Tänään on 20.06.2018, 05:03.

WRC Propecia Rally of New Zealand 8-10.4

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

WRC Propecia Rally of New Zealand 8-10.4

Viesti Kirjoittaja Neo »

H2H #1: Loeb - Märtin: Loeb @ 1,72 Centrebet (65%)
Tässä on päässyt Centrelle tulemaan paha arviointivirhe herrojen välisestä erosta - olisiko alkukauden tulokset painaneet liikaa vaakakupissa? Yksinkertaistaen Loeb:lla on parempi auto, ranskalainen tulee todennäköisemmin maaliin ja voittaa hyvin todennäköisesti tämän parin jos herrat tulevat maaliin ilman ongelmia.

Citroen on ollut alkukaudella ongelmissa, mutta Loeb näytti Meksikossakin mihin pystyy ajamalla, vaikka kärsi 4-5 minuuttia ongemista jo alkurallista. Hieno nousu sijalle 4 ja Loeb veteli aivan kärkiaikoja loppurallin. Vastaavasti muiden epäonni on siivittänyt Märtinin joka kisassa 1-3 pykälää liian hyviin suorituksiin, ja Markko on kerännyt maaliin pääsyllä hyvät pojot.

Tällä hetkellä Solberg & Loeb & Grönholm on selvästi edellä muita, ja Märtin on statisti jos Citikassa ei ole ongelmia. Kisan voitostakin tarjoan Loeb:lle 22-23%, kun Märtin voittaa vain n.10% todennäköisyydellä: selkeää kauraa kumpi näistä on parempi. Olisiko Loebin huonon onnen aika loppua? Expektillä on tämä pari 1,50 Loeb, ja siinä on oikea taso.

Edit: BAW tarjoaa tuohon vain 1,40 Loeb!

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

H2H #2: Duval - Gardemeister: Gardemeister @ 2,00 BAW (55%)
Toinen hedaritipsi menee suomalaiselle. Nyt täytyy sanoa heti alkuun se, että mie en ole tosiaan iloinen Garden suorituksista tänä vuonna vaikka pisteitä onkin ropissut noin paljon. Monten jälkeen Garde on ollut aivan liian hidas, Ruotsissa oltiin ihan kahvilla ja Meksikossakin vauhti oli kyllä hävettävän kaukana kuumimmasta kärjestä. Suomalainen on kuitenkin päässyt joka kisassa maaliin ja noussut muiden epäonnella hyville sijoille - ralli on formuloiden tavoin myös kestävyyslaji, pelkkä nopeus ei riitä.

... josta onkin hyvä esimerkki Duval. Belgialainen oli Gardea selvästi nopeampi Montessa mutta ajoi pöpelikköön. Kun Garde luisteli täysin hukassa Ruotsissa, Duval ajoi sielläkin kovempaa mutta tuloksena teknisten murheiden jälkeen keskeytys. Meksikossa Belgialainen oli myös aivan eri luokassa kuin Garde, mutta eipä vain päässyt maaliin. Nyt voisi kysyä että mitä helvetin järkeä tipsata Gardea tähän ;) Syy on kuitenkin se, että nyt ollaan Garden alustalla ekaa kertaa tällä kaudella: Uuden Seelaannin tiet on niin lähellä Suomen olosuhteita mitä vaan voi ulkomailla olla, joten tämä sopii meille. Lisäksi Duvalin "shokkialku" kauteen pakottaa miehen ajamaan varman päälle ja vain maaliin - riskien ottoa on pakko vähentää. Garde voi puolestaan luukuttaa menemään minkä pääsee, ja toivotaan nyt että mies pysyy ladulla eikä aja pihalle: Garde ei kyllä häviä tätä hedaria ilman ongelmia, eikä tän kauden statseilla varsinkaan ole sen todennäköisempi keskeyttämäänkään mitä Duval. Ainakaan olennaisesti.

Voi olla että 55% on jopa vähän alakanttiin mutta pääasia on se, että ei Duval tässä voi millään olla suosikkina - ei tällä alustalla ja näillä lähtökohdilla. Tämä löytyy Centreltä myös 1,95 jos ei BAW:lle ole tiliä.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Shane »

Loeb ei ole juuri viihtynyt Uudessa-Seelannissa, mm. viime vuonna vauhti oli hyvinkin vaisua, joten enpä itse tuohon koske. Duvalinkin epäonniputki katkeaa varmasti joskus, joten en komppaa sitäkään varsinkin kun hän oli jo viime vuonna ihan kohtalaisessa vauhdissa ko. kisassa :) Sen sijaan:

NordicBet:

Atkinson 1.55 - Galli 2.15
Galli on kisan musta hevonen ehdottomasti! Ruotsissa aivan huikeaa vauhtia ennen ongelmia (joista tosin osa oli itse aiheutettuja), kuten myös hyvin Uuden-Seelannin kaltaisilla teillä Suomessa kahtena viime vuonna ('04 N-ryhmän voitto suomalaisten nenän edestä yli 4 minuutin marginaalilla!). Atkinson on hänkin kieltämättä ajanut hyviä aikoja sekä Ruotsissa että Meksikossa, mutta varmuus onkin ollut sitten täysin kateissa enkä usko että näkee maalia täälläkään. Melkein kotikisa, niin näyttöhalut ovat varmasti kovat ja metsä soi parin hyvän pätkäajan jälkeen.. Ja vaikka tiellä pysyisikin niin ei varmasti lyö Gallia noin kevyesti mitä kertoimet antavat ymmärtää. Mielestäni Gallin pitäisi olla jopa suosikki tässä, mutta tyydytään nyt varovaisesti arvioiden 50-50 -asetelmaan, siinä ei ainakaan ole yhtään liikaa hänen hyväkseen.

Solberg 1.55 - Grönholm 2.15
Bosse pärjännyt aina hyvin Uuden-Seelannissa, plakkarissa voitot vuosilta '00, '02 ja '03, joista kaksi jälkimmäistä ylivoimaisia. Viime vuonna kakkonen yhden kaadon siivittämänä, kuitenkin vain 5,9 sekuntia voittaja Solbergille hävinneenä! Ja Ruotsihan näytti, että vauhti on vielä tallella, vaikka vähän vaisummin ovat viimeisimmät kisat menneetkin. 50-50 on tämänkin oltava.


Centrebet:

Kresta 1.90 - Schwarz 1.90
Huonolla autolla usein vielä aika epävarmasti ajava "puolieläkeläinen" Schwarz vastaan nouseva kyky ja jos ei nyt ihan voittaja-autoa niin kuitenkin varsin kilpailukykyistä Fordia kuskaava Kresta, joka oli miehistä nopeampi sekä Montessa että Meksikossa (Ruotsissahan Schwarz ei ajanut mutta Kresta löi tasaisella ajollaan sekä Paasosen että Ekströmin Skodat siellä). Ihan ihmeellinen kerroinasetelma, joku 55 % nyt irtoaa aivan kevyesti Krestalle tähän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Shane, 06.04.2005, 21:28. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Solberg on tällä hetkellä sen verran nopeampi ja varmempi kuski että tuo pari ei ole minusta 50-50 tilannetta nähnytkään :D Noilla kertoimila pelaisin itse ennemmin Solbergia kuin Grönholmia. Yhdelläkään bookkerilla ei ole kuin yksi selvä voittajasuosikki eli Solberg, ja ei ne kaikki niin väärässä voi tässä olla 8) Kuten eivät olekaan. Aika kova väite minusta 50-50, vaikka toki tieprofiili sopiikin Bossen tyyliin ja se voi hyvällä onnella pysyä jopa tiellä :D

Gallista voisin olla jopa samaa mieltä, ja taidan itsekin koittaa sitä. Ihan hyvät pointit on tuossa, en itse lähtenyt hirveästi arvioimaan näitä "oudompia" kuskeja kun on niin heikosti dataa tän tason autoilla mitä verrata.

Kresta on vähän niin ja näin, on sen verran epävarma kuski vielä että taidan passata tuon. Toi Duvalin epäonni kyllä loppuu varmasti kohta, mutta kuten sanottu, kaverin pitää ajaa nyt sen verran varman päälle että ei taatusti voita Gardea jos meidän pojalla ei satu auto laukeamaan.

Edit: mielenkiinnosta ja vertailun vuoksi: mitä saisit prosentteja Shane tuohon Nordicin H3H vetoon? Itse laskeskelin Solberg-Loeb-Grönholm aika tarkkaan 40-30-30, pykälä suuntaan tai toiseen mutta hyvin lähellä tuota. Näin ollen ei pelattavaa, mutta mitä sie saisit? 8)

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Shane »

Neo kirjoitti: Edit: mielenkiinnosta ja vertailun vuoksi: mitä saisit prosentteja Shane tuohon Nordicin H3H vetoon? Itse laskeskelin Solberg-Loeb-Grönholm aika tarkkaan 40-30-30, pykälä suuntaan tai toiseen mutta hyvin lähellä tuota. Näin ollen ei pelattavaa, mutta mitä sie saisit? 8)
Niin, kyseessähän on vain perjantaita koskeva veto joten pelkoa/toivoa esim. ulosajoista on vähemmän, huomasithan tämän..? Kyllä minä liputan edelleen Grönholmin puolesta niin että isken 35-30-35 tuohon. Olihan Bosse näistä kahdesta nopeampi sekä Montessa että Ruotsissa ensimmäisen ajopäivän jälkeen (Meksikossa Burns-taktiikalla 20 sekuntia perässä). Ja nyt tosiaankin ollaan teillä joilla Grönholm on parhaimmillaan kuten historia on osoittanut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Olpa
Jäsen
Viestit: 187
Liittynyt: 07.02.2005, 12:25
Pisteitä: 16

Viesti Kirjoittaja Olpa »

Solberg kärsinee hieman tien avaajan paikastaan ja jotenkin uskon Grönholmiin ja Loebiin. Vaikka Loeb ei yleensä täällä ole pärjännyt niin uskon että oppii pikku hiljaa ajelemaan myös Uudessa-seelannissa. "Jos pystyt pärjäämään Suomessa, pärjäät missä vaan" on ralli legendojen vanha sanonta ja uskon että Loeb menee kovaa varsinkin kun auto on iskussa. Grönholm menee kovaa missä vaan ja kyllä sen voiton on pakko kohta taas tulla ja Uusi-Seelanti sopinee siihen. Solberg liukastelee ensimmäisenä, ulosajon vaara on mielestäni todennäköisempää kuin muilla ja uusi auto. Toki se hienosti toimi Meksikossa, mutta usein nuossa on tekniikassa murheita eikä ne aina heti ekassa kisassa tule esiin. Joten pelini on Grönholm - Loeb (80% peleistä) ja Loeb - Grönholm (20%).

Nordicbet:

Solberg - Grönholm 2 (2,15) maistuu kovastikkin.
Atkinson - Galli 2 (2,15) ei niin paljon, mutta Atkinson on epävarmempi kuski. Toki Gallikin sitä on ja Atkinsonille kuitenkin tutut tiet, joten tähän ei panosteta mitenkään liikaa.

Kresta ajanut ulos testi EK:lla ja kisa päättyi siihen, koska auto on korjaus kelvottomassa kunnossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Shane »

No niin, Galli koko joukon nopein shakedownissa! Mutta Kresta tosiaan ulos niin rajusti, että itse kisa jää väliin. Saapa nähdä miten centren säännöt menee tässä asiassa, juuri nyt ei pääse tarkistamaan kun ei sivut aukea lainkaan.

http://www.wrc.com/page/BreakingNewsDet ... 55,00.html


EDIT: Nyt aukesi, ja kyllä tuosta sääntöjen mukaan pitäisi tulla panokset takaisin. Centrellä muuten on nyt 1.90 Atkinsonille Gallia vastaan, joten jos joku tuon Gallin aiemmin pelasi niin senhän voi nyt surettaa pois niin halutessaan..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”