Tänään on 27.05.2018, 15:33.

Ateena Baseball

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Viestiketju Lukittu
MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Ateena Baseball

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

15.8. alkaa kisojen baseball osuus ja tälläkertaa mukana ovat Kuuba, Japani, Kanada, Australia, Taiwan, Hollanti, Italia ja Kreikka.

Näiden joukkueiden rankkaus on varsin helppoa sillä kaikkien tasojen väliltä löytyy enemmän kuin reilusti tasoeroa.

1.Kuuba
-Kuuba on hallinnut kansainvälisiä baseball-turnauksia melko ylivoimaisesti jonka kertoo jo joukkueen 24-3 saldo olympialaisista. Joukkue kuitenkin hävisi Sydneyssa USA:lle joten motivaatiota tässä turnauksessa löytyy, pelaakohtaisten arvioiden tekeminen on hankalaa tälläisen kommunistisen takapajulan tapauksessa mutta lyöjät ovat varmasti turnauksen parhaita, syöttäjät eivät ole ihan niin laadukkaita nyt kun Contreras ja Maels Rodriguez ovat loikanneet pois Kuubasta. 45% voisi olla sopiva arvio mestaruudesta.

2.Japani
Japani panostaa kisoihin paljon sillä Japanin kovatasoinen baseball-liiga on keskeytettynä kisojen aikana jotta maan parhaat pelaajat pääsisivät mukaan. Japani on ollut top3:ssa Barcelonassa, Atlantassa ja Sydneyssa eikä tahti tule muuttumaan. Joukkueen parasta osaamista on syöttäjät, Hisashi Iwakuma, Koji, Masahide Kobayashi, Hitoki Iwase ja Hirotoshi Ishii parhaimpina. Erityisesti vaihtosyöttäjät ovat huikean hyviä, jos Japani saa pidettyä ottelussa johdon Kobayashin tai Iwasen syöttövuoroon asti niin pelin voitto alkaa olemaan varma.

Lyöntipuoli on sellainen missä Japani häviää ehdottomasti Kuuballe ja itseasiassa jopa Kanada on samaa tasoa. 1B Ogasawara(+.350avg japanissa) ja RF Wada(+.300 avg + reilusti homereita japanissa) ovat lyöntipuolen tehopelaajia. Japani on yhtä varmasti kuin Kuuba mitallipeleissä mutta lähinnä Kuuban kokemus ja lyöntivoima erottaa nämä joukkueet. Mestaruus tn% noin 40

3.Kanada
Vaikka Kanada on selvästi kahta kärkijoukkuetta heikompi niin silti sillä on erittäin hyvä joukkue joka kaiken onnistuessa saattaa olla finaalissa. Yli kymmenellä pelaajalla on MLB kokemusta ja lopuistakin aloittavista pelaajia kaikki ovat pelanneet vähintään korkeinmalla farmitasolla(AAA). Kanada koki kaksi pahaa menetystä turnaukseen valmistautumisessa, joukkueen ykkössyöttäjä Jeff Francis nostettiin Coloradon miehistöön eikä hän tule osallistumaan kisoihin samoin kävi 1B Justin Morneaulle joka olisi ollut vielä tärkeämpi pelaaja. Kanadan aloittajia ovat ainakin Eric Cyr, Jason Dickson, Jason Dickson ja Francisin tilalle nostettu Shawn Hill. Lyöntipuolella kokemusta ja voimaa tuo Rob Ducey joka on pelannut todella pitkän uran farmisarjoissa, japanissa ja mlb:ssa.

Varsinaisten tähtien puuttuessa Kanada on tasainen joukkue joka pärjää kaikilla osaalueilla enkä tosiaan pitäisi yhtään mahdottomana joukkueen näkemistä finaalissa, mestaruusarvioksi sanoisin 7% jolla löytyy jo pelattavaa ainakin Pinnaclen kertoimilla(nyt 18.14)

4.Australia
Australian parhaita ovat C David Nilsson ja P Graeme Lloyd joilla molemmilla on takana merkittävän pitkä ura mlb:ssa mutta molemmat ovat myöskin lopettaneet ammattilassarjoissa pelaamisen eikä terävyys muutenkaan parane iän myötä. Aloittavat syöttäjät on ausseille pieni ongelmia sillä vain Craig Anderson on varma tapaus, muista syöttäjistä ainakin Adrian Burnside ja John Stephens pääsevät aloittamaan pelejä. Vaihtosyöttäjissä löytyy jo edellämainitun Lloydin lisäksi ainakin Jeff Williams.

Lyöntipuolella Australia kärsii ongelmista, mielestäni ainoastaan Glenn Williams on laadukas, myös kaikilla muilla aloituslineupin pelaajilla on kokemusta jenkkilän farmisarjoista mutta pääasiassa vain A tai AA tasolla. Lähes kaikilla välittäjillä Australia on nostettu samantasoiseksi Kanadan kanssa mutta lyöjien heikko tasoa ja aloittajien pieni epävarmuus laskee minulla Australia selvästi alemmaksi. 4% mestaruuteen.

5.Taiwan
Baseball on Taiwanissa ISO juttu ja joukkueelle onkin asetettu paljon paineita tähän turnaukseen. Suurin osa joukkueen pelaajista pelaa Kiinan sarjassa mutta myös Japanin kovatasoisessa liigasta löytyy pelaajia. Aloittava syöttäjä Chang Chih-Chia on erittäin hyvä ja hänen aloittaessa Taiwan voi voittaa minkä joukkueen tahansa. CF Chen Chin-feng on pelannut pari peliä MLB:ssa ja esiintynyt muutenkin hyvin farmisarjoissa. Joukkueen suurin ongelma on vaihtosyöttäjät jotka taitavat kaikki pelata Kiinan sarjassa, tilastot ovat kyllä ihan hyviä mutta eivät CPBL syöttäjät pärjää huippumaita vastaan. En ihan haluaisi tyrmätä Taiwanin mahdollisuuksia mutta mestaruudesta puhuttaessa 2% on max.

6.Kreikka
Kisojen suurin vitsi, joukkue jonka pelaajista vain pari on Kreikkalaisia ja loput jenkkejä tai kanukkeja joilla on sukujuuret edes hieman kreikassa. Mutta onneksi myös nämä import-kreikkalaiset ovat vain pääasiassa vain NCAA ja rookie tasoa pelaajia eikä joukkueesta löydy kuin pari oikeasti hyvää pelaajaa. Kreikka saan sentään kelvollisen Sean Spencerin aloittamaan eli jonkinlaisia mahdollisuuksia voittoihin on. Kisoihin valmistautumisessä on ollut ongelmia kuten valmentajan kuolema, rahoitusongelmat ja viimeisenä doping jutut. Ongelmista johtuen tiputtaisin Kreikan lähemmäksi Italiaa ja Hollantia kuin Taiwania. 1%

7.Hollanti
Hollannin joukkue on jopa selvästi Italiaa kokeneempi sillä useat pelaajat ovat pelanneet jenkkilän sarjoissa. MLB:ssa asti on käyneet Ralph Milliard ja Ivanon Coffie, tulokset eivät tosin olleet hyviä mutta onhan tuo silti tason osoitus. Aloittamaa pääsee ainakin Patrick Beljaards, Eelco Jansen ja Rob Cordemans jotka kyllä hallitsevat paikallista liigaa mutta se ei ihan riitä Japania tai Kuubaa vastaan. 0.6%.

8.Italia
Vain parilla Italian pelaajalla on edes kokemusta Italian ulkopuolella pelaamisesta, tällä kaudella kaikki pelasivat Italiassa. Jos joukkueesta pitää tähtiä etsiä niin kai täydellisen kauden syöttänyt David Rollandini on sellainen, Rollandini syötti 80 IP:ta ilman sallittuja juoksuja. Ulkokentältä löytyy James Buccheri jolla on kokemusta jopa AAA:sta. Italia taistelee näissä kisoissa lähinnä ”Euroopan mestaruudesta” Kreikkaa ja Hollantia vastaan ja Italialla on oikein hyvät mahdollisuudet jäädä porukan viimeiseksi. 0.4%Näistä ei nyt löytynyt muuta pelattavaa kuin Kanadan mestaruus mutta jos tiedätte mistä löytyy top3/4 kertoimia niin kertokaa ihmeessä. Ottelukohtaisia kertoimia katson sitten tarkemmin kunhan syöttäjät ovat selvillä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

15.8. Italia vs. Japan
Pinnacle: 4.5 - 1.238
15% - 85%

Italian aloittajasta ei varmaan tietoa mutta ihmettilisin suuresti mikäli David Rollandini ei aloittaisi. Japsuilla Daisuke Matsuzaka aloittaa. Vaikka Rollandini on periaateessa jonkintasoinen syöttäjä niin silti tässä on uskomaton tasoero, Italia on mielestäni kisojen heikoin joukkue kun taas Japani on selvästi 2. paras, suurimmat ero löytyvät vaihtosyöttäjissä sekä pelaajien ammattimaisuudessa ja rutiinissa.

15.8. Canada vs. Taiwan
Pinnacle: 1,556 - 2,6
63% - 37%
Oletettavat aloittajat Kanada: Michael Johnson, Taiwan: Chang Chi-chia
Chi-Chia on hyvä syöttäjä eikä pitäisi mitenkään aliarvioida pelaajaa joka tekee noin hyvää jälkeä Japanin sarjassa mutta silti etu Johnsoniin verrattuna ei ole kovin suuri. Johnson on pelannut MLB:ssä hajanaisesti vaihtelevin tuloksin. Yleisellä tasolla Kanadan joukkue on hyvässä kunnossa sillä se voitti kisoja edeltäneen harjoitusturnauksen puhtaasti 4-0(myös Kuuba kaatui).

15.8. Cuba vs. Australia
Pinnacle: 1.259 - 4.26
75% - 25%
Kuuban aloittajasta ei tietoa, Australialla ehkä Craig Anderson?
Tuntuu oudolta että tässä on lähes samat kertoimet kuin Japani - Italia pelissä, Kuuba on tässäkin suuri suosikki mutta ottaen huomioon hieman heikot otteet harjoituspeleissä ja että kyseessä on ensimmäinen ottelu niin pienen yllätyksen mahdollisuus on olemassa.

15.8. Greece vs. Netherlands
Pinnacle: 1.73 - 2.21
52% - 48%
Hollannin aloittaja Calvin Maduro, Kreikan aloittajasta ei varmaa tietoa mutta ehkä Sean Spencer tai Jared Theodorakos. Madurolla on MLB startteja viimeksi 2002 joten ihan surkeasta tapauksesta ei ole kyse, muutenkin Hollannin miehistö on lähes Kreikan tasoa ja noissa joukkue jutuissakin mainittujen ongelmien vuoksi sanoisin tässä olevan lähes 50/50 peli.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Heikolta näyttää päivän baseball-tarjonta, ainoa veto lähtee Australian suuntaan.

16.8. Australia vs. Taiwan
62% - 38%
Centrebet: 1,65 - 2,15

16.8. Canada vs. Italia
75% - 25%
Centrebet: 1,22 - 4,00

16.8. Japan vs. Netherlands
82% - 18%
Centrebet: 1,15 - 5,00

16.8. Cuba vs. Greece
90% - 10%
Centrebet: 1,05 - 8,5

EDIT: Nopea päivitys Nordicbetin kertoimista:
Australia (Baseball) 1,7 62%
Cuba (Baseball) 1,15 90%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kymmenen
Jäsen
Viestit: 261
Liittynyt: 30.09.2003, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja kymmenen »

Nordicbetillä näyttäisi ylipäätään ainakin näin aluksi olevan linja selvästi suosikkien pelaamista suosiva. Eilenkin suosikeista (jotka siis pitivät) sai Nordicilla selvästi parhaat kertoimet (niistä firmoista joita käytän) ja sama linja näyttäisi jatkuvan tänäänkin. Markuksen prosenteilla kaikki suosikit ovat tänäänkin pelattavissa. Ja niitähän tänäänkin pelaan. Tasoerot tuntuvat olevan juuri niin huimia kuin Markus antoi ymmärtää. Kiitos vaan loistavista analyyseistä. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Hienot kisat, Australia ei saa tehtyä juoksuja sitten millään ja Kuuba melkein häviää Kreikalle. Tänään todella nihkeä kierros kun 3/4 ottelussa on hieman liian selvä suosikki.

17.8. Netherlands vs. Canada
Centrebet: 3,45 - 1,28
25% - 75%
Australian pelien mennessä huonosti Kanadan mahdollisuudet turnauksessa ovat parantuneet merkittävästi, parin ensimmäisen päivän tulosten pohjalta voisi pitää varmana että Kanada on runkosarjan jälkeen vähintään kolmas.

17.8. Taiwan vs. Greece
Centrebet: 1,45 - 2,6
65% - 35%

17.8. Italy vs. Australia
Centrebet: 3,00 - 1,35
30% - 70%

17.8. Cuba vs. Japan
Centrebet: 1,75 - 2,00
48% - 52%
Pistetään ihan pikkupanos Japanin puolesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Ainakaan minä en löydä mitään pelattavaa näistä otteluista missä on +70% suosikit.

18.8. Netherlands vs. Italy
Centrebet: 1,5 - 2,45
65% - 35%
Hollannin aloittaja varmaankin Rob Cordemans, Italia on joutunut peluuttamaan syöttäjiä ennakoitua enemmän joten täyttä varmuutta aloittajasta ei ole.

18.8. Japan vs. Australia
Centrebet: 1,22 - 3,95
76% - 24%
Japanilla aloittaa Naoyuki Shimizu tai Tsuyoshi Wada, Ausseilla Adrian Burnside. Italia ottelua lukuunottamatta Australia on ollut todella tehoton eikä sitä voi tässä mitenkään pelata sillä Japanilla on ollut ja on kisojen parhaita syöttömiehistöjä.

18.8. Greece vs. Canada
Centrebet: 4,1 - 1,2
20% - 80%
Kanada jatkaa vahvasti eikä varmaankaan kompastu Kreikkaan.

18.8. Taiwan vs. Cuba
Centrebet: 3,25 - 1,3
25% - 75%
Taiwanilla valitettavasti joukkueen heikkotasoisimpia aloittajia pelissä muuten voisi kokeilla yllätystä epävarmasti pelannutta Kuubaa vastaan.

Kunhan Nordicbet julkaisee kertoimet niin sieltä saattaa hyvinkin löytyä pelattavaa noista suurista suosikeista.
EDIT:
Ja niinhän se meni:
Nordibet: Cuba 1,35 75%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

20.8. Japan vs. Canada
Centrebet: 1,4 - 2,8
62% - 38%

Välipäivän jälkeen joukkueet saavat taas parhaat aloittavat mukaan peliin eli Kanadalla todennäköisesti Mike Johnson ja Japanilla Koji Uehara. Kanana on kisoissa toistaiseksi ainoa tappioton joukkue ja nyt sillä on loistavat mahdollisuudet saada helppo vastus puolivälieriin. Kisojen alussa olisin tuskin antanut ihan 38% todennäköisyyttä Kanadan voitolle mutta joukkueen peli on ollut todella tasaista kentän molemilla puolilla ja Japanin terävyys lopuissa alkusarjan otteluissa on hieman kyseenalainen Australia tappion jälkeen.

20.8. Cuba vs. Netherlands
Centrebet: 1,2 - 4,2
78% - 22%

20.8. Taiwan vs. Italy
Centrebet: 1,15 - 5,00
82% - 18%

20.8. Australia vs. Greece
Centrebet: 1,33 - 3,10
70% - 30%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zenmaster
Jäsen
Viestit: 608
Liittynyt: 21.05.2003, 12:55
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Zenmaster »

MarkusM kirjoitti:20.8. Japan vs. Canada
Centrebet: 1,4 - 2,8
62% - 38%
Nyt tähän Gamebookersilta mainio tarjous 3,0 Canadalle :arrow: laitetaan tähän arviolla 37% (4/10)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

3.7.2005 (wanhoja)
vihjattu 137 (436)
palautus
108,7 % (102,7%)
palautus tasap.
105,0 % (102,4%)
profit 69,46 (81,3)

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”