Tänään on 27.05.2018, 04:14.

Salibandy

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Salibandy

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Kausi alkaa tänään ja salibandya ei olla vielä saatu keskusteluihin vielä lainkaan. Uusia jäseniä on tullut viime kauden jälkeen todella runsaasti lisää ja varmasti löytyy uusia kiinostuneita jamppoja salibandya analysoimaan. Varsinkin jos löytyy kontakteja SPV, Rangers ja Erä akselilta niin olisi loistavaa. Ensimmäisiä kertoimia on jo tarjolla mutta laitetaan analyysejä ja rankingeja tänne luettavaksi.

Tässä minun ranking:

A SSV, Oilers
B Classic, Happee
C Hifk, Josba, Gunners
D Erä, Haki
E SPV, OLS, Rangers

Kokonaisuudessaan voi sanoa että Kohosen merkitystä yliarvioidaan rankasti, sillä nythän eri medioissa Happee lasketaan vakavaksi mestarisuosikiksi, mitä se ei tuolla materiaalilla ja varsinkaan puolustuksella ole!! Oilers on heikentynyt muttei niin paljoa että se voitaisiin mitallisuosikeista pudottaa!! Tässä Nordicbet tarjoaa Oilersin mestaruudesta kertoimen 10. Suosittelen pelaamaan sillä jos Oilerssilla ei ole 10% mahdollisuutta mestaruuteen niin sitte minä lupaan .......... 8)

Josba siirtomarkkinoiden suurimpia menettäjiä ja HIFK:ssa puolet jengistä vaihtunut, mukana todella hyviä uusia vahvistuksia. Haki elää Toivoniemen varassa. OLS kokenut todella kovia ja sarjapaikan säilyttäminen vaatii venymistä.

Tässä vähän alkajaisiksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Oma rankkaus liigan osalta :

A Oilers, SSV
B Classic, Happee
C Josba, Hifk, Gunners, Erä, Haki
D Rangers
E SPV, OLS

Joukkueet ovat viimekaudesta muuttuneet, osa jopa radikaalistikin joten yllätyksiä tultaneen näkemään.

Oilersille tarjolla ylikerrointa mestaruuskertoimissa (Nordic -> 10) sekä lauantaisessa ottelussaan Happeeta vastaan. Happeen hypetys Kohosen paluun osalta on näemmä kuitenkin mennyt hiukan yli joka lupaa ihan hyvää vedonlyönnin kannalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

Laitetaanpa tähän oma ranking kun tullut jonkin verran pelejä ja kuulumisia seurattua:

A: SSV, Classic
B: Oilers, Gunners
C: Happee, Josba, HIFK
D: Erä, SPV, Haki
E: Rangers, OLS

Tarinoita tulee vähän myöhemmin...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


Kahva
Jäsen
Viestit: 515
Liittynyt: 17.01.2003, 04:58
Pisteitä: 940

Viesti Kirjoittaja Kahva »

Tässä mun ranking:

SSV A
Oilers A-
Classic B+
Happee B+
HIFK B-
Josba C
Gunners C
AC Haki C-
Erä D+
SPV E
Rangers E
OLS E

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Player1
Jäsen
Viestit: 105
Liittynyt: 03.04.2004, 20:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Player1 »

Classic
Oilers
SSV
---------
Happee
Josba
HIFK
Gunners
Erä
---------
Haki
SPV
Rangers
---------
OLS

1.Ryhmä: Eliitti. Taistelee mestaruudesta ja runkosarjan voitosta.

2.Ryhmä: Tasainen keskikasti.

3.Ryhmä: Karsijan paikoista taistelevat. Joku voi jopa nousta P-peleihin.

4.Ryhmä: Putoaa.

EDIT: Kyllä tuo Nordicin Oilers - Happee 1.90 <B>1</B> ML on ylikerroin vaikka miten miettis. Siihen ainakin peliä. Tietty voi odotella miten Gunners-Happee päättyy ja kytätä vielä muiden kertoimia jos tulee vielä herkumpia... Minen malttanut odottaa :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Hyvä Player1 ! On se 1,90 ylikerroin mutta 2,05 oli jo aika kiva 8) .....

Classic on tosiaan todella vahva, kuten rankingistasi selviää! Itse en nosta sitä kuitenkaan ihan noin korkealle puolustuksen takia. Se ei mielestäni yllä SSV:n ja Oilerssin tasolle, oikeastaan lähellekään. Mutta maalivahtipeli on oikeinkin hyvin kunnossa joten mikäs ettei jopa mestaruuteen asti, viime vuoden YleX-Cup näytti mihin Classic ja Nyman parhaimmillaan pystyvät.

OLS on todellakin pahoissa vaikeuksissa. Liigakelpoisia miehiä on reilu kentällinen ja sillä ei kovin pitkälle pötkitä. Liigakokemusta viime kaudesta lähti 70% pois joten aikalailla samoista lähtökohdista lähtee OLS kuin nousijajoukkue yleensä. Jarno Ihme kummiskin maalilla voi pelastaa kaiken osuessa kohdilleen OLSsille sarjapaikan. Paljon kuvastaa valmentaja Mäkelän kommentti: "kyllähän tällä joukkueella A-nuorten SM-sarjassa pärjäisi" 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Cooley
Jäsen
Viestit: 83
Liittynyt: 12.04.2004, 21:10
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Ylöjärvi

Viesti Kirjoittaja Cooley »

Kannattaa myös harkita tuota SPV - Josba matsin kotivoiton pelaamista Nordicilla. 2.15 riittää hyvin, kun tiedossa on, että Seinäjoen ottelussa on väkeä varmaan uuden runkosarjan yleisöennätyksen verran paikalla! Eiköhän SPV siellä hurmoksessa jyrää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Player1
Jäsen
Viestit: 105
Liittynyt: 03.04.2004, 20:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Player1 »

Cooley tuohon en kyllä (2.15 ML:lään) en ehkä koskis, mutta kyllä Unibetin 3.75! 1X2 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Lähtisin ihan siitä liikkeelle, että kun pohjalaiset tekevät jotain, niin ne tekevät sen yleensä kunnolla. (Kunnes tietty parin vuoden päästä alkaa suuruudenhulluus ja keskinäiset riidat, mutta se ei liity tähän matsiin :wink: ) Uskaltaisin luulla että SPV:llä on vapari/ylivoimakuviot paremmassa kuosissa kauden tässä vaiheessa kuin Josballa. Kunhan saavat otteluun hyvän alun, niin pohjalainen %sähly voi olla vahvoilla kauden tässä vaiheessa, varsinkin kun siten saavat monilukuisen kotiyleisön syttymään. Onko Josba valmis vääntämään heti kauden avauksessa täysillä joka irtopallosta? Eli vaikuttaako Josban pelaajien takaraivossa jo sunnuntain Oilers kotimatsi?

Odotan vähämaalista peliä. Jos SPV pääsee johtoon, se pelaa hitaasti ja pallottomana varmasti puolustaa kynsin hampain. Josba taasen johtoon päästessään yrittänee säästellä sunnuntain Oilers matsiin. Eikä SPV kehtaa tuollaisen koti yleisömäärän edessä luovuttaakaan, joten rökäletappioon en kumpaankaan suuntaan usko. No eipä tästä taida hyötyä olla kun ei ole veikka viitsinyt käyttää pelisilmää ja laittanut matsia tulosvetoon.

Missä muuten nykyään näitä sählyjävetoja voi pelailla? Itse en ole löytänyt kuin Nordicilla, Unibetillä, Centrellä, Betssonilla ja Veikalla (tulosvetoja).

Jantalle: Ehkä otin hiukan kantaa Classicin puolesta. Mutta viimekauden hienot pelit (Ehkä näin vaan ne parhaat :D ) , joukkue edelleen vahvistunut, Peltolan kunnianhimo... Jos Peltola saa pidettyä ehkä muutaman vaikeahkonkin kaverin keskittymässä peliin, kuten viimevuonna, jälki voi olla tuhoisaa. SSV:een motivaatio on kysymysmerkki minulle. Jos niitä kiinnostaa, niin ovat todella kovia, jos ei niin ei. Täytyy katella, ei nämä alkuarviot mitään kiveen hakattuja totuuksia mulla ole.

OLSin toiseksi oljenkorreksi tuon Ihmeen lisäksi vois vaikka lisätä tuo kotikentän hyvä sijainti keskisessä Suomessa :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 1455
Liittynyt: 16.01.2003, 19:53

Tuotto: -110.62 yks.

Palautus%: 94.55%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 833

Pisteitä: 671
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

SPV - Josba 28% 15% 57% [3,63-6,68-1,74]

Josballe jopa 2% lisää.

Oilers - Happee 52% 15% 33%


Arviossa arvioitu jossain mittakaavassa Oilersin ja Happeen pelaajamuutokset. Viime kauden lopun joukkueilla arvio noin 63% 13% 24%. Tätä vasten vaikea uskoa joukkueiden tasoeron muuttuneen yli 15% yhden kauden aikana vaikka isoja muutoksia tapahtuikin ennen muuta Oilersin riveissä. Karppanen,,Vehkaoja,Jussila,Niiranen,Seppälä ja Ketonen siirtyivät muualle tai lopettivat. Hyviä korvaajia löydettiin kun Maalin tuli Sintonen Ruotsista. Tiitu (Josba). Enlund,Heimonen (Happee),Ahonen (Rangers).Salutskij (HIFK).

Menetykset tehoissa ovat kovat Tiitu paikkaa hieman ,mutta puolustus näyttäisi jopa hieman vahvistuneen Sintosen tulon myötä.

Voimaluvullisesti sarjanousija luokiteltu noin SB Pro/Rangers tasolle.
Tarkemmat arviot hieman kesken. Liian paljon sarjoja työn alla.


SPV maalivahtitilanne pienoinen kysymysmerkki.

Saivat kovan luokan vahvistuksen maalille kun kokenut Jari Sorvali tuli joukkueeseen,mutta ei vielä edustuskelpoinen 2 ensimmäisessä pelissä.Edustanut 4 kauden verran Classic/Gunnersin riveissä.

Nousun taannut maalivahti Tommy Grönberg ei jatka SPV joukkueessa.

Mahdollisesti tänään maalissa erittäin peittävä Jani Toivonen,joka kokenut maalivahti. Muut lähinnä juniori maalivahteja,joilla ei paljoa kokemusta.

Fyysiset mitat Toivosella ison puoleiset jos Salibandyliigan tilastot pitävät paikkansa 188cm/118kg eli ei mikään tyypillinen salibandyn pelaajan mitat ei lukeudu "kukkakeppi" asteikolle.


SPV selkeästi isompi kokoisempi joukkue ja fyysisellä pelillä olisivat vahvoilla Josbaa vastaan joka menetti mm. Tero Tiitun Oilersiin ja Teemu Häkkisen Happeeseen. Hyviä korvaajia tuli OLSista - Kinnusen veljekset Jukka ja Kimmo. Josba pienoinen arvoitus uudet valmentajat ja pieni muutos pelaajistossa. Josballa kuitenkin liikkuvuuden suhteen ei pitäisi olla ongelmia,koska kokoa ja painoa ei ole niin paljon kuin SPV joukkueessa. Josballa Oilers pelii saattaa kummitella mielessä,mutta tasoeroa pitäisi löytyä joukkueiden kesken jos asenne kunnossa.

Pelit
-----
Erityisesti tasapeli Unibetin 8,75 maistuu viime kaudella noin 16% peleistä päättyi tasapeliin. Laskemassa ei ole otettu huomioon kuinka moni peli päättyi tasapeliin kun tasoero olisi noin suuri akselilla Rangers/SB Pro - Josba. Tasapeli ario ei niin herkkä joukkueiden iskukyvyn määrittelylle,sillä SPV arvio liikkuu noin 23-28% ja täten Unibetin 3,75 jossain määrin alikerroin. Tasapelin heilunta noin 13 - 15% ja täten minimiarviollakin ylikertoiminen.

Valitettavasti ei ehtinyt tuohon Nordicbetin 2,05 tarjoukseen Oilersin Moneyline voitosta arvio 60% [1,66] 1,80 on hyvä edelleen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”