Tänään on 11.07.2020, 02:01.

Kiukutteleeko Veikkaus Fintotolle?

Vastaa Viestiin
labako
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 18.02.2004, 18:27
Pisteitä: 0

Kiukutteleeko Veikkaus Fintotolle?

Viesti Kirjoittaja labako »

Sekä veikkausta että ravipelejä harrastavana olen aika äkämystynyt Veikkauksen toiminnasta.

Veikkauksellahan oli pitkään järjestettävänään V-75 ja V-5 - pelit. Yhtiö olisi halunnut kaikki muutkin hevospelit itselleen, mutta ahneus kostautui: eduskunnassa oli riittävästi ravimiehiä, ja kaikki hevospelit tulivatkin Fintoton haltuun. Tästä Veikkaus tuntuu suivaantuneen.

Ravien finaalikierrosten yhteydessä Fintoto järjestää aina Jackpotin Toto-75:een. Finaalikierrosten ajankohdat ovat kaikkien tiedossa. Heti ensimmäisenä Jackpotlauantaina Veikkaus pani vakioon kaikkien aikojen bonuksen: 250 000 euroa jokaiseen toteutuvaan voittoluokkaan. Tämä linja on jatkunut sittemmin: kaikki Vakion bonuskierrokset eivät ole samana lauantaina kuin Toto-75 Jackpot, mutta hämmästyttävän usein ne osuvat samaksi päiväksi.

Tämän nokittelun seurauksena Veikkaus luultavasti itse menettää rahaa - onhan pelaajaryhmä varmasti osittain sama, eivätkä kaikkien rahat riitä kahteen isoon peliin samana päivänä. Siis pelaajat, Veikkaus ja Fintoto kärsivät kaikki.

Eihän tässä ole järjen hiventäkään.


Labako

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pka
Jäsen
Viestit: 904
Liittynyt: 30.01.2004, 22:53
Pisteitä: 371

Re: Kiukutteleeko Veikkaus Fintotolle?

Viesti Kirjoittaja pka »

Luultavasti tämä on juuri kiukuttelua siitä, että Fintoto sai Veikkauksen aiemmin järjestämät ravipelit itselleen.

Veikkauksessa jotkut olivat tästä hyvin katkeria ja esimerkiksi taistelivat kovasti siitä, että Veikkaus sai pitää "V75" ja "V5" tavaramerkit itsellään (vaikka eivät niitä käytä, eivätkä aiokaan käyttää), mikä on syynä siihen, että Fintoto joutuu järjestämään V75:n sijasta "Toto75":ttä.

Veikkauksessa läheskään kaikkia asioita ei tehdä järkevästi yhtiön tuottoa ajatelleen, vaan joidenkin siellä työskentelevien tuntemusten (mm. katkeruuden) perusteella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin