Tänään on 21.05.2018, 17:51.

MM-ralli, Kypros

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

MM-ralli, Kypros

Viesti Kirjoittaja Shane »

Tälle kertaa määrää laadun kustannuksella.. :wink: no ei sentään mutta tuli kuitenkin lätkittyä tähän kisaan tavallista enemmän vetoja, panokset toki pidän normaalia pienempinä koska kisa on vaativa ja keskeytyksiä nähtäneen paljon. Kisahan on hyvin samantyyppinen mitä kaksi viikkoa sitten Sardiniassa.

NordicBet: Grönholm - Loeb 2 1.65
Ei Bossella tai juuri kenelläkään muullakaan ole tällä hetkellä mitään sanansijaa Loebin vauhtiin. Mies pysyy tiellä vuorenvarmasti, Michelin on selvästi Pirelliä edellä renkaissa ja kun autokin pelaa yleensä moitteetta niin edessä lienee samanlainen ylivoimainen näytös kuten kaksi viikkoa sitten. Expekt tarjoaa vain 1.40 Loebille tähän pariin.

NordicBet: Gardemeister - Märtin 1 1.90
Märtin oli ihan odotetusti vaikeuksissa Sardiniassa, ja nousi vain muiden ongelmien ansiosta lopputuloksissa neljänneksi. Esim. Garde oli häntä selvästi nopeampi ilman ongelmia ajaessaan (menetti muiden huolien lisäksi tasan 5 min lauantain keskeytyksessään mutta silti hävisi Märtinille tuloksissa vain 4 min). Tuskin mikään on kahdessa viikossa muuttunut Märtinin osalta, käsittämättömän vaisu on mies ollut. Fordin ongelmat viimeksi toki huolestuttavat, mutta yleisesti Ford on ollut vuosia melkoisen panssarivaunun maineessa, ja teamin kuskit ovat olleet korkealla juuri näissä erityisen raskaissa kisoissa. En jaksa uskoa, että näitä ongelmia olisi nyt kahdessa kisassa peräkkäin.

Centrebet: Grönholm top3 1.80
Jos on Loeb rallimaailman tämän hetken selvä hallitsija, on Solberg yhtä selvä kakkonen ja Bosse kolmonen. Tämä nähtiin viimeksikin, Bosse saattoi jopa kaataa kesken kisan mutta silti hän kipusi leikittelevän kevyesti kisan kolmanneksi ohi mm. ilman mitään ongelmia edenneen tallikaverinsa. Jos auto vain toimii ja kuski malttaa mielensä yrittämättä liikoja, on tämä ihan varma nakki. Haastajia ei yksinkertaisesti ole!

Centrebet: Grönholm - Märtin 1 1.60
Tähän nyt on kaikki oleellinen jo sanottu, ilman ongelmia varma nakki tämäkin.

Centrebet: Gardemeister - Rovanperä 1 1.70
Rovanperä oli melkoinen tähdenlento Sardiniassa, mutta hurjalla riskillä mies tulikin (myös omien sanojensa mukaan) ja niinhän homma sitten päättyi odotetusti ulosajoon viimeisenä päivänä. Kuitenkin, Rovis oli palkintopallisijoituksessa kiinni lähinnä muiden epäonnen ansiosta, ei hän olisi esim. juuri Gardelle tai Bosselle mitään voinut jos nämä olisivat tulleet koko ajan tietä myöten ja ilman ongelmia. Nopeasti pätkäajoista laskettuna ainakin minuutti olisi tullut Gardellekin tappiota.

Centrebet: Stohl - Kresta 2 1.95
En ymmärrä Stohlin suosikkiasemaa tässä, mies ajaa satelliittiteamin citikalla Krestan tehdas-Fordia vastaan, ja lisäksi hävisi tälle selkeästi pätkäajoissa ja lopputuloksissakin kaksi viikkoa sitten. Stohl lienee tässä myös herkempi keskeyttäjä, yksityisteamin auto on aina askeleen tehdaspeliä jäljessä ja niin lienee vastaavasti huoltokin eri osa-alueilla. Kresta on lisäksi ollut suht. varma maaliintulija tänä vuonna, ainoa kupru on tuo Uuden-Seelannin shakedown-ulosajo.

Lisäksi pohdinnan arvoinen kohde jota en kuitenkaan pelannut ainakaan vielä:
Gardemeister Top3 centrellä kertoimella 5.00. Viimeksi tosiaan hyvää vauhtia ilman ongelmia ajaessaan. Jos jollain kärkikolmikosta on "riittävästi" ongelmia niin, Garde lienee Duvalin kanssa seuraavana jonossa änkemässä pallille.

"Varmaa rahaa" voisi puolestaan hakea Loeb+Solberg voittajavedolla Nordicilta (2.25 & 3.50 => 1.37). Aivan saletistihan jompikumpi näistä kisan vie, mutta kerroin on kyllä vähän turhan pieni..


EDIT: Korjaus tuohon Solbergin voittajakertoimeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: MM-ralli, Kypros

Viesti Kirjoittaja Shane »

Shane kirjoitti: NordicBet: Grönholm - Loeb 2 1.65

Centrebet: Grönholm - Märtin 1 1.60
Jos joku pelasi nämä niin varmaa rahaa löytyy jo.. Expektillä Bosse-Loeb 1 2.90 ja Bosse-Märtin 2 2.90.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”