päättyy? Päättyykö se kokeilujakso ikinä?

Re: Betfair talletus

Lähetetty:
Kirjoittaja jms
Ensimmäistä kertaa ikinä milleen bookkerille moneybookers -talletus EI mennyt instana perille. Nyt rahat hukassa. No rahojen väliaikainen hukassaolo ei ole ongelma vaan se, ettei pääse hyödyntämään mielestään hyvää tilaisuutta tilin ammottaessa tyhjyyttä epäonnistuneen talletuksen myötä. On tämä yks saatanan paskalafka. :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas: :peukkualas:

Edit:

Nonni, ny sitten tulivat jonkilaisella viiveellä. :peukku: