Tänään on 11.07.2020, 01:30.

Veikkauksen voitoista tietoa verottajalle?

Vastaa Viestiin
Leku
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 09.02.2019, 18:04
Pisteitä: 1

Veikkauksen voitoista tietoa verottajalle?

Viesti Kirjoittaja Leku »

Veikkauksen voitothan ovat tunnetusti verottomia, koska niistä menee automaattisesti arpajaisvero. Se mitä yksittäinen pelaaja voittaa tai häviää ei periaatteessa pitäisi kiinnostaa verottajaa.

Kuitenkin ainakin suurista voitoista tietoa todistetusti lähtee. Esim. vuodelta 2012 olevassa MTV:n jutussa todetaan loton päävoitosta:

"– Voittajat saavat verotustodistuksen, koska verottajahan saattaisi muuten ihmetellä tällaista lisääntynyttä varallisuutta. Verottajalle ilmoitetaan, että on tullut iso voitto, josta arpajaisvero on maksettu, kertoo Veikkauksen tiedottaja Tero Talaslahti."

Uutisen mukaan "isoista voitoista" annetaan erikseen tietoa verottajalle. Oletan että puhutaan vähintään kymmenien tuhansien eurojen potista.

Mutta miten on pienempien voittojen laita? Esim. siinä tapauksessa jos joku sattuisi pelaamaan Veikkauksella pidemmällä aikavälillä voitollisesti, vaikkei mitään yksittäisiä jättivoittoja tulisikaan.

Onko verottajalla mahdollisesti joku tietokanta, josta näkee vaikka vuoden 2018 osalta että "Henkilö A jäi voitolle 15702 euroa" / "Henkilö B hävisi vuoden aikana 638 euroa"?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.02.2019 22:06 <nuhapumppu> ei kai se veikkaus tuota verottajalle ilmoita


Vastaa Viestiin