Tänään on 20.06.2018, 07:36.

Alppihiihdon MM - Sunnuntai 30.1. 2005 Super G (N)

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Zup
Jäsen
Viestit: 390
Liittynyt: 07.02.2003, 15:03
Pisteitä: 2

Alppihiihdon MM - Sunnuntai 30.1. 2005 Super G (N)

Viesti Kirjoittaja Zup »

Taas ollaan bookkerien kanssa eri mieltä Meissnitzerin tasosta, tai oikeammin kunnosta. Meissnitzerin vire on kyllä ollut parantumaan päin, mutta jotenkin tuntuu jotta kun nuo kaikki neljä TOP10 sijoitusta tuli kaikki Cortinassa, niin että rinteelläkin saattoi olla tekemistä niissä. Siinäkin vaan on yksi mutta: ei Cortinan rata erityisen hyvä hänelle aiemmin ole ollut. Ennen noitahan Ainoa TOP10:iin murtautuminen olikin kauden alussa napattu yllätysvoitto kauden toisessa SuperG:ssä. Tällä kaudella ailahtelevuus huomattavaa (25, 1, 27, 10 ja 6). Lisäksi vauhti Santa Caterinan syöksyissä ei vielä ollut mitenkään noteerattavan hyvä. Eli nyt kun pelataan samaa vastusta vastaan niin kannattanee huomioida, etten pidä Meissnitzeriä juuri minään :wink: . Toki hyvänä päivänä ei mahdoton vieras palkinto korokkeella mutta epävarmuus on leimannut montaa laskua tällä kaudella.

Hieman vastustajista:
Dorfmeister, täällä voitto heti ensimmäisessä syöksyssä joten sopeutui heti uudelle reitille. SG-tulokset tällä kaudella: 1, 13, 4, 5 ja 14. Kuuluu varmasti suurimpiin mitalisuosikeihin ja ansaitsee olla M:ia vastaan suuuuuuri suosikki.

Montillet, on syöksyssä ollut oikeastaan siinä vauhdissa mihin on odotettu, mutta SG:ssä sijoitukset heitelleet kuin M:lla. Viimeisestä kuitenkin vihreää valoa näyttävä 4. sija. Näillä rinteillä syöksyjen yksi vakuuttavammista vuoden alussa, joten kyllä Montillet on suosikki M:ia vastaan.

Tällä erää viimeiseksi kohteeksi jäänee Maze. Hän aloitti tässä lajissa kauden lähtönumeroilla lähellä kuuttakymmentä ja nyt kuuluu arvioissani TOP10 porukkaan. Lisäksi hänellä on jo useita laskuja enemmän alla tuossa rinteessä, sillä Recchia satutti päänsä jo syöksyn harjoituksissa silloin kuukauden alussa kun täällä käytiin. Sinänsähän Italian joukkueella lienee eniten rinnepäiviä tuolla, mutta kilpaa Recchia ei ole vielä siellä päässyt laskemaan. Muuten Recchia kyllä vähintään samantasoinen Mazen kanssa SG:ssä. Nyt pieni altavastaaja.


Pelit: Dorfmeister - Meissnitzer 1 1,7 (6/10) Bet24
Pelit: Meissnitzer - Montillet 2 2,00 (4/10) NB
Pelit: Recchia - Maze 2 2,1 (5/10) NB

Ps. toivotaan Kildowlle ja Mancusolle hyvää menestystä huomenna

E: kijriotus vihre: 2,00 tuo montillet, eikä 2,05

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 390
Liittynyt: 07.02.2003, 15:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

No mazea lisää...

Ranskaisen paikka tulee olemaan Mazen takana samalla todennäköisyydellä kuin Italialaisenkin.

Pelit: Jacquemod - Maze 2 1,95 (3/10)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”