Tänään on 22.06.2018, 22:32.

Golf US Masters 7-10.4.2005

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Golf US Masters 7-10.4.2005

Viesti Kirjoittaja JAH »

Eiköhän ole tämän palstan golf-asiantuntijoidenkin astua esiin ja kertoa lajista kiinnostuneille mukavia kohteita? Kuitenkin kun viikonloppuna tulee tuon parissa valvottua, olisi mukava heittää kehiin muutama veto.

Sää: Kahtena ensimmäisenä päivänä yllättäjät voivat olla korkealla, sillä sääoloista on luvattu epävakaita. Kuitenkin yleensä loppukierroksilla jännitys tuppaa lamaannuttaa tuntemattomat nimet.

Kenttä: Kokemuksen puolesta puhuu sekin, että Augustan kenttä tunnetaan erittäin vaikeana kenttänä, joka ehdottomasti suosii fairway-pelaajia, jotka eivät palloaan väylien ulkopuolelta juuri hae. Greenit ovat myös erittäin nopeita, joten puttipelissä tämä kisa viime kädessä kuitenkin ratkaistaan.

Pelit: Oma suosikkini turnauksen voittajaksi on Vijay Singh (10%). Massojen ikisuosikki Tiger ei kuulu ainakaan omaan TOP 5 -listaani. Toinen suosikki on huikean nousun viime kisassa tehnyt Mickelson, mutta kertoimet eivät tällä kertaa riitä. Itse yritän haeskella maistuvia yllättäjiä, joita sitten voi mahdollisesti myydä viimeisenä päivänä hyvällä tuotolla. Tähän asti on tullut pelattua kuitenkin ainoastaan Tanskan Björniä(2%), joka parhaimmillaan kykenee loistopeliin mutta tosiasiassa ei ole ollut viime aikoina huippukunnossa. Kuitenkin kun Betfairilta irtoaa 200 kertaa rahat takaisin, niin tuli tuohon iskettyä suhteellisen iso panos. Muita mahdollisia yllättäjiä nähdäkseni voivat olla Espanjan Olazabal sekä Englannin Donald. Heidän kuitenkin on uumoiltu olevan lähellä TOP 10, joten mistään jättiyllätyksestä ei näiden herrojen kohdalla voida puhua.

Olisi mukava kuulla muidenkin ajatuksia, sillä kisahan käynnistyy jo huomenna torstaina ja ainakin jostain aikaisemmista kommenteista (suurvoittojen menetykset vikoilla rei'illä :wink: ) päätellen täältä löytyy muitakin golfista kiinnostuneita... :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1434
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1156
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

No mikään asiantuntija en ole, mutta heitänpä omia ajatuksiani kuitenkin, jos niistä jotain iloa on.

Singhiä ja Mickelsonia pidän myöskin kisan suurimpina suosikkeina. Tigerin menestys majoreissa (ja muutenkin) viimeisten 2-3 vuoden aikana on ollut hyvin keskinkertaista. Suosikkiasema on siis ansaittu lähinnä nimellä ja vanhoilla meriiteillä, varsinkin kun tarkkuutta ja hyvää lähipeliä vaativa Augustan kenttä ei tiikeriä ainakaan suosi.

Näin ollen kisan parhaat pelit ovat mielestäni.

Singh vs. Woods 2.25 Pinnacle
Mickelson vs. Woods 2.26 Pinnacle

Näitä sopivasti panostaen, kun ovat kuitenkin toisistaan riippuvaisia vetoja. Prosentteja en lähde arvaamaan, mutta en tiikeriä nykynäytöillään saa suosikiksi kumpaankaan pariin, eli erinomaisia kohteita.

Singhiä pääsee tosiaan pelaamaan voittajaksi esim. Betfairille, kerroin 10,5 (-komissio) ja viiden joukkoon, sama paikka, kerroin 3,05 (-kom.)

Pari muuta silmään osunutta nimeä: Retief Goosen osoitti viime vuoden US Openissa hallitsevansa liukkaat viheriöt noustessaan voittoon viimeisellä kierroksella griinien ollessa ehkä liukkaammat kuin ikinä missään. Augustassa griinit ovat perinteisesti liukkaat myös ja Retiefillä on täältä meriittinä kakkossija kolmen vuoden takaa, joten kenttä sopii. Goosenin alkuvuoden virekin on ollut parempi kuin esim. vuosi sitten, joten lähtökohdat kisaan näyttävät hyviltä.

Peliin Goosen voittajaksi kertoimella 17 (pinny) ja viiden joukkoon kertoimella 4,5 (centre)

Olazabal on tosiaan ollut paremmassa kunnossa kuin vuosiin sijoittuen Tourilla kolme kertaa peräkkäin kympin sakkiin. Viime viikonlopun Bellsouth-kisassa sössi itse voiton missaamalla kahdesti parimetrisen voittoputin. Mickelson tuli ja kuittasi uusinnassa potin.

JM:lle pari vetoa:

Best of group (Olazabal, Couples, Langer, Faldo, Woosnam)
2.6 Pinnacle (On tippunut pinnyllä reippaasti, mutta betfairilla sama ryhmä ja vielä ihan pelattava kerroin)

Tässä has-been -joukossa Olazabalin nykyvire selkeästi paras. Esim. Woosnam ei ole pelannut tänä vuonna Tourilla kertaakaan. Couples ollut kerran kympin sakissa, mutta siinäpä joukon maineteot tältä vuodelta.

Lisäksi vielä Olazabal top 5, kerroin 11 (centre)

Nuo centren kertoimet top 5 vedoille ovat muuten yllättävän korkeita. Pieksevät monessa kohtaa betfairin kertoimet, jotka ovat olleet tämän tyylisissä vedoissa yleensä selkeästi korkeimpia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikko82
Jäsen
Viestit: 495
Liittynyt: 15.09.2003, 16:46
Pisteitä: 8
Paikkakunta: Lahti///Malesia...Jne ?

Viesti Kirjoittaja mikko82 »

Kauden tärkeimmän turnauksen alkuun enään tunteja ja sitten nautinto alkaa. Vedot itselläni menneet aina Majoreissa huonommin kuin toureilla, mutta yritetään.
Itse en tiikeriä aliarvioisi, kaveri ollut kuitenkin muistaakseni tällä kaudella kärkimiehistä paras/toiseksi paras greenin lähestyjä ja se minusta kertoo hyvästä vireestä. Tilastot ovat aivan eri luokkaa kuin viime kaudella, tällä kaudella jotain yli 70% oli ainakin viimeksi kun katsoin. Puttaamisessa tiikeri kuitenkin ihan porukan huippua ja par5 ollaan kahdella päällä, jos avaus pysyy väylällä, joten niistä on luvassa ainakin birdejä. Masters kun vielä on tiikeri suosikki major niin luulen hänen olevan kärjen vauhdissa, jos jo mainitsemani avaukset pysyy poissa metsiköstä.

Make the cut, expekt
Fred Funk 1.64, Betfairilta voi saada paremman
lisätään vielä Johnson 1.44, Unibet

Voittaja, Betfair
Fred Funk 250-260 -komissio
Zach Johnson 95 - komissio


Funk sekä Johnson hyviä greenin lähestyjiä, joka minulla painaa eniten. Johnson pituuskin riittää ihan kärkimiehille, hänelle ainoa ongelma on paineiden kestäminen. Mies on kuin Yhdysvaltojen oma Gregory Havret. Aina kun hän on pelannut aivan kärjessä (esim viimeksi Players Champions, joka on "viides" major) hän on käsittämättömästi romahtanut. Huolimatta pahoista tunaroinneista Playersissä hän sijoittautui top10:hiin. Resurssit aivan maailman top5:seen kunhan pää kestää. Funk taas voitti Playersin, mutta kertoimiin se ei ole paljoa vaikuttanut. Itse en näe sillä olevan ainakaan mitään haittaa kun on kauden rahakkaimman kisan voitto taskussa, kyllä itseluottamus on huipussa. Monet voivat sanoa ettei kyseistä kisaa voinut edes golf kilpailuksi sanoa (tuuli olojen takia), mutta kyllä hän minusta kisan voiton ansaitsi, kun oli kilpailun paras greenin lähestyjä. Hänen ainoa ongelmansa on ehkä lyönnin pituus, kun Augustan väylät ovat todella pitkiä, varsinkin pari par4:sta ja par5:sta. Varmana lähestyjänä hän minusta kerrointaan parempi sijoitus cutin selvittäjäksi. Kumpaakin puoltaa myös se asia , että Mastersin osallistuja määrä muita majoreita reilusti alhaisempi ja osallistujistakin noin 15 kpl vanhoja mestareita, joilla on elinikäinen osallistuja oikeus. Heillä tuskin edes monella mahdollisuutta selvittää cuttia.

ps. Karmeesti kirjoitusvirheitä, en ota vastuuta :oops: Kiireellä tuli kirjoitettua.

Edit: Itsekkin ihmettelin Centren korkeita top5 kertoimia, esim Mcdowellille sai 32.25 ja betfairilla sen pystyi myymään 16.5.

edit2: Huonommin ei oikein voi vihjata, surkeaa Mikko ..... :oops:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut mikko82, 09.04.2005, 19:35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Rahan tuloa ei voi estää, se täytyy vain kestää !

Seuranta , kaikki vihjatut kohteet

Seuranta

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

Mielestäni Unibet tarjoaa maistuvan kertoimen kisan voittotuloksesta.

Yli 278,5 lyöntiä @ 1.85 (60%)

Tuo 60% on vielä aika varovainen arvio. Kahdelle ensimmäiselle päivälle ennustettu huono sää ei ainakaan lisää hyviä kierrostuloksia.


Lisäksi tuo Betfairilta löytynyt tarjous Group of 5: Olazabal oli mielestäni aivan loistava löytö. Siihen tuli mätkäistyä pitkästä aikaa huomattavasti isoin golfsatsaukseni. Arviota en edes kehtaa sanoa, mutta uskoakseni 2.50-tasolla ollaan räikeässä ylikertoimessa kun vastassa Olazabalilla tuossa ryhmässä todellakin on "Past Champions"! :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


seawolf
Jäsen
Viestit: 60
Liittynyt: 24.08.2003, 09:54
Pisteitä: 0

Kysymys?

Viesti Kirjoittaja seawolf »

Unibetillä head to head veto ,mutta perässä vielä teksti 2 palloa.
esim näin...

Golf-The Masters-18 reikää - 2 palloa
Aika Kohde 1 X 2

22:50 Clarke, Darren - Johnson, Zach
1. kierros, 18 reikää
The Masters. Parit eivät välttämättä ole virallisia pareja.

Mitähän kyseinen veto muoto tarkoittaa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1434
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1156
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Tuo 2 palloa lienee joku sanakirjasuomennos englannin two-ball ilmaisusta. Kyseessä on siis käytännössä puhdas head-to-head veto. Tuo viittaus virallisiin pareihin tarkoittanee sitä, että eivät välttämättä pelaa samassa parissa tai kolmen ryhmässä, vaan saattavat lähteä kentälle eri aikaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

Sää on kurja, siitä kertoo jo seuraava:

"Due to a weather delay tee times will start at 12:30pm ET with a two-tee start."

Joten uusi yritys illemmalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

Pitäisi varmaan rueta myymään pikkuhiljaa jotain, ettei yli rekkakuormallista tulisi lunta lopulta tupaan. Amatöörin tuuri on ollut sen vakuuttavaa, ettei ehkä kannata luottaa sen jatkumiseen... :wink:

Donald on jatkanut hyviä otteitaan ja kerroin onkin laskenut Betfairlla 46 ---> 13. Tätä myyntiin, sillä en jaksa uskoa miehen hermojen olevan vielä Masters-kunnossa.

Björn on saanut juuri kaivatun alun turnaukselleen ja kerroin on romahtanut 200 ---> 40. Tähän herraan usko kuitenkin riittää ja myyntiin ei häntä ainakaan vielä laiteta vaikka sure win olisi jo tässä vaiheessa mukava. Onhan sitä pakko silti johonkin näkemykseensä luottaa!


Laittakaahan arvioitanne 3. kierroksen hedareihin kun ovat saaneet swingailtua tuon toisen kiekan ensin loppuun! Ehkäpä jo tänään todella pääsisi nauttimaan Neloselta suorasta golf-lähetyksestä muutenkin kuin kaatosateen osalta! 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”