Tänään on 15.10.2019, 12:49.

PP-70 Veikkauksen boikotissa

Vastaa Viestiin
Pool
Jäsen
Viestit: 120
Liittynyt: 24.01.2004, 13:09
Pisteitä: 0

PP-70 Veikkauksen boikotissa

Viesti Kirjoittaja Pool »

Onko kellään tietoja miksi Veikkaus ei tällä hetkellä ota PP-70n otteluja listoilleen? Viimeisin PPn ottelu Pitkävedossa on 14.6. AC Oulu - PP-70, tulos 7-1. Veikkaus joutui tässä alentamaan Oulu kerrointa 1,50 -> 1,30. Oliko tässä joku pelaaja lahjottu, vai eikö Veikan mielestä joukkue saa päästää seitsemää maalia yhdessä ottelussa? (EIF-SoVo 8-0, mutta SoVo löytyy listalta 28/1)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Raakku
Jäsen
Viestit: 178
Liittynyt: 23.01.2004, 23:59
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Spain

Viesti Kirjoittaja Raakku »

Päivän Pravdasta poimittua:
JALKAPALLOILU
Veikkaus pisti PP-70:n karanteeniin oudon häviön jälkeen

Julkaistu: 1:00

Veikkaus Oy on pannut jalkapallon Ykkösen tamperelaisseuran PP-70:n karanteeniin toistaiseksi. Tampereen kakkosjoukkue kärsi kesäkuun 14. AC Oululle 1–7-tappion vierasottelussa, jonka tapahtumia kuvailtiin erikoisiksi. Tuon jälkeen PP-70 ei ole ollut pelattavissa Veikkauksen pitkävedoissa.

"PP-70 pudotettiin pitkävetolistoilta nimenomaan sen ottelun takia", vahvistaa Veikkaus Oy:n Juha-Matti Mäkilä.

Veikkaukselle ei ole tyypillistä Ykkösen joukkueen pudottaminen pitkävedoista useamman perättäisen ottelun ajaksi.

"Se peliesitys oli niin huono, ja joukkueen peliesitykset ovat olleet niin ailahtelevia, että sen takia PP-70 ei ole enää listoilla", sanoo Mäkilä.

Kakkosmaalivahti Pasi Laine pelasi kauden ensimmäisen sarjaottelunsa Oulussa. Vaihtomiehiä tamperelaisilla oli matkassa vain kolme. Ykkösmaalivahti Sergei Ussoltsev ei ollut Oulussa joukkueen mukana.

Pasi Laineen mukaan ottelu ei ollut ihmeellinen.

"Ottelu oli siirretty keskelle viikkoa, jolloin osa pelaajistamme joutui töiden takia jättämään ottelun väliin. Oli loukkaantumisia, kuten Ussoltsev. Suurin osa pelaajistamme oli ensin töissä, ja sitten lähdimme junalla vierasotteluun täysammattilaisjoukkuetta vastaan", Laine selittää.

AC Oulun verkkosivujenmukaan vastustaja oli yllättävän kesy. Avausjakso päättyi 4–0, ja oululaiset lisäsivät johtoaan kahdella maalilla, joista toinen oli PP-70:n oma maali ennen kuin PP-70 sai tilaisuuden kaventamiseen. PP-70:lle tuomittiin kaksi rangaistuspotkua, jotka epäonnistuivat.

Kerroin Oulun voitolle oli 1,50, ja myöhemmin kerroin pudotettiin 1,30:een. Oliko ottelu epäilyttävä?

"Avauskokoonpano erosi ennakkokäsityksestämme. Olihan se erikoinen ottelu, jossa oli erikoisia piirteitä", Mäkilä tyytyy toteamaan.

PP-70:n taustaorganisaatiosta on tullut osakeyhtiö, kertoo joukkueenjohtaja Erkki Nieminen. Yhtiön oli tarkoitus ottaa joukkueen sarjapaikka haltuun keväällä, mutta muutosta ei ehditty tehdä ajoissa.

Niemisen mukaan PP-70:n takana on yksityishenkilöitä, joihin lukeutuu muun muassa vedonlyöntibisneksessä toiminut tamperelainen Petri Pietilä. Häntä ei eilen tavoitettu kommentointia varten.

"Pietilä on tuonut seuraan tiettyjä panostuksia. En halua summista puhua", Nieminen sanoo.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Abelardo
Jäsen
Viestit: 1099
Liittynyt: 05.12.2004, 23:30

Tuotto: +32.25 yks.

Palautus%: 100.97%

Panosten ka: 12.98 yks.

Vetoja: 257

Pisteitä: 5
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Abelardo »

Tuli pelattua tuohon otteluun:

BET24: AC Oulu - PP 70 1/1 7-1 2.00

Vaikka ei ollut tietoa, että PP-70 on noin heikolla kalustolla liikenteessä.
Nyt jälkeenpäin kun lukee tuota Raakun lainausta niin olisi se vaan mahtava homma jos jostakin saisi noin hyvää infoa otteluista etukäteen.
Kakkosmaalivahti Pasi Laine pelasi kauden ensimmäisen sarjaottelunsa Oulussa. Vaihtomiehiä tamperelaisilla oli matkassa vain kolme. Ykkösmaalivahti Sergei Ussoltsev ei ollut Oulussa joukkueen mukana.
Mutta joukkueiden kotisivujen/palloliiton otteluennakot on aika mitään sanomattomia. Eikä joukkueiden kokoonpanoja taida saada mistään selville, vaikka peli olisi jo käynnissä. Palloliiton pöytäkirjoihin pelaajalista päivittyy aina sillä kaverilla joka tekee maalin, muuten se on tyhjä.. valitettavan usein näin.

Ei voi muuta sanoa kun, että turhauttaa tuollainen. Olisi ("helppoa") rahaa tiedossa jos info kulkisi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Veikkaus”