Tänään on 26.05.2018, 19:56.

Hiihto Düsseldorf 23.10.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Hiihto Düsseldorf 23.10.

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Nythän on niin, että hiihdon maailmancup korkataan alppicupin tavoin n. kuukausi ennen varsinaista kauden alkua. Yhtään virallista kilpailua ei luonnollisesti ole "tämän talven lumilla" hiihdetty (ruotsalaisilla on kaiketi ollut joku oma testisprintti), joten arvioissa on pakko käyttää pelkästään viime vuoden pohjia. Pienellä varauksella kannattaa siis arvioihin suhtautua, mutta toisaalta ei bookkereillakaan voi olla sen kummempaa tietoa käytettävissään...

Naiset:

Pedersen - Manninen 2 1.72 (Centre)

Päivän paras kohde. Manninen taisteli erilaisten vaivojen kanssa viime kauden alkupuolen, mutta nyt pitäisi olla ehjä harjoittelukausi takana ja kaikkihan me tiedämme millainen sprintteri Pirjo on parhaimmillaan. Pedersen täyttää parin viikon päästä 40 vuotta, ja tuossa iässä nopeusominaisuuksien kehittäminen on julmetun työn takana, joten nousevaan kehityskäyrään on vaikea uskoa. Pedersen joutunee taistelemaan tosissaan päästäkseen edes 16 joukkoon kun taas Mannisen tavoite on varmaankin A-finaalissa. Eiköhän Manninen hoitele tämän hyvinkin kaksi kertaa kolmesta.

Björgen - Muut 1 1.50 (Nordic)

Björgen on ollut luottavainen oman kuntonsa suhteen viime päivien lausunnoissa. Tarvitseeko tämä kohde muka muita perusteluja? Björgen on niin ihme kiituri, että parin viime kauden esitysten perusteella vain välinerikko voi estää häntä voittamasta. Björgenille on täysin realistista voittaa tällä kaudella jopa kaikki sprintit ja alle 70% arvioon onkin tässä kohteessa aika vaikea taipua.

Öhrstig - Narum 2 2.30 (Unibet)

Norjalaiset pitävät Ingrid Narumia kakkosvalttinaan huomisessa kisassa, eikä varmaankaan suotta. Jo viime kaudella hän oli 4/5 vapaan sprintissä pudotuskierroksilla mukana. Ruotsalaismedioissa ei löytynyt juurikaan mainintaa Öhrstigistä, joten hänen kuntonsa on täysi arvoitus. Olettaa voisi kuitenkin, ettei hän ainakaan missään superkunnossa ole, kun etukäteishehkutuksia ei löydy vaan jutut keskittyvät Anna Dahlbergiin. Viime kaudellakin hän pääsi 16 joukkoon vain 2/5 vapaan sprinteissä, joten ruotsalaisen suosikkiasema on mielestäni vähintäänkin kyseenalainen. Vaikka tätä miten kääntelisi, niin alle 45% en voi Narumin suhteen näillä tiedoilla mennä, itse lähtisin jopa tasabookista liikkeelle.

EDIT: Narum on kuitenkin ilmeisesti ollut sairaana viime aikoina, eikä kunnosta ole varmuutta, joten tämä kohde kannattanee sittenkin passata. Tämä siis sillä varauksella, että lähteenä toimi norjankielinen lehti ja ruotsin kohtuullinen taito ei vielä takaa norjan ymmärtämistä... :wink:


Miehet:

Östberg - Hetland 2 1.85 (Nordic)

Pidän Hetlandia pykälää parempana sprintterinä kuin Östbergiä. Tai ainakin viime kaudella asia oli näin. Östbergin ei pitäisi olla ruotsalaisten jäsentenvälisessä rankkauksessa kolmen parhaan joukossa tälläkään hetkellä (edellä ainakin Larsson, Fredriksson ja Lind), joten kyllä Hetland on pakko nostaa parissa suosikiksi. Vähintään 55% norjalaiselle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


mikko82
Jäsen
Viestit: 495
Liittynyt: 15.09.2003, 16:46
Pisteitä: 8
Paikkakunta: Lahti///Malesia...Jne ?

Viesti Kirjoittaja mikko82 »

Norjalaiset pitävät Ingrid Narumia kakkosvalttinaan huomisessa kisassa, eikä varmaankaan suotta
Joo tämä kannattaa varmaan kyllä jättää väliin niin kuin sanoit. Norjan päävalmentaja rankkasi tytöt seuraavaan järjestykseen.

Björgen a-finaali
Pedersen, Skofterud semi-final
Glömde ja Narum riittää kun pääsevät karsinnasta jatkoon

Luulen että hänellä on aika hyvä kuva tilanteesta ja myöskin mainitsemasi sairastuminen ja joutui samalla lähtemään vikalta korkean paikan leiriltä pois kesken leirin. Minulle näillä perusteilla riittää peleihin Öhrstig 1.53:lla. (lähde: wintersport.as)

Edit: Kyllä oli Öhrstig huono (+3.18, mutta Narum oli kyllä odotetusti vielä kipeä ja vielä huonompi (+5.99)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut mikko82, 23.10.2004, 12:47. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Rahan tuloa ei voi estää, se täytyy vain kestää !

Seuranta , kaikki vihjatut kohteet

Seuranta

Minikommentit


Jamppa
Jäsen
Viestit: 176
Liittynyt: 14.02.2003, 13:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jamppa »

no, narumin sairastelusta huolimatta tuo ruotsalaisen 1.53 tuntuu kyllä aika pieneltä. jos narum hiihtokunnossa tällä hetkellä on, niin uskon kyllä ettei se sairastelu juurikaan tunnu aika-ajoissa. eri asia on sitten miten toipuu muihin startteihin. mutta ruotsalaisen voittamiseen tuskin tarvitsee enää puolivälieristä jatkoon mennä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”