Tänään on 21.06.2018, 22:00.

Catalonia Ralli

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Zup
Jäsen
Viestit: 390
Liittynyt: 07.02.2003, 15:03
Pisteitä: 2

Catalonia Ralli

Viesti Kirjoittaja Zup »

Kattelin tossa taas noita ralli newsejä ja sieltä paisto läpi selvästi kolme seikkaa: 1. Sitikat vetäävät nilkkasuorana koko rallin, 2. Subaru otti tosissaan viime osakilpailun melkeinpä täydellisen flopin ja yrittää nyt tosissaan vetää paremman setin täällä ja 3. Pösöistä ei puhu enää kukaan ei hyvää eikä pahaa.

Nyt kun Loeb jo varmisti mestaruuden ja Sitikka on saavuttamattomissa antoi Frequelin kuskeille vapaat kädet. Loebi siis ei varmistele mitään vaan ajaa nyt voitosta. Hän ei mitenkään uhonnut olevansa paras vaan vaatimattomasti ilmoitte, ettei ole varma olisiko "oikeassa" kilpailutilanteessa pärjännyt Fordeille. Koskaan ei ole helppo vetää ilman motivaatiota, mutta mulla on Loebistä sellanen tosi ammattilaisen kuva. Ei varmaankaan lähde Gröholmin tavoin asenteella, että "Eihän näillä loppuskaboilla oo välii kun voitin jo mestaruuden" Sit vetää niin kovaa, että joko voittaa reilusti tai vetää komeesti ulos. No oletan siis, että Löebillä ei mopo keuli. Hänen mahdollisuutensa on mielestäni näistä lähtökohdista melkeimpä samat kuin jos tämä ralli olisi kauden alussa(Lue: siis ei oteta Löebiltä liikaa pois). Sainzkin sanoi ajavansa kotiyleisön edessä täysillä - voitosta. Hänen vauhtinsa ei tule riittämään voittoon ilman todellista riskiä tai muiden (Löeb, Märtin ja Duval) epäonnea.

Toinen ranskalaistalli on ollutkin sitten pihalla koko kauden ja lausunnot molemmin puolin (johto vs. kuljettajat) ovat suorastaan uskomattomia. Sitä käy ajattelemaan, että miten noin suvereenista hallitsijasta on tullut tuollainen konttaaja. No onneksi ainoa kauden valopilkku sattui Suomen osakilpailuun jossa Marcus juhli voittoa. Pelkästään pösön epäluotettavuus tiputtaa heidän mahdollisuuksia taistella podium sijoista. Ja vaikka auto toimisikin en todellakaan usko, että Marcus nyt vetää ekan asfaltti voittonsa - Jos niin käy nautitaan siitä vaikka vedot saattais kusta .) )

No Subaru on siis testannut tosissaan pelkästään tätä rallia varten viimeviikolla ajaen lähemmäs 800 testi kilometriä samankaltaisissa oloissa kuin kisa todennäköisesti tullaan ajamaan. Luultavammin keli vaihtelee taas tapansa mukaan tässä rallissa laidasta laitaan joten kaikkea on testattu. Testit menivät kaikkien kommenttien perusteella todella hyvin. Jopa päämekaanikko lupasi, että todellista tulosta saatiin ja auto käyttäytyy paljon paremmin kuin mitä viimeksi nähtiin. Nyt kun reittikin sopii Petterin tyylille paremmin voidaan odottaa, että Mestari parantaa viidettä sijoitustaan ja taistelee säilyttääkseen toisen sijansa mm-tilanteessa. Subaru odottaa häviävänsä jonkun verran käyttäessään Pirelliä ja syystä sillä tällä vuosituhannella Michelin on hallinnut täällä.

Ford veti todella kovalla dravilla Ranskassa ja tuloksena oli se keskimmäinen palkintokoroke. Märtin tulee varmasti yhtä hyvin täällä, mutta Duval saattaa olla hieman vaikeuksissa täällä kun tiet ovat leveämpiä. Duval on tällä kaudella kuitenkin osoittanut nousseensa ratti- mieheksi. Asfaltilla todella kova ja päällystämättömillä pinnoillakin ajaa jo paljon varmemmin maaliin.

Sitten betsejä...

Petter Solberg - Marcus Grönholm 1 1,95 (8/10) NB
Sébastien Loeb - Markko Märtin 2 2,65 (2/10) Expekt
Markko Märtin - Carlos Sainz 1 1,75 (6/10) Expekt
TO WIN Francois Duval 7,5 (1/10) Playit

-Ekassa parissa ei voi hyvällä omallatunnolla antaa edes 50-50 mahiksii Marcukselle. Soberg ajanee varmuudella maaliin (auto luetettava& 9 pisteen johto Märtiniin -> pakko tulla maaliin). Kun taas ei yksi keskeytys/huono sijoitus lisää tällä kaudella meinaa Grönholmille mitään. Ja se on pahuksen paha ajella normaalisti jos luottoa autoon ei ole päässyt syntymään. Musta todella herkullinen kohde. Ainoa seikka joka tukee Marcusta on misukan pösön alla. Joka tapauksessa lähenpänä 60% kun 50:tä.

-Märtin Vs. Sainz toinen herkkupala. Tässä Märtinin kuuluisi olla todella paljon suurempi suosikki tässä. King Carlos vetää ylikovaa jos tosissaan muka havittelee voittoa, vaikka tottakai Sainz TOP3:seen pääsee ihan normiajollakin. Mutta se nyt vaan taitaa olla niin, että nyt on niin monta nopeempaa kuskia, ettei voittoon ole saumoja ilman super-riskejä. Märtin taas omaa hyvät mahdollisuudet voittoon nytkin vaikka Loeb tulee tosissaan. Toisaalta jos ei lähde kulkemaan ja ekan päivän jälkee sijoitus on tyyliin 3. ja kärkeen 30 s, niin osaa Viron poika ottaa järjen käteen koska hänellekään ei voi keskeytystä tulla tai kakkos sija alkaa olla aika paha saavuttaa. Tähän tulis muuten 10/10, mutta kun Märtinin pitää voittaa Solbergia monella pisteellä joten jos Petteri vetää hyvin on Märtinin vedettevä ehkä enempi riskillä mitä hän haluasi. ->Pienemmällä panoksella jopa Loebiä vastaan.

-Playit tarjoilee Duvalille voitosta 7,5:sen kerrointa joka riittää peliin siitä huolimatta, että Belgialainen pitää tätä rallia huonoimpana asfaltti- skabana kaikista. Ei hänelle voi silti heittää alle 14% mahiksia voittoon.

EDIT: Ainiin kommenttia vaan rohkeesti. Katellaan aatellaanko samalla tavalla.

EDIT2: Joo kyllä Märtin lähtee myös Voittaja vetoon kertoimella 6. Prosentit alkaa mulla kakkosella tuohon. => TO WIN Märtin 6 (2/10) Expekt

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Zup, 28.10.2004, 10:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Anaz
Jäsen
Viestit: 179
Liittynyt: 28.01.2003, 20:56
Pisteitä: 0
Paikkakunta: lappeen Ranta

Viesti Kirjoittaja Anaz »

Hyvää settiä Zupilta, ite kokeilen vielä Märtiniä ensimmäisen päivän H3H Nordicille:

Day one H3H: Loeb-Märtin-Duval

Winner Märtin kerroin 2,7


-niinkuin yllä todettu Duval voi olla vaikeuksissa Espanjan leveillä teillä, joten hänet voi melkein unohtaa laskuista, tällä höpsöllä ajattelulla Märtinin 2,7 kuulostaa ihan hyvältä. Kerroin Märtinin voitosta on Nordicilla 3,2 joten mielestäni parempi veikata H3H:tä kuin tuota voittoa, jota ensin meinasin lyödä kunnes huomasin tuon.

EDIT: jos olisi Expektillä tili niin tottakai tuo Zupin Loeb-Märtin 2 kerroin 2,65 olisi vielä parempi veto, mutta kun ei ole niin tällä mennään eteenpäin. Samoin jos olisi expektillä tiliä niin Märtinin kerroin 6 voitosta kuulostaa tosi kovalta!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wille_78
Jäsen
Viestit: 799
Liittynyt: 30.09.2004, 17:29

Tuotto: +122.96 yks.

Palautus%: 109.28%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 449

Pisteitä: 772
Paikkakunta: Savo

Viesti Kirjoittaja Wille_78 »

Samaa mieltä Zup:n kanssa Grönholmista ja mahdollisuuksista Solbergia vastaan. Grönholmilla ei ole luottoa autoon; eurot kiinni Petter Solbergiin. Luin eilen jostain Grönholmin haastattelun, sanoi että ei odota Cataloniasta oikeastaan mitään ja ei kai enemmälti pidä koko osakilpailustakaan.

(kommentti jäi myöhäiseksi kun oli ongelmia nettiyhteyden kanssa!)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Taika
Jäsen
Viestit: 4390
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +57.78 yks.

Palautus%: 101.41%

Panosten ka: 0.50 yks.

Vetoja: 8283

Pisteitä: 3399
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Taika »

kiittää, kuittaa ja kumartaa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”