Tänään on 25.05.2018, 05:03.

Curling

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Curling

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Ei, tämä ei todellakaan ole mikään vitsi (aprillipäiväkin meni jo...). Paremman tekemisen puutteessa olen syventynyt curlingin, tuon jalon jääpelin ihmeelliseen maailmaan... :wink:

Jos totta puhutaan, niin urheiluna en pidä tuota lajia laisinkaan, mutta kun kerran mm-kisoihin kertoimia tarjoillaan, niin päätin nyt tutustua hieman taustoihin ja tilastoihin.

Yksittäiset pelit näyttävät edelleenkin olevan melkoista onnenkauppaa, enkä siksi niihin (ainakaan tässä vaiheessa) tuhlaa rahojani. Katsellaan nyt miten turnaus etenee...
Anyway, koko turnauksen h2h-vedoista löysin pari kokeilemisen arvoista.
Kanada - Skotlanti (Women) 1 1.55
Ruotsi - Norja (Women) 1 1.65
Skotlanti - Ruotsi (Men) 2 1.95

Heitetään nyt vähän perusteluitakin, vaikkei varmaankaan juuri kukaan tästä lajista mitään ymmärrä (minä vielä vähemmän... :wink: )

Ruotsi ja Kanada ovat ainakin erään suomalaisen lajin harrastajan mukaan tällä hetkellä aivan omassa sarjassaan naisten puolella. Tätä kertoo myös viimeisten EM-kisojen tilasto. Ruotsi voitti kymmenen peliä ja hävisi ainoastaan yhden ollen finaalissakin melkoisen suvereeni. Kanadan asemaa vahvistaa entisestään kotikisat.

Miesten puolella Skotlanti on rämpinyt aika syvällä viime aikoina. Mikäli otteet eivät parannu oikein huomattavasti, Ruotsi kävelee tässä parissa voittajaksi suhteellisen helposti.

Kaiken kaikkiaan mielestäni pitkässä sarjassa, jossa kaikki pelaavat kaikkia vastaan, ylllätysmomentti pienenee ja suosikit pitänevät lopulta pintansa. Joten ylläolevat ovat ihan maukkaita kertoimia ainakin minun mielestäni. Tiedä sitten totuutta... :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”