Sivu 1/1

Betfair & Komissiomuutokset

Lähetetty:
Kirjoittaja epe
Tervetullut muutos :D
www.betfair.com kirjoitti:KOMISSION ALOITUSKURSSIN MUUTOKSET

Big Brogher 2005 – kaikkien kohteiden aloituskurssi on 6%

Jalkapallo ja aasialaiset tasoitusvedot – Kesäkuun 1. päivästä lähtien 5%:n aloituskurssi poistetaan kaikista ”Aasialainen tasoitusveto” - ja ”Maaleja yhteensä” –kohteista. Tilalle tulee 1%:n tasakurssi (sama kurssi koskee kaikkia käyttäjiä).

Kriketin ”Over/Under 3,5 Runs” – Tässä täysin uudessa kohteessa voit ennustaa juoksujen kokonaismäärän yli tai alle. Kohde tulee ensimmäisen kerran pelattavaksi 26. toukokuuta Englanti – Bangtladesh –otteluun ja aloituskurssiksi asetetaan 2,5%.

Baseball – kaikkien kohteiden (Lopputulos / Juoksuja yhteensä / Run Line) aloituskurssi laskee 3%:iin 10.6. alkaen

Lähetetty:
Kirjoittaja brickster
1%

Toihan oli paras "ylikerroin" pitkään aikaan. :shock: :D

Lähetetty:
Kirjoittaja Potto
Milloinhan tulevat pysyvämmät muutokset myös muihin vetomuotoihin esimerkiksi jalkapallossa?

Itselläni menee jo tuon 5%:n komission takia huomattava osa muihin pelipörsseihin. Kaippa Betfair haluaa markkinajohtajana kokeilla, millainen vaikutus alemmilla komissioilla on kohteiden kysyntään.

Ei muuta kuin hampaat kiinni aasialaisiin ja maalimäärä-vetoihin.

Lähetetty:
Kirjoittaja Eltzu
Olen hieman tutkaillut jalkapallossa "Maaleja yhteensä" kohtaa ja aina aluksi siellä tuntuu olevan back/lay puolella mukavasti tarjontaa. Mutta kun tulee 1 tai 2 maalia niin livepeleissä kohde hiljenee lähes olemattomaksi tai kertoimet ovat todella huonot molemmin puolin. Ehkä tuo 1% komissio toisi kasapäin uusia pelaajia ja saisi myös minut kiinnostumaan "Maaleja yhteensä" kohteesta. Joten muutos saa ainakin minut hymyilemään. :)