Tänään on 24.05.2018, 00:28.

Ampumahiihto 18.12.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Ampumahiihto 18.12.

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Vetoja pukkaa taas oikein urakalla:

Unibet:
Zaitseva - Akhatova 2 2.25
Bailly - Pyleva 2 2.20


Akhatova lähtee 10 sekunnin takamatkalta, mutta on yksi kiertueen varmimmista ampujista. Hiihtovauhdeissa ei yleensä ole merkittävää eroa kummankaan hyväksi (joskus Zaitsevalla hurjia hiihtopäiviä). Joten jos hiihdossa ei eroa synny, niin yksikin ohilaukaus enemmän Zaitsevalle merkitsee Akhatovan voittoa. 45% voisi olla oikeahko arvio.

Bailly ja Pyleva lähtevät käytännössä yhtä aikaa (4 sekuntia eroa). Pyleva on kuitenkin huomattavasti parempi ampuja eikä hiihtovaudissakaan yleensä jää isommin Baillylle (toissapäivänä Baillylla oli superpäivä hiihdon osalta). Pidän Baillya vain marginaalisena suosikkina, joten 48-49% Pylevalle (esim. nordicilla parin kertoimet 1.80-1.90 ja centrellä molemmilla sama voittajakerroin).

Nordic:
Disl - Poiree 1 1.65
Apel - Henkel 1 1.60


Dislilla on 12 sekuntia etumatkaa ja hän luultavasti hiihtää myös tänään sen verran kovempaa kuin Poiree, että yhteen ylimääräiseen ohilaukaukseenkin on varaa. Mikä on sitten todennäköisyys, että Disl ampuu vähintään kaksi sakkoa enemmän kuin Poiree. Ei kovinkaan suuri mielestäni, joten 65% on täysin perusteltavissa.

Apelilla on vielä enemmän hyvää lähtiessä, yli puoli minuuttia. Hiihtovauhtikin on aivan eri luokkaa kuin Henkelillä, joten kaksikin ylimääräistä sakkoa ehtii hyvin kiertämään. Tässä arvioni hipoo jo 70%.

Expekt:
Brankovic - Pyleva 1 2.80
Holubcova - Zubrilova 1 2.45
Glagow - Ponza 2 2.05


Brankovic on noussut tuntemattomuudesta maailman huipulle ja lähtee tämän päivän kisaan yhtä aikaa Pylevan kanssa. Hiihtovauhti on täysin samaa luokkaa ollut muissakin kisoissa, joten ammunta ratkaisee. Brankovicin 3 viimeistä kisaa ovat tuoneet sijat 3-11-3, joten ammuntakin on kohdillaan juuri tällä hetkellä. Pyleva ei millään ole tuollainen suosikki, joten vaikka pelasin jo Pylevaa, niin nyt on pakko pelata myös vastaan. 40% että heilahtaa, mielestäni ansaitsisi jopa enemmänkin.

Holubcova ja Zubrilova lähtevät ladulle kolmen sekunnin välein. Zubrilovan hiihtovauhti on huomattavasti parempaa, mutta tässä kisassa ammunta on suuremassa roolissa ja siinä Holubcova on yksi kiertueen parhaista. 42-43% nyt ainakin annan tsekille.

Ponza on ollut erittäin tasainen alkukaudella (6-11-22-10-16-14). Nyt hänellä on 22 sekuntia etumatkaa Glagowiin nähden. Molemmat ovat hyviä ampujia, mutta hiihtovauhti ei riitä kärjen vauhtiin. Ponza tosin on vielä aika selvästi Glagowiakin hitaampi, mutta jos ammunta kulkee niin ei Glagow pelkässä hiihdossa eroa saa todennäköisesti kurottua umpeen. 50-50 tilanne mielestäni.

Centre:
Apel - Disl 1 2.00

Apelilla on yli 20 sekuntia etumatkaa. Disl on toki hieman parempi hiihtäjä, mutta Apel taas vastaavasti hieman parempi ampumapaikalla (ainakin ollut aiemmin). Eli suhteellisen tasaväkinen pari ominaisuuksiltaan, Apelilla kausi vain on alkanut erittäin vaihtelevasti. Etumatka tekee Apelista kyllä vähintään parin prosentin suosikin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”